| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Nanosi li vam osoba do koje vam je stalo mnogo boli ? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: MalikTintilinić Dođji do mene. Ja ću te riješiti nečistih misli. Svršit ćeš bez dodira. Uou! ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-02-08 Lokacija: Pula Godina: 20
Poruka: 258
![]() ![]() | Re: Nanosi li vam osoba do koje vam je stalo mnogo boli ? Citat:
![]() Wait a minute! Dobro jesi ti normalan? ![]() Ja sam sama ovdje! I...I...I... Jako napaljena! NE doljevaj ulje na vatru! Spičkat ću te! ![]()
__________________ ...I’ve lick my wounds but I can’t ever see them getting better... | |
| | |
| | #72 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-02-08 Lokacija: Pula Godina: 20
Poruka: 258
![]() ![]() | Re: Nanosi li vam osoba do koje vam je stalo mnogo boli ? Btw... Oftopičarimo.... Ovo nije sex chataona... ![]()
__________________ ...I’ve lick my wounds but I can’t ever see them getting better... |
| | |
| | #73 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Nanosi li vam osoba do koje vam je stalo mnogo boli ? Ja bih se prije zabrinuo jezikom kojim pišeš i duplim postom no offtopičarenjem, i samim navođenjem da ste u offT ulazite u još veći, tako da nije potrebno to naglašavat, već prestat komunicirati ili pričekati opomenu moderatora ![]() |
| | |
| | #76 (permalink) |
| Starter | Re: Nanosi li vam osoba do koje vam je stalo mnogo boli ? Ne, ne nanosi mi mnogo boli... U biti ne nanosi mi nikakvu bol praktički... Nisam od onih koji smatraju da se količinom patnje mjeri jakost ljubavi ili da se par ne voli ako se povremeno masno ne posvađa. zajebi to.
__________________ Uostalom, mislim da Kartagu treba razoriti! |
| | |
| | #77 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Nanosi li vam osoba do koje vam je stalo mnogo boli ? Jedna da......a ja ne volim bol....mičem se od toga....al problem je što se nemoš maknit, vata te, želi ti još (nesvjesno) nanit još boli....probaću uteć još malo, izgubit se negdi još dalje....di uteć ljudi ...ima li prijedloga...![]()
__________________ They took a baseball bat and whacked open his head. Mummy Boy fell to the ground; he finally was dead. |
| | |
| | #78 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,160
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nanosi li vam osoba do koje vam je stalo mnogo boli ? Ne, jer da mi stvarno nanosi bol, ne bih ni bila s njim, isuvise cenim sebe i nije se rodio taj koji ce me za'ebavati!!!
__________________ When I'm good, I'm really good, when I'm bad, I'm even better! |
| | |
![]() |
| Tagovi: bol, nanosenje boli |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:48.

...ima li prijedloga...