Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi Nakon prekida koliko vam treba za novu vezu u Društvo forumu; Tebi sretno u traženju, ali nisu svi ko ti. Nekima malo teže ide to necmizdrenje i uživanje ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 12-04-08, 15:28   #81 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 03-04-08
Godina: 20
Poruka: 446
bruna-13 se izdvaja iz masebruna-13 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku bruna-13
Re: Nakon prekida koliko vam treba za novu vezu

Tebi sretno u traženju, ali nisu svi ko ti. Nekima malo teže ide to necmizdrenje i uživanje u životu. Ne mislim ništa loše, al sve to i ovisi o tebi kakav si i kakva je to veza bila, koliko je trajala, koliko je ozbiljna bila...što ti je značila...
Star 12-04-08, 15:35   #82 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 26-09-06
Godina: 21
Poruka: 660
EvilM@ster se izdvaja iz maseEvilM@ster se izdvaja iz maseEvilM@ster se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku EvilM@ster

Normalo, nismo svi isti.... ali imas tek 20 godina, i reci mi dal vrijedi nekoliko mjeseci svoga zivota ili cak godina izgubiti zbog nekakve budale koja te ostavila (jer ako ti ostavis nekoga onda predpostavljam da ne tugujes).... ne kazem da odma treba uletiti u drugu vezu, ali treba se zabavljati dok mozes....
Odgovori sa citatom
Star 12-04-08, 15:44   #83 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 04-03-08
Godina: 26
Poruka: 971
DrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz mase

Meni je bila banana kad sam prekinuo sa curom...bili smo skupa 3 godine i ja sam sjebo stvar.. klasika , plakao sam kao malo djete i bilo mi je muka svaki put kad bi je vidio negdje, onda sam počeo doslovno lokat,,,
bio bi pijan 4 dana u tjednu a ostalo bi bio high...to je trajalo više od godinu dana ili dvije, ali onda u cijeloj toj shemi izlaženja lokanja i pokušavanja da zaboravim naletih na jednu predivnu djevojku koja mi iz prve nije bila bog zna što jer sam patio za ovom drugom , al s vremenom sam se tako zaljubio da mi se svijet okrenuo naopako....toliko je volim da je ne bi mjenjao nikad za nikakve druge...,i sada je ova prva za kojom sam nekada plakao potpuno zaboravljena..
Teško je dok se opet ne zaljubiš
Odgovori sa citatom
Star 12-04-08, 15:52   #84 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika Moja malenkost

Datum registracije: 10-08-07
Godina: 18
Poruka: 1,950
Moja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono nešto

Ako iskreno volis nekoga, onako iz dubine duse i srca treba ti jako puno vremena da se sredis nakon prekida. I uvijek ce ti biti lijepa uspomena i tu negdje u sjecanju, to je neminovno, ali kada ponovno zavolis s jos vise zara i cijelog sebe kada das nekome drugom tko ce to bolje cjeniti i postovati, onda zaboravis na sve boli i ljubavi od prije i volis sada, kao nikada prije. Kao ja npr. Uzivam sad, iako sam patila 1.5 god. i to doslovno patila, samo Bog zna kako mi je bilo. Skoro pa sam obolila na zivce. No, kao sto rekoh, sada je sve super. I love again
Moja malenkost je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-04-08, 18:13   #85 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 03-04-08
Godina: 20
Poruka: 446
bruna-13 se izdvaja iz masebruna-13 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku bruna-13

Citat:
Pravi autor: EvilM@ster Pogledaj Poruke
Normalo, nismo svi isti.... ali imas tek 20 godina, i reci mi dal vrijedi nekoliko mjeseci svoga zivota ili cak godina izgubiti zbog nekakve budale koja te ostavila (jer ako ti ostavis nekoga onda predpostavljam da ne tugujes).... ne kazem da odma treba uletiti u drugu vezu, ali treba se zabavljati dok mozes....
Znam da ne, al nažalost ja sam bila u takvom stanju već sa 16, jednostavno iz tipa nisan mogla izvuć zbog čega je prekinuo, a naravno s tim je prekinuo i to šta smo bili najbolji prijatelji...i ode sve u vitar. Svaki dan sam si govorila: ma pusti, zaboravi, zabavi se...al nije išlo tako brzo. Iako mi je bilo 16, mislin da san bila dosta zrela, jednostavno su me životne situacije natirale na to, uvik san se osjećala starijom. Al jbg, on je bija dite, iako san mislila da nije. Ma nebitno to sve sad. Normalno da je bolje da tuguješ šta manje, i za tebe i sve oko tebe, al opet čarobna riječ u ovoj temi: ovisi...

Citat:
Pravi autor: DrSakiman Pogledaj Poruke
Teško je dok se opet ne zaljubiš
Tako je!

Zadnji Uredio bruna-13 : 12-04-08 u 18:17.
bruna-13 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-04-08, 20:17   #86 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 19-02-08
Poruka: 633
-cool girl- se izdvaja iz mase

jako tesko nalazim nove face,ako i prekinem snekim,ma tesko, tesko..nemam kometara..
-cool girl- je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-04-08, 08:18   #87 (permalink)
irm
Banned

Datum registracije: 16-01-08
Godina: 28
Poruka: 4,136
irm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobar

isti dan.....
irm je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-04-08, 08:22   #88 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-12-07
Poruka: 1,003
tajnica ima ono neštotajnica ima ono neštotajnica ima ono neštotajnica ima ono neštotajnica ima ono neštotajnica ima ono nešto

Dugo....
So what the hell, leap!
tajnica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-04-08, 22:23   #89 (permalink)
Starter

Datum registracije: 16-04-08
Poruka: 31
Lanie se izdvaja iz mase

"klin se klinom izbija" kažu...

al trebam vremena svakako da se prepustim nekomu,jer glede toga sam pomalo sjebana
Star 06-05-08, 17:25   #90 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 19-02-08
Poruka: 633
-cool girl- se izdvaja iz mase

No comment..
-cool girl- je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: nova veza, prekid

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 16:58.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113