| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Nanosi li vam osoba do koje vam je stalo mnogo boli ? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: shelby-eleanor no svejedno.. meni ne pada na pamet trpiti uvrede. jedna stvar je zayebancija.. druga stvar ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) | |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,219
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nanosi li vam osoba do koje vam je stalo mnogo boli ? Citat:
Pa svi smo mi samo ljudi, neki manje neki vise temperamentni,ali opet svi ponekad izgubimo zivce i predemo granice, cak i oni najflegmaticniji. I naravno da je bilo vise svada, pa skupa smo skoro 5 godina, ali ono sta je bitno je da se i on i ja znamo iskreno ispricat ako pretjeramo.
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. | |
| | |
| | #52 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-12-07 Godina: 21
Poruka: 482
![]() | Re: Nanosi li vam osoba do koje vam je stalo mnogo boli ? zašto bi netko ko me voli išao nanositi bol?..svjesno..neshvaćam takve ljude..
__________________ ..." ne moraš biti zvijezda na nebu,možeš biti i lampa u kući "... |
| | |
| | #53 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Split Godina: 24
Poruka: 3
![]() | Re: Nanosi li vam osoba do koje vam je stalo mnogo boli ? nekad sumnjam, nalazim li se i ja u tvojoj kozi. Veza mi je nekad 100% a neka 1%, pa moram i ja malo kad uhvatim vremena,proanalizirati svoju situaciju. P.S. Dao si dobre polszne postavke! Pozdrav |
| | |
| | #54 (permalink) | |
![]() | Re: Nanosi li vam osoba do koje vam je stalo mnogo boli ? Citat:
daj prevedi kolega ![]()
__________________ ..." ne moraš biti zvijezda na nebu,možeš biti i lampa u kući "... | |
| | |
| | #56 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Nanosi li vam osoba do koje vam je stalo mnogo boli ? Dok sam bio papak - nanosila je. Sad te osobe nema više ali ima jedna koja mi je draga a ne zna ni sama šta želi... pa ono... jebe me u mozak. A to boli.
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? |
| | |
| | #57 (permalink) | |
![]() ![]()
__________________ ..." ne moraš biti zvijezda na nebu,možeš biti i lampa u kući "... | |
| | |
| | #58 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Nanosi li vam osoba do koje vam je stalo mnogo boli ? Ma nisam se ja još zaljubio ali mi je draga osoba skroz. Kad to bude ona bol da me toliko tišti i boli - rasčistit ću ja to. Neću više dozovoliti da me cura uništi kao što su to napravile 2 prethodne. Čekam još malo razvoj situacije (iako sumnjam da će išta biti.) Ako ne bude... a ništa...
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? |
| | |
| | #59 (permalink) | |
zašto uopće forsirat da se to dogodi.. ![]() ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: bol, nanosenje boli |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:21.