| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Nanosi li vam osoba do koje vam je stalo mnogo boli ? u Društvo forumu; ako mi netko nanosi bol...to ne ide kod mene,ne dopuštam nikome da me ponižava,manipulira samnom,... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #91 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-10-06
Poruka: 1,323
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nanosi li vam osoba do koje vam je stalo mnogo boli ? ako mi netko nanosi bol...to ne ide kod mene,ne dopuštam nikome da me ponižava,manipulira samnom,omalovažava me...ne prelazim preko toga i ne mogu osjećati ništa prema takvoj osobi |
| | |
| | #95 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 23
Poruka: 4,778
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nanosi li vam osoba do koje vam je stalo mnogo boli ? Ne baš... ako mi nanesu bol - onda ne dobiju više drugu priliku...
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #96 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,693
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nanosi li vam osoba do koje vam je stalo mnogo boli ? Jedno vrijeme da,sad se sve smirilo,al koliko sam suza prolila,mislila sam da nikad necu. vratila sam ja to duplo ![]()
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
![]() |
| Tagovi: bol, nanosenje boli |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:09.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!