Stranica 1 od 3 123 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 25

ne ide mi iz glave

Raspravljate o temi ne ide mi iz glave u Usamljena Srca forumu, dio Društvo foruma; pozdrav svima ukratko, mjesec dana se nisam cula s njim, nit se on meni javljao, nit ja njemu, prekinuli smo ...

Starter Avatar od korisnika zowp
    Datum registracije
    27-06-09
    Poruka
    61
    Liked
    0 times

ne ide mi iz glave

pozdrav svima

ukratko, mjesec dana se nisam cula s njim, nit se on meni javljao, nit ja njemu, prekinuli smo to druzenje ne znam ni ja zakaj (bio je kraj ljeta, razlika u godinama itd.) no meni on, eto, ni nakon tih mjesec dana ne ide iz glave van. i ubija me to.

obicno prebolim nekog vrlo brzo, naravno ak je bilo tak neobavezno ko sto je bilo s ovim, al njega nikako. izlazim, druzim se s drugima, stalno sam u pokretu, bilo je u međuvremenu cak i drugih dečkiju, ali njega zaboravit ne mogu.

sad, dal mu se javit? zvat ga van il bi to bilo preglupo. kak bi vi reagirali da vam se nakon tolko vremena neko javi?
    jer,da me zeli vidjet, javio bi mi se valjda, osim ak nije glupan ko ja

i kako me uopce netko nakon tog ultrakratkog poznanstva mogao tako 'opciniti' da ne mislim na nis osim na njega. i tako jedno 100000 puta dnevno

Početnik Avatar od korisnika tinna
    Datum registracije
    09-10-06
    Poruka
    68
    Liked
    2 times

Re: ne ide mi iz glave

Citat Pravi autor: zowp Pogledaj Poruke
    pozdrav svima

ukratko, mjesec dana se nisam cula s njim, nit se on meni javljao, nit ja njemu, prekinuli smo to druzenje ne znam ni ja zakaj (bio je kraj ljeta, razlika u godinama itd.) no meni on, eto, ni nakon tih mjesec dana ne ide iz glave van. i ubija me to.

obicno prebolim nekog vrlo brzo, naravno ak je bilo tak neobavezno ko sto je bilo s ovim, al njega nikako. izlazim, druzim se s drugima, stalno sam u pokretu, bilo je u međuvremenu cak i drugih dečkiju, ali njega zaboravit ne mogu.

sad, dal mu se javit? zvat ga van il bi to bilo preglupo. kak bi vi reagirali da vam se nakon tolko vremena neko javi?
    jer,da me zeli vidjet, javio bi mi se valjda, osim ak nije glupan ko ja

i kako me uopce netko nakon tog ultrakratkog poznanstva mogao tako 'opciniti' da ne mislim na nis osim na njega. i tako jedno 100000 puta dnevno
    Bila sam u potpuno indentičnoj situaciji (samo što smo se mi duže družili)
    Prekinuli kontakt,ni glasa od njega,a onda nakon mjesec dva saznala da ima drugu.
    A ja naivna ga čekala,opravdavala kako jadnik puno radi,kako nema vremena,kako sam ja kriva.
    Javio se on meni poslije,ali s nekom glupošću.
    Samo mi je žao što ga nisam tada oprala kako treba.
    Uglavnom kad je skužio da više ne trzam za njega,onda se probudio.

Neću ti ništa savjetovati,napravi kako ti misliš da je najbolje i što ti onaj glasić unutra kaže....

Starter Avatar od korisnika zowp
    Datum registracije
    27-06-09
    Poruka
    61
    Liked
    0 times

ma mi smo to prekinuli cak vise na moju inicijativu neg njegovu. nije da mi se on samo tako prestao javljat, nego je sve sporazumno doslo i od njega i od mene. kažem, u tom trenu mi se tak činilo najbolje iako mi se sviđao od prvog dana. al par dana kasnije me primilo opet...i traje. bila je to ljetna avantura, nis posebno, zato me i cudi kaj sam sad nenormalna zbog njega i razmisljam da mu se javim il nes. ma...

KURŠLUS Avatar od korisnika cina
    Datum registracije
    07-03-07
    Starost
    24
    Poruka
    6,178
    Liked
    221 times

javi mu se, probaj...bar ces znat na cemu si
    jebali te mali miševi i mali pačići u tandemu

Akademik Avatar od korisnika carica
    Datum registracije
    17-05-07
    Starost
    29
    Poruka
    3,953
    Liked
    1 times

ma, jednostavno se javi čovjeku, barem ćeš znati na čemu si
    I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best.

KURŠLUS Avatar od korisnika cina
    Datum registracije
    07-03-07
    Starost
    24
    Poruka
    6,178
    Liked
    221 times

ne prepisuj

jebali te mali miševi i mali pačići u tandemu

prof. Foruma Avatar od korisnika kontrolaleta
    Datum registracije
    30-10-07
    Poruka
    1,635
    Liked
    75 times

i jel ti odgovorio!?

neee ne čekaju oni toliko dugo sami...ne, ne...
    **kad si takvu sreću htio, vala nek ti je**

prof. Foruma Avatar od korisnika daredevil
    Datum registracije
    10-05-07
    Starost
    34
    Poruka
    1,311
    Liked
    154 times

Citat Pravi autor: kontrolaleta Pogledaj Poruke
    i jel ti odgovorio!?

neee ne čekaju oni toliko dugo sami...ne, ne...
    jedna pjesma za kontrolorku...poslusaj malo rijeci pjesme
    http://www.youtube.com/watch?v=XsVcJPj5yLc

e sad zowp nije stvar u druzenju sa deckima, stvar je u tome sto ti oni nude. ako ti nude manje nego tvoja "ljetna avantura" kako kazes onda ce ti definitivno navirati uspomene na njega...zudit ces za njegovom blizinom, njegovim osmijehom... njegovim saputanjima...

nekada je potrebno nesto ostaviti da spoznas koliko ti ustvari nedostaje... samo sto i kad se vratis nece biti isto medeno kao prvi puta... ostat ce taj osjecaj da si ga jednom ostavila, i da opet zapocnes vezu s njim vjerovatno ce smatrati, ukoliko mu ne pokazes u vezi nesto vise da je ta veza isto krik tvojih potreba za pravom ljubavi... treci puta na zalost nema...

postoji jedna stvar... a to je da muskarci nevole da si u toj pauzi isla sa drugim deckima, uzivala s njima u intimnostima... prema tome ako opet zapocnete vezu ne spominji mu to, nego ga iznenadi s necim pozitivnim... naprimjer iskoristila si prekid da se unaprijedis... da postanes inteligentnija (kakav zavrsen tecaj), svojom ambicioznoscu si dobila novi bolji posao u odnosu na stari, proljepsala si se... ono nesto mu vise moras ponuditi da vidi u biti da je prekid bio za tebe dobar i da si napredovala ali cijelo vrijeme si za njim patila

tada ima sanse da opet krenete i ovaj puta produbite vezu... no ako si ostala u mjestu, naprosto s nicim ga nemozes iznenaditi i jos mu spomenes hodala sam sa drugim deckima definitivno opet zapoceta veza ce biti samo avantura koja ce u konacnici skoncati...

...suoci se sa strahovima, suoci se sa zudnjama, rascisti to jednom zauvijek, da ti nebi bila kocnica u buducnosti...
    Zadnji Uredio daredevil : 07-10-09 u 08:10

prof. Foruma Avatar od korisnika kontrolaleta
    Datum registracije
    30-10-07
    Poruka
    1,635
    Liked
    75 times

hehehehe...hvala na singlici...čak i ja izvukoh pouku...lajf iz gud..i gud su još neke stvari samo meni znane...

hvala prijatelju!
    **kad si takvu sreću htio, vala nek ti je**

.l. Avatar od korisnika Vuxs
    Datum registracije
    30-05-06
    Poruka
    11,443
    Liked
    46 times

All in all you're just another brick in the wall......

Stranica 1 od 3 123 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku