| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Nanosi li vam osoba do koje vam je stalo mnogo boli ? u Društvo forumu; E ja ne bih rekla da nam ta osoba nanosi bol,nego to sami sebi cinimo jer joj to dopustamo. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #81 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 22-07-08
Poruka: 89
![]() | Re: Nanosi li vam osoba do koje vam je stalo mnogo boli ? E ja ne bih rekla da nam ta osoba nanosi bol,nego to sami sebi cinimo jer joj to dopustamo. A dobro zaboli ponekad nesto al treba to odstraniti sto prije ![]() Jedno znam:ne ponavlja se ista greska dva puta ![]()
__________________ Vjetar se vezat nemoze... |
| | |
| | #83 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,677
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nanosi li vam osoba do koje vam je stalo mnogo boli ? No, I am happy . Bilo je i faza kad mi je nanosila bol. Al proslo me. Sad sam super s ovom osobom ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #85 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-12-07 Lokacija: grad na Dravi.... Godina: 27
Poruka: 1,673
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nanosi li vam osoba do koje vam je stalo mnogo boli ? Citat:
U prvom braku odgovor na sva ova pitanja bio bi DA i mogla bi dodati jos hrpu groznih stvari koje su se dogadjale .....zato zivila rastava..... No u ovoj vezi odgovor na sve je NE i kao sto je netko gore vec spomenuo iste greske se neponavljaju dvaputa.....
__________________ Grijesiti je ljudski ...Al osjecaj je bozanski.... | |
| | |
| | #86 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,141
![]() ![]() ![]() | Re: Nanosi li vam osoba do koje vam je stalo mnogo boli ? Da, i zato mislim da će ubrzo postat bivši. ![]()
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
| | #88 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Nanosi li vam osoba do koje vam je stalo mnogo boli ? pa ako se uzme u obzir moja sičuejšn s simpatijom, mogu rec da mi nanosi bol..ne mnogo al ono...taman... ![]()
__________________ yooo, breakin out of somethin you dont like it aint always easy okey?...if it got crazy, you think im crazy,well you know what...haaah....dammmmnnn rigghhhttt i ammm....woooooow |
| | |
| | #90 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-03-08 Godina: 35
Poruka: 601
![]() ![]() ![]() | Re: Nanosi li vam osoba do koje vam je stalo mnogo boli ? patnja ili bol bilo kakvog oblika i ljubav u kombinaciji kod mene ne ide nikada. previše volim sebe, da bih si dopustila nešto takvo. dovoljno je život sam po sebi težak, pa ako je to jedna od stvari na koju mogu utjecati-čemu drama? |
| | |
![]() |
| Tagovi: bol, nanosenje boli |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:17.

. Bilo je i faza kad mi je nanosila bol. Al proslo me. Sad sam super s ovom osobom 

Grijesiti je ljudski ...