Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi Nanosi li vam osoba do koje vam je stalo mnogo boli ? u Društvo forumu; Ponekad me zna toliko rastužiti da isplačem slapove, ali radimo na tome da ne povrijeđujemo jedno drugo (puno razgovora) ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 29-11-07, 10:08   #31 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-05-07
Godina: 26
Poruka: 2,296
carica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono nešto
Re: Nanosi li vam osoba do koje vam je stalo mnogo boli ?

Ponekad me zna toliko rastužiti da isplačem slapove, ali radimo na tome da ne povrijeđujemo jedno drugo (puno razgovora) iako dosta često neke stvari doživim puno jače nego što bi trebala, kaj kad sam cmoljavac
Odgovori sa citatom
Star 29-11-07, 18:02   #32 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 23
Poruka: 3,550
Lulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: carica Pogledaj Poruke
Ponekad me zna toliko rastužiti da isplačem slapove, ali radimo na tome da ne povrijeđujemo jedno drugo (puno razgovora) iako dosta često neke stvari doživim puno jače nego što bi trebala, kaj kad sam cmoljavac
Ovo kao da sam ja pisala , identično je i kod mene!
Star 01-12-07, 00:30   #33 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-08-07
Poruka: 1,192
L o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono nešto

upravo.... užasno puno
L o r e n a je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-12-07, 01:23   #34 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,879
Wolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavan

Mislim da ćemo morati osnovati neki vigillante odred tu... Ne možemo dopustiti da nam cure tako kinje.
Odgovori sa citatom
Star 02-12-07, 20:10   #35 (permalink)
Starter

Datum registracije: 02-12-07
Poruka: 5
OvoMaloDuse

Citat:
Pravi autor: prospero Pogledaj Poruke
Riječ je o opsesivno-posesivno-kakvim već ne osobama. Nije to bez vraga..
Bijah svjedokom, kao posmatrac, mnogih veza u kojima se jedna strana ponasala, po navedenim tackama.

Nema tu ljubavi. Cist poremecaj ponasanja i poremecaj licnosti. Sto dalje od takvih, to bolje. To ni ljubav ne " lijeci".

Jer...unistava ono drugo i hrani se tim unistavanjem....
Odgovori sa citatom
Star 02-12-07, 20:20   #36 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika pajo-patakRi

Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,546
pajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masi

yup...
Odgovori sa citatom
Star 02-12-07, 22:01   #37 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 03-10-07
Godina: 24
Poruka: 366
gurinho1984 se izdvaja iz mase

nazhalost, da...
Odgovori sa citatom
Star 02-12-07, 22:34   #38 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 14-05-06
Godina: 25
Poruka: 532
grim se izdvaja iz mase

nanose jer takv eosobe najcesce znaju nacin kako te najjasce povrijedit. ali nazalost, toga najcesce nisu ni svijestne...
Odgovori sa citatom
Star 03-12-07, 00:13   #39 (permalink)
Banned

Datum registracije: 04-11-07
Poruka: 284
car_zgd se izdvaja iz mase

meni jedna cura nanosi bol ali ne takvu a dosta sam si i sam kriv...naime..na moru mi je malo bilo glupo bit s njom, glupo sam se ponašao s njom ali smo ipak bili zajedno tjedan dva, a ona je bila zaljubljena...i sad došo ja u ZG i kao boli me qrac za nju, prevarim ju i ne razmišljam o tom...u međuvremenu smo mi kao prekinuli ali ništa izravno...i sad ona meni jedan dan kaže kak voli jednog dečka al joj je glupo to njemu reć, i ja si mislim kaj moraš bivšem to reć?? onda i ja njoj kažem da sam ju prevario da nebi ispalo da sam patio za njom i ona kao začuđena sva...i sad se obadvoje glupo ponašamo...a ona je udaljena nekih 500km od mene...bit će moja opet nadam se!!
car_zgd je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-12-07, 00:33   #40 (permalink)
Celebrity

Datum registracije: 14-04-06
Godina: 22
Poruka: 1,611
deedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku deedee00 Pošalji poruku preko Skype-a korisniku deedee00

od danas više ne...
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: bol, nanosenje boli

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:03.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111