| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi ne kuzim u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: snzl Izasao sam van i upoznao dvije cure i obje su htjele moj broj, jedna je sjedila ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| wayward | Re: ne kuzim Citat:
de de reci meni šta to čvakaš da te depra lupa na smijeh
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー | |
| | |
| | #12 (permalink) |
| curićak Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ne kuzim To ti je ono kad osmjehom prekrivaš patnju, bol i tak Umijesto da se rasplačeš i izdereš ko čo'jek, zaradiš čir na nekom broju ili negdje ili te počnu šorat neke suicidne misli ![]() Pa ti potiskuj emocije ![]() ![]()
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Djed Mraz Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 9,097
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ne kuzim Dr. Phill ![]() slobodno pusti suzu, bit ce ti lakse, a i dalje si musko iako places, nije bad ![]() ma znas sto, lipo popricaj s njih obe, ako uspije u troje ![]() ako ne igra na kartu, daj sto das ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-02-08 Lokacija: Odlična, hvala na pitanju
Poruka: 607
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ne kuzim a moj smznlsm ....sml.... snzl....sdp. kako ti je već nadimak, ![]() to su ženska prijateljstva i nepisana pravila koja nama nikad neće biti jasna tako da ne diraj u osinje gnijezdo ![]()
__________________ Ako razgovaram na telefon, sigurno su dobre vijesti, jer kod mene, drugačije ne mogu ni biti |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Novi Sad Godina: 23
Poruka: 4,503
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ne kuzim Vidi koja ti se više svidja , ne znam.
__________________ Ako je patnja prisutna, najbolje je da je prihvatiš, jer ona neće nestati ako se pretvaraš da ne postoji. Ako je radost prisutna i nju bolje prihvati, čak i po cenu straha da ce jednog dana nestati. |
| | |
| | #17 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-01-08 Lokacija: Zadar Godina: 24
Poruka: 1,268
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ne kuzim Ma kakav trojac, čini se meni da je to dvojac i to bez njega ![]() A sad ozbiljno - mislim da frendica nije pravi razlog, nije mislila na nju na početku, ne misli ni sad - sorry ali vjerojatno cura više nije baš toliko zagrijana
__________________ Quod scriptum manet. |
| | |
| | #20 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,561
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ne kuzim Evo ti prilike za dva u jedan ![]() ![]() Ovak, to su ti nepisana ženska pravila, ali nije onda trebala s tobom ni izaći po mom mišljenju, ako je znala da se i frendici sviđaš i da će to frendicu smetat ![]() Ali obzirom da je ili ih iskoristi obje ili lijepo popričaj s njima pa vidi kaj se da riješit ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:25.

ili negdje ili te počnu šorat neke suicidne misli