| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Nanosi li vam osoba do koje vam je stalo mnogo boli ? u Društvo forumu; bila sam s jednim tipom zbog kojeg sam prolila hektolitre suza. što sam više plakala to je on bio ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 1,808
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nanosi li vam osoba do koje vam je stalo mnogo boli ? mislim da koliko sam sebe cijeniš cijenit će te i drugi..malo boli ne škodi al iživljavati se na nekome to je već druga priča..
__________________ Ono što čovjek voli sa zanosom to ga najposlije ubije. |
| | |
| | #17 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 06-05-07 Lokacija: Split Godina: 30
Poruka: 2,707
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nanosi li vam osoba do koje vam je stalo mnogo boli ? Tema: Nanosi li vam osoba do koje vam je stalo mnogo boli ? Odg: Meni moja žena stalno nanosi mnogo boli, ali šta ču kad mi je stalo! ![]()
__________________ Pogledajte ovu ženu, po meni najveća sex bomba ovih prostora! Preko 500 slika o njoj uživajte!Tina Ivanković |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 12-09-07
Poruka: 4
![]() | Re: Nanosi li vam osoba do koje vam je stalo mnogo boli ? Ja sam bila u takvoj vezi. I tocno znam kako ti je. I jedva sam se rijesila njega. Iz 809. pokušaja. Bjezi glavom bez obzira, nikada se nece promijeniti, nikada nece biti bolje, nikada nece biti nista od onoga cemu se nadas. Razgovor tu ne pomaze. ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: bol, nanosenje boli |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:01.

Obadvoje se palimo na sado-mazo
Tko rano rani,zahebo je pjevca