| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Nanosi li vam osoba do koje vam je stalo mnogo boli ? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: car_zgd bit će moja opet nadam se!! iskreno se nadam da nece...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #42 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Nanosi li vam osoba do koje vam je stalo mnogo boli ? ništa više me ne vrijeđa nego neke druge osobe,samo što njega volim najviše na svijetu pa zato i najviše bole njegovi postupci....al da razjasnim-nisam imala iskustva sa osobama kao što su nabrojane...mislim da su to bolesne osobe i psihički nestabilne. |
| | |
| | #43 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nanosi li vam osoba do koje vam je stalo mnogo boli ? Ne, koliko ona do koje mi je bilo... ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #45 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Nanosi li vam osoba do koje vam je stalo mnogo boli ? meni moja da...nekda mi dođe da se ubijem...užas....svaka pjemsa koju slušam na njega me podsjeća....a on se igra samnom...neznam više...glupa sam.....šmrc
__________________ mala djeca nedaju spavati ,velika nedaju disati |
| | |
| | #46 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,208
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nanosi li vam osoba do koje vam je stalo mnogo boli ? U zadnje vrime da, ponekad bi mi bilo draze da mi zalipi samar nego da rece neke stvari. Iako su recene u ljutnji i mozda to nije mislija njegove rici mi stalno odzvanjaju u glavi. I svaki put kad ih se sitim iznova zabole. A uvrede pamtim jako dugo, pogotovo ako nisu fer.
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. |
| | |
| | #47 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Nanosi li vam osoba do koje vam je stalo mnogo boli ? Citat:
![]()
__________________ mala djeca nedaju spavati ,velika nedaju disati | |
| | |
| | #48 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Nanosi li vam osoba do koje vam je stalo mnogo boli ? zasto dozvoljavate da vam to rade? zasto ste s njima ako su takvi?? bez "volim ga" gluposti, jer vas samo ono suprotno od zdravog razuma moze drzati uz njih i tjerati vas da trpite nesto sto vam apsolutno ne treba...
__________________ |
| | |
| | #49 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,208
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nanosi li vam osoba do koje vam je stalo mnogo boli ? Zbog svade da prekinemo? Pa ja pamtim stvari iz svada sa starom, starim, prijateljicama, bivsima... Da prekinem odnose sa svakim tko me uvridi ili digne ton na mene, ili da oni prekinu odnose s menom zbog toga sta i ja to ponekad radim, di bi bila? Nema se tu sta dozvoljavat ili ne, u odnosima sa bliskim osobama se svade dogadaju, s kim ces se svadat ako neces s njima. Ali dok vecina ljudi zaboravlja neke stvari koje se kazu u tim svadama, ja ih pamtim, jer mi je bas od tih bliskih ljudi misljenje bitno i najvise me zaboli kad kazu nesto sta me mozda od drugih meni manje bitnih ljudi ni nebi zabolilo.
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. |
| | |
| | #50 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Nanosi li vam osoba do koje vam je stalo mnogo boli ? ja sam stekla dojam da se radi o malo duzem razdoblju od jedne svadje.. my bad.. no svejedno.. meni ne pada na pamet trpiti uvrede. jedna stvar je zayebancija.. druga stvar je za ozbiljno. sve se moze rijesiti na lijepi nacin.
__________________ |
| | |
![]() |
| Tagovi: bol, nanosenje boli |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:48.

,velika nedaju disati