| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Nakon prekida koliko vam treba za novu vezu u Društvo forumu; Tebi sretno u traženju, ali nisu svi ko ti. Nekima malo teže ide to necmizdrenje i uživanje ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #81 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Nakon prekida koliko vam treba za novu vezu Tebi sretno u traženju, ali nisu svi ko ti. Nekima malo teže ide to necmizdrenje i uživanje u životu. Ne mislim ništa loše, al sve to i ovisi o tebi kakav si i kakva je to veza bila, koliko je trajala, koliko je ozbiljna bila...što ti je značila...
__________________ |
| | |
| | #82 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Nakon prekida koliko vam treba za novu vezu Normalo, nismo svi isti.... ali imas tek 20 godina, i reci mi dal vrijedi nekoliko mjeseci svoga zivota ili cak godina izgubiti zbog nekakve budale koja te ostavila (jer ako ti ostavis nekoga onda predpostavljam da ne tugujes).... ne kazem da odma treba uletiti u drugu vezu, ali treba se zabavljati dok mozes....
__________________ Fяεε чσυя мιиd, αŋd чσυя αss ωιll fσllσω |
| | |
| | #83 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-03-08 Lokacija: Negdije u Istri Godina: 26
Poruka: 971
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nakon prekida koliko vam treba za novu vezu Meni je bila banana kad sam prekinuo sa curom...bili smo skupa 3 godine i ja sam sjebo stvar.. klasika , plakao sam kao malo djete i bilo mi je muka svaki put kad bi je vidio negdje, onda sam počeo doslovno lokat,,,bio bi pijan 4 dana u tjednu a ostalo bi bio high ...to je trajalo više od godinu dana ili dvije , ali onda u cijeloj toj shemi izlaženja lokanja i pokušavanja da zaboravim naletih na jednu predivnu djevojku koja mi iz prve nije bila bog zna što jer sam patio za ovom drugom , al s vremenom sam se tako zaljubio da mi se svijet okrenuo naopako ....toliko je volim da je ne bi mjenjao nikad za nikakve druge...,i sada je ova prva za kojom sam nekada plakao potpuno zaboravljena ..Teško je dok se opet ne zaljubiš ![]()
__________________ If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something |
| | |
| | #84 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nakon prekida koliko vam treba za novu vezu Ako iskreno volis nekoga, onako iz dubine duse i srca treba ti jako puno vremena da se sredis nakon prekida. I uvijek ce ti biti lijepa uspomena i tu negdje u sjecanju, to je neminovno, ali kada ponovno zavolis s jos vise zara i cijelog sebe kada das nekome drugom tko ce to bolje cjeniti i postovati, onda zaboravis na sve boli i ljubavi od prije i volis sada, kao nikada prije. Kao ja npr. Uzivam sad, iako sam patila 1.5 god. i to doslovno patila, samo Bog zna kako mi je bilo. Skoro pa sam obolila na zivce. No, kao sto rekoh, sada je sve super. I love again ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #85 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Nakon prekida koliko vam treba za novu vezu Citat:
Tako je!
__________________ Zadnji Uredio bruna-13 : 12-04-08 u 18:17. | |
| | |
| | #88 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Negdje u tišini....
Poruka: 1,003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nakon prekida koliko vam treba za novu vezu Dugo....
__________________ . When in doubt, make a fool of yourself. There is a microscopically thin line between being brilliantly creative and acting like the most gigantic idiot on earth. So what the hell, leap! |
| | |
![]() |
| Tagovi: nova veza, prekid |
« Medina javi se
|
Pomoć »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:58.

klasika
, plakao sam kao malo djete i bilo mi je muka svaki put kad bi je vidio negdje, onda sam počeo doslovno lokat,,,
...to je trajalo više od godinu dana
ili dvije
..
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something
Uzivam sad, iako sam patila 1.5 god. i to doslovno patila, samo Bog zna kako mi je bilo. Skoro pa sam obolila na zivce. No, kao sto rekoh, sada je sve super. I love again