Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi Nanosi li vam osoba do koje vam je stalo mnogo boli ? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: car_zgd bit će moja opet nadam se!! iskreno se nadam da nece......

Odgovor

Opcije Teme
Star 03-12-07, 10:13   #41 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,542
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor
Re: Nanosi li vam osoba do koje vam je stalo mnogo boli ?

Citat:
Pravi autor: car_zgd Pogledaj Poruke
bit će moja opet nadam se!!
iskreno se nadam da nece...
Star 03-12-07, 10:27   #42 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-09-07
Poruka: 851
ivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku ivana0015

ništa više me ne vrijeđa nego neke druge osobe,samo što njega volim najviše na svijetu pa zato i najviše bole njegovi postupci....al da razjasnim-nisam imala iskustva sa osobama kao što su nabrojane...mislim da su to bolesne osobe i psihički nestabilne.
ivana0015 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-12-07, 10:45   #43 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Ne, koliko ona do koje mi je bilo...
Odgovori sa citatom
Star 03-12-07, 18:25   #44 (permalink)
Banned

Datum registracije: 04-11-07
Poruka: 284
car_zgd se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke
iskreno se nadam da nece...
cccccccc
car_zgd je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-12-07, 23:18   #45 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 30-07-07
Poruka: 105
kruŠkica se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kruŠkica

meni moja da...nekda mi dođe da se ubijem...užas....svaka pjemsa koju slušam na njega me podsjeća....a on se igra samnom...neznam više...glupa sam.....šmrc
Odgovori sa citatom
Star 12-12-07, 23:31   #46 (permalink)
eva
Pure Intuition

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,208
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

U zadnje vrime da, ponekad bi mi bilo draze da mi zalipi samar nego da rece neke stvari. Iako su recene u ljutnji i mozda to nije mislija njegove rici mi stalno odzvanjaju u glavi. I svaki put kad ih se sitim iznova zabole. A uvrede pamtim jako dugo, pogotovo ako nisu fer.

Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni.
eva je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-12-07, 23:42   #47 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 30-07-07
Poruka: 105
kruŠkica se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kruŠkica

Citat:
Pravi autor: eva Pogledaj Poruke
U zadnje vrime da, ponekad bi mi bilo draze da mi zalipi samar nego da rece neke stvari. Iako su recene u ljutnji i mozda to nije mislija njegove rici mi stalno odzvanjaju u glavi. I svaki put kad ih se sitim iznova zabole. A uvrede pamtim jako dugo, pogotovo ako nisu fer.
ista situacija=)
Odgovori sa citatom
Star 13-12-07, 07:58   #48 (permalink)
Akademik Foruma

shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

zasto dozvoljavate da vam to rade? zasto ste s njima ako su takvi?? bez "volim ga" gluposti, jer vas samo ono suprotno od zdravog razuma moze drzati uz njih i tjerati vas da trpite nesto sto vam apsolutno ne treba...
Star 13-12-07, 09:53   #49 (permalink)
eva
Pure Intuition

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,208
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Zbog svade da prekinemo? Pa ja pamtim stvari iz svada sa starom, starim, prijateljicama, bivsima... Da prekinem odnose sa svakim tko me uvridi ili digne ton na mene, ili da oni prekinu odnose s menom zbog toga sta i ja to ponekad radim, di bi bila? Nema se tu sta dozvoljavat ili ne, u odnosima sa bliskim osobama se svade dogadaju, s kim ces se svadat ako neces s njima.
Ali dok vecina ljudi zaboravlja neke stvari koje se kazu u tim svadama, ja ih pamtim, jer mi je bas od tih bliskih ljudi misljenje bitno i najvise me zaboli kad kazu nesto sta me mozda od drugih meni manje bitnih ljudi ni nebi zabolilo.

Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni.
eva je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-12-07, 10:29   #50 (permalink)
Akademik Foruma

ja sam stekla dojam da se radi o malo duzem razdoblju od jedne svadje.. my bad..

no svejedno.. meni ne pada na pamet trpiti uvrede. jedna stvar je zayebancija.. druga stvar je za ozbiljno. sve se moze rijesiti na lijepi nacin.
Odgovor
Tagovi: bol, nanosenje boli

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 13:48.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108