| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Nanosi li vam osoba do koje vam je stalo mnogo boli ? u Društvo forumu; Ne. Nego suprotno. Donosi mi ugodu.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #63 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-01-08 Godina: 29
Poruka: 1,094
![]() ![]() | Re: Nanosi li vam osoba do koje vam je stalo mnogo boli ? Imao sam upravo takvu vezu, i sada sam sam!!! Trebalo mi je 9 mjeseci da se riješim pomisli na nju,i sada sam vjerujem napokon uspio. Posljedice ostaju, frustracije će me slijediti zajedno sa sjenom do sljedeće prave zaljubljenosti, ali sa 30-om na vratu stvari mi počinju gubiti smisao. Budim se i živim da bih opet išao raditi, a u vezi sam radio da bih živio i uživao!! Baš sam u qurcu!!!
__________________ |
| | |
| | #64 (permalink) |
| fear of the dark | Re: Nanosi li vam osoba do koje vam je stalo mnogo boli ? imala sam taku vezu-da sam samo bila sjebana... kad sam se te loše veze riješila osječala sam se milijun puta bolje....
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #65 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-02-08 Lokacija: Pula Godina: 20
Poruka: 258
![]() ![]() | Re: Nanosi li vam osoba do koje vam je stalo mnogo boli ? Uff.... Trenutno u takvoj... Mamu mu! Neće on mene uzimat zdravo za gotovo! ![]() Ah.... Srećom pa sam došla k pameti... Stvari se pomalo okreću... ![]()
__________________ ...I’ve lick my wounds but I can’t ever see them getting better... |
| | |
| | #67 (permalink) |
![]() ![]() | Re: Nanosi li vam osoba do koje vam je stalo mnogo boli ? Čemu? Kad mogu okrenut situaciju-vuć ja njega za nos dok mu ne pokažem kako se ja osjećam zbog stvari koje radi! I onda pomirdbeni! ![]()
__________________ ...I’ve lick my wounds but I can’t ever see them getting better... |
| | |
| | #69 (permalink) |
![]() ![]() | Re: Nanosi li vam osoba do koje vam je stalo mnogo boli ? Ja njemu, on meni... Kako uzmeš. ![]() Čuj, apstiniram već 6 dana, 9 sati i 37 minuta. Al tko broji? ![]() Ako se uskoro ne poševim, otpast će mi kosa... ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: bol, nanosenje boli |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:52.

Stvari se pomalo okreću...