Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi ne kuzim u Društvo forumu; Izasao sam van i upoznao dvije cure i obje su htjele moj broj, jedna je sjedila blize meni a druga ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 02-07-08, 21:28   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 23-06-08
Poruka: 4
snzl se izdvaja iz mase
ne kuzim

Izasao sam van i upoznao dvije cure i obje su htjele moj broj, jedna je sjedila blize meni a druga koja mi se vise sviđala dalje od mene... i javila mi se u jutro i bla bla bla... i na kraju se nađemo i budemo skupa koja 3 dana i posalje mi poruku sorry nemogu bit s tobom imam griznju savjesti da je frendici ukrala decka
a cura je bila stvarno super

sad sam u depri hahaha
snzl je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-07-08, 21:30   #2 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 03-04-07
Poruka: 1,098
Bluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Bluebird
Re: ne kuzim

A šta ne kužiš?
Odgovori sa citatom
Star 02-07-08, 21:31   #3 (permalink)
Starter

snzl se izdvaja iz mase

ne kuzim to sta ona ima griznju savjesti a s ovom poslije nisam ni prcao ni nista jedino to sta je sjedila pokraj mene vani...., nisam ni plesao s njom ni nista... niti sam mislio imat ista s njom i sad ova ima griznju savjesti...
snzl je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-07-08, 21:33   #4 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 03-04-07
Poruka: 1,098
Bluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Bluebird

Pa ima grižnju savjesti jer se valjda sviđaš i njenoj frendici.
Odgovori sa citatom
Star 02-07-08, 21:40   #5 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 17-01-08
Godina: 24
Poruka: 648
latoa se izdvaja iz maselatoa se izdvaja iz maselatoa se izdvaja iz maselatoa se izdvaja iz mase

Da je imala grižnju savjest ne bi ni izašla s tobom.
cvijet što nema korijena."
latoa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-07-08, 21:43   #6 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 12-07-07
Godina: 22
Poruka: 4,742
Arylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Arylin Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Arylin

Objasni u jednoj i drugoj koju želiš, izađite na kaficu i rješite to!
Arylin je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-07-08, 21:50   #7 (permalink)
animal slave

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,387
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Stari moj, trojac je pomolu
Odgovori sa citatom
Star 02-07-08, 22:02   #8 (permalink)
Dr. Gregory House

Avatar od korisnika Snjesko Bijelic

Datum registracije: 08-05-07
Godina: 20
Poruka: 5,437
Snjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Snjesko Bijelic

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Stari moj, trojac je pomolu
možda mu se posreći

"od kolijevke do groba najljepše je dujotovo doba"
Snjesko Bijelic je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-07-08, 22:34   #9 (permalink)
Starter

snzl se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: latoa Pogledaj Poruke
Da je imala grižnju savjest ne bi ni izašla s tobom.
upravo to ato ne kuzim
snzl je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-07-08, 22:35   #10 (permalink)
The Eye

Datum registracije: 27-03-08
Godina: 21
Poruka: 7,716
Sahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Sahataba

posli joj je rekla prijateljica kako joj to smeta i bla bla standardna glupa spika, pojebi ili zaboravi
I won't change to fit your plan, Take me as I am
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 01:46.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113