Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi ne kuzim u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: snzl Izasao sam van i upoznao dvije cure i obje su htjele moj broj, jedna je sjedila ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 02-07-08, 23:37   #11 (permalink)
wayward

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,559
pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh
Re: ne kuzim

Citat:
Pravi autor: snzl Pogledaj Poruke
Izasao sam van i upoznao dvije cure i obje su htjele moj broj, jedna je sjedila blize meni a druga koja mi se vise sviđala dalje od mene... i javila mi se u jutro i bla bla bla... i na kraju se nađemo i budemo skupa koja 3 dana i posalje mi poruku sorry nemogu bit s tobom imam griznju savjesti da je frendici ukrala decka
a cura je bila stvarno super
kako reče teta dorica, ne gine ti menažerija utrojac

Citat:
Pravi autor: snzl Pogledaj Poruke
sad sam u depri hahaha
de de reci meni šta to čvakaš da te depra lupa na smijeh
.....(_/.......)../....
...............(_/......

おとわるいなー
pharaoh je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-07-08, 23:43   #12 (permalink)
curićak

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 26
Poruka: 7,070
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: pharaoh Pogledaj Poruke

de de reci meni šta to čvakaš da te depra lupa na smijeh
To ti je ono kad osmjehom prekrivaš patnju, bol i tak
Umijesto da se rasplačeš i izdereš ko čo'jek, zaradiš čir na nekom broju ili negdje ili te počnu šorat neke suicidne misli

Pa ti potiskuj emocije

Odgovori sa citatom
Star 02-07-08, 23:47   #13 (permalink)
Djed Mraz

Datum registracije: 27-03-08
Godina: 21
Poruka: 9,097
Sahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svima

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Pa ti potiskuj emocije

Dr. Phill

slobodno pusti suzu, bit ce ti lakse, a i dalje si musko iako places, nije bad

ma znas sto, lipo popricaj s njih obe, ako uspije u troje
ako ne igra na kartu, daj sto das

What's it when a woman talks dirty to a man?
$3.99 a minute.
Sahataba je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-07-08, 23:50   #14 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 02-02-08
Poruka: 607
SEricsson se izdvaja iz maseSEricsson se izdvaja iz maseSEricsson se izdvaja iz maseSEricsson se izdvaja iz mase

a moj smznlsm ....sml.... snzl....sdp. kako ti je već nadimak,
to su ženska prijateljstva i nepisana pravila koja nama nikad neće biti jasna tako da ne diraj u osinje gnijezdo
Odgovori sa citatom
Star 02-07-08, 23:52   #15 (permalink)
***M@nga***

Avatar od korisnika Snjesko Bijelic

Datum registracije: 08-05-07
Godina: 20
Poruka: 5,465
Snjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Snjesko Bijelic

ma moj savjet ti je okreni ih obadvije ako je moguće
Odgovori sa citatom
Star 03-07-08, 00:19   #16 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 23
Poruka: 4,503
Lulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavan

Vidi koja ti se više svidja , ne znam.
Odgovori sa citatom
Star 03-07-08, 00:43   #17 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 18-01-08
Godina: 24
Poruka: 1,268
latoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Stari moj, trojac je pomolu
Ma kakav trojac, čini se meni da je to dvojac i to bez njega

A sad ozbiljno - mislim da frendica nije pravi razlog, nije mislila na nju na početku, ne misli ni sad - sorry ali vjerojatno cura više nije baš toliko zagrijana
Odgovori sa citatom
Star 03-07-08, 08:25   #18 (permalink)
Bitch

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 6,494
white devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavan

One htele obe da te obrade, a ti izabrao jednu, heh!
Odgovori sa citatom
Star 03-07-08, 08:43   #19 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 17-06-08
Godina: 21
Poruka: 93
Wildcat se izdvaja iz mase

Ah te žene...
Star 03-07-08, 08:48   #20 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-05-07
Godina: 26
Poruka: 2,561
carica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznat

Evo ti prilike za dva u jedan

Ovak, to su ti nepisana ženska pravila, ali nije onda trebala s tobom ni izaći po mom mišljenju, ako je znala da se i frendici sviđaš i da će to frendicu smetat

Ali obzirom da je ili ih iskoristi obje ili lijepo popričaj s njima pa vidi kaj se da riješit
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 13:25.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114