| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Nakon prekida koliko vam treba za novu vezu u Društvo forumu; pa dok ne naiđe netko novi tko će mi se opet svidjet...to mi je jedini "uvjet"... ne ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,935
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nakon prekida koliko vam treba za novu vezu pa dok ne naiđe netko novi tko će mi se opet svidjet...to mi je jedini "uvjet"... ne mogu reć: aha prekinuli smo i za 17 dana ću opet bit u vezi s nekim novim... samo ovisi kad će osoba naići bilo to sutra ili za 6 mjeseci...
__________________ People walk around pushing back their debts, Wearing pay checks like necklaces and bracelets, Talking ‘bout nothing, not thinking ‘bout death |
| | |
| | #73 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Nakon prekida koliko vam treba za novu vezu ovisi kakva je veza bila... ako je bila neka zeka- peka bude mi zao dan dva i poslije sve po starom... ako je nesto ozbiljno sigurno je da mi treba vise vremena...
__________________ ** broos before whores... ** |
| | |
| | #74 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 31-07-07
Poruka: 53
![]() | Re: Nakon prekida koliko vam treba za novu vezu zato ne trebas biti u tako dugim vezama, drži ih najviše mjesec dana i naravno da se trebas provoditi, to nikad ne trebaš prestati. Za novu vezu mi treba oko 15 min
__________________ Naučite zavoditi djevojke Povećanje penisa Sex poze |
| | |
| | #77 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Nakon prekida koliko vam treba za novu vezu Godinu i po nažalost. Da je bar veza trajala nešto... Ono iz seks i grada je glupost... U međuvremenu niti pomislila na drugog, ništa, nula, zero. A nakon šta san sama sebi zapritila: e sad je dosta, neš bit tako glupa! - život donija na put onog pravog ![]()
__________________ |
| | |
| | #80 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Nakon prekida koliko vam treba za novu vezu Evo ja prekinuo prije 3 tjedna sa curom, i sad lagano krece brijanje okolo dok ponovo ne naletim na curu sa kojom cu se odluciti na vezu... e sad kolilko ce to trajati nemam pojma... ali nisam jedan od onih koji ce nakon prekida cmizdriti danima, tjednima, mjesecima, jer to vrijeme koje trosis na cmizdrenje mozes potrositi da budes sa nekim drugim s kime ce ti biti mozda puno bolje... jbg tesko je nakon prekida ali zivot je jedan i treba uzivati dok mozes... ![]()
__________________ Sine, ne ljuljaj baku. Nije se zato objesila !! |
| | |
![]() |
| Tagovi: nova veza, prekid |
« Medina javi se
|
Pomoć »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:02.