| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi ne kuzim u Društvo forumu; Izasao sam van i upoznao dvije cure i obje su htjele moj broj, jedna je sjedila blize meni a druga ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 23-06-08
Poruka: 4
![]() | ne kuzim Izasao sam van i upoznao dvije cure i obje su htjele moj broj, jedna je sjedila blize meni a druga koja mi se vise sviđala dalje od mene... i javila mi se u jutro i bla bla bla... i na kraju se nađemo i budemo skupa koja 3 dana i posalje mi poruku sorry nemogu bit s tobom imam griznju savjesti da je frendici ukrala decka ![]() a cura je bila stvarno super sad sam u depri hahaha ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 23-06-08
Poruka: 4
![]() | Re: ne kuzim ne kuzim to sta ona ima griznju savjesti a s ovom poslije nisam ni prcao ni nista jedino to sta je sjedila pokraj mene vani...., nisam ni plesao s njom ni nista... niti sam mislio imat ista s njom i sad ova ima griznju savjesti... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 17-01-08 Lokacija: Zadar Godina: 24
Poruka: 648
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ne kuzim Da je imala grižnju savjest ne bi ni izašla s tobom.
__________________ "Leti ko lišće što vir ga vije, za let si, dušo, stvorena; za zemlju nije, za pokoj nije cvijet što nema korijena." |
| | |
| | #10 (permalink) |
| The Eye | Re: ne kuzim posli joj je rekla prijateljica kako joj to smeta i bla bla standardna glupa spika, pojebi ili zaboravi ![]()
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:46.