Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi Nanosi li vam osoba do koje vam je stalo mnogo boli ? u Društvo forumu; E ja ne bih rekla da nam ta osoba nanosi bol,nego to sami sebi cinimo jer joj to dopustamo. ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 24-07-08, 21:34   #81 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 22-07-08
Poruka: 89
Skorpijica se izdvaja iz mase
Re: Nanosi li vam osoba do koje vam je stalo mnogo boli ?

E ja ne bih rekla da nam ta osoba nanosi bol,nego to sami sebi cinimo jer joj to dopustamo.
A dobro zaboli ponekad nesto al treba to odstraniti sto prije
Jedno znam:ne ponavlja se ista greska dva puta
Odgovori sa citatom
Star 25-07-08, 02:04   #82 (permalink)
Banned

Datum registracije: 02-07-08
Godina: 24
Poruka: 518
Juka11 se izdvaja iz mase

ne već jako dugo moglo bi se reći da sam sretan čovjek
Juka11 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-07-08, 17:41   #83 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika Moja malenkost

Datum registracije: 10-08-07
Godina: 18
Poruka: 1,677
Moja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono nešto

No, I am happy . Bilo je i faza kad mi je nanosila bol. Al proslo me. Sad sam super s ovom osobom
Moja malenkost je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-07-08, 18:26   #84 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika kvaziLicious

Datum registracije: 29-04-08
Godina: 18
Poruka: 339
kvaziLicious se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku kvaziLicious

ne, trenutno uzivam
Odgovori sa citatom
Star 25-07-08, 19:28   #85 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-12-07
Godina: 27
Poruka: 1,673
mrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: Zweistein Pogledaj Poruke
1.) Skrivate li vaše misli i osjećaje jer se bojite reakcije te osobe ili jer to jednostavno nije vrijedno svađe ili boli koju će to izazvati?
2.) Osjećate li da će se sve što kažete ili učinite izokrenuti i iskoristiti protiv vas? Okrivljava li vas ta osoba ili kritizira zbog svih problema u odnosu – čak i kad za to ne postoji logično objašnjenje?
3.) Trpite li često snažne, nasilne i nerazumne izljeve bijesa te osobe, koji se izmjenjuju s razdobljima u kojima se ona ponaša savršeno normalno i pokazuje vam ljubav? Vjeruje li vam itko kad mu ispričate što se događa?
4.) Osjećate li da ta osoba manipulira vama, kontrolira vas, ponekad čak i laže? Osjećate li se kao žrtva emocionalne ucjene?
5.) Osjećate li da vas ona vidi ili kao potpuno dobru ili potpuno lošu osobu i da za nju postoje samo te dvije krajnosti? Događa li se ponekad da za ovu promjenu u njenom razmišljanju nema nikakvog logičnog objašnjenja?
6.) Bojite li se tražiti nešto od te osobe jer će vam reći da ste prezahtjevni ili da s vama nešto nije u redu? Govori li vam ona/on da vaše potrebe nisu važne?
7.) Omalovažava li vas ta osoba ili uvijek osporava vaše stajalište? Osjećate li da se njena očekivanja od vas stalno mijenjaju, pa nikad ne možete ništa učiniti ispravno?
8.) Optužuje li vas za nešto što niste učinili ili rekli? Osjećate li se često neshvaćeni, a kad pokušate objasniti, događa li se često da vam ta osoba ne vjeruje?
9.) Ponižava li vas stalno? Pokušava li vas na različite načine (izljevima ljubavi i obećanjima da će se promijeniti te prešutnim ili otvorenim prijetnjama) spriječiti da prekinete vezu kad to pokušate?
10.) Je li vam teško planirati vrijeme koje provodite zajedno (druženje s prijateljima itd.) zbog naglih promjena raspoloženja, impulzivnosti i nepredvidljivog ponašanja te osobe? Nalazite li izgovore za njezino ponašanje ili se pokušavate uvjeriti da je sve u redu?
11.) Jeste li sada pomislili, "Nisam imao/imala pojma da još netko prolazi kroz ovo?"

Ako vam mnoga od tih pitanja i tvrdnji zvuče poznato, imamo dobre vijesti za vas. Niste poludjeli. Niste vi krivi za sve. I niste sami. Možda se sve to događa zato što vama bliska osoba ima osobine koje upućuju na granični poremećaj ličnosti.

U prvom braku odgovor na sva ova pitanja bio bi DA i mogla bi dodati jos hrpu groznih stvari koje su se dogadjale .....zato zivila rastava.....

No u ovoj vezi odgovor na sve je NE i kao sto je netko gore vec spomenuo iste greske se neponavljaju dvaputa.....
Odgovori sa citatom
Star 25-07-08, 23:39   #86 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 22-08-07
Godina: 20
Poruka: 1,141
M@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz mase

Da, i zato mislim da će ubrzo postat bivši.
Odgovori sa citatom
Star 04-08-08, 21:14   #87 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-05-07
Godina: 21
Poruka: 194
SolidSnake3 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku SolidSnake3 Pošalji poruku preko MSN-a korisniku SolidSnake3 Pošalji poruku preko Skype-a korisniku SolidSnake3

Skoro sve da.Izašel sam iz takve veze prekjučer, tak da više ne.Hebiga probal sam razgovarat, ali sa njom razgovarat je bilo nemoguće.Svaki put kad bi počel o tome, samo bi šutjela.
SolidSnake3 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-08-08, 22:34   #88 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-11-07
Godina: 20
Poruka: 1,540
macor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku macor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku macor

pa ako se uzme u obzir moja sičuejšn s simpatijom, mogu rec da mi nanosi bol..ne mnogo al ono...taman...
Odgovori sa citatom
Star 09-08-08, 21:28   #89 (permalink)
Starter

Datum registracije: 18-05-08
Poruka: 45
Vona se izdvaja iz mase

Baš čudno što dečki postavljaju ta pitanja
Vona je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-08-08, 01:19   #90 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika rebecca brandon

Datum registracije: 07-03-08
Godina: 35
Poruka: 601
rebecca brandon se izdvaja iz maserebecca brandon se izdvaja iz maserebecca brandon se izdvaja iz mase

patnja ili bol bilo kakvog oblika i ljubav u kombinaciji kod mene ne ide nikada.

previše volim sebe, da bih si dopustila nešto takvo. dovoljno je život sam po sebi težak, pa ako je to jedna od stvari na koju mogu utjecati-čemu drama?
rebecca brandon je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: bol, nanosenje boli

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 13:17.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114