| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi ne mogu niti s kolegicama pričat u Društvo forumu; Ovako.Kada god bih želio popričati s kolegica u razredu strah me.Srce počne na 1000 u minuti.gubim glavu...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,023
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ne mogu niti s kolegicama pričat Pa pošalji im sms, nemoraš pričati ![]()
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 12-01-07 Lokacija: Samobor Godina: 20
Poruka: 2,222
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ne mogu niti s kolegicama pričat malo stisneš zube i otiđeš do nje i tražiš je broj moba. nemoj se bojat. nije ti to tak strašno!
__________________ "The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you." - Bill Murray "bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..." |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: ne mogu niti s kolegicama pričat Ne uopće nije strašno,dapače baš je ugodno " Kaj ?! Ti se mene usuđuješ tražit broj ?!?! Sroljavac ti još pipi u krevet " ![]() ![]() ![]() I onda te odjebe i zatim ispruži svoju nježne ručiće i gleda svoje umjetne notkiće....a ti joj " Mater ti hebem " Boomm u zube ![]() ![]() ![]()
__________________ "Misfortune shows those who are not really friends." Aristotel (384 BC - 322 BC), Eudemian Ethics |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: ne mogu niti s kolegicama pričat Citat:
A broj možeš nabaviti i od nekog frenda iz razreda koji ima broj od neke cure iz razreda pa se kreni dopisivat, iako na takav način nećeš nikad probiti led i strah od ženskog roda. Uleti sam. ![]()
__________________ Nema smisla. | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,287
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ne mogu niti s kolegicama pričat Još si u školi nemoj se bedirat oko toga. Vidiš je svaki dan u školi tako da imaš vremena, samo polako. Problem ti je što ne možeš samo uletit i reći daj mi broj znam da imaš ![]() Odi do nje i pitaj ju dal ima zadaću pa da prepišeš ili dal ti može posudit bilježnicu. Znam da te strah ali malo stisni zube i pokušaj. Neće bit savršeno ali u najgorem slučaju bar si probao. Cura ako je normalna bit će joj slatko mucanje i zbunjenost (i one su takve samo to prikrivaju osmjehom). Malo po malo i dođeš do broja. Da odmah dobiješ broj, ti bi se i dalje bojao, moraš rješit strah a ne dobit broj moba. Broj je samo nagrada, bonus. ![]()
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: ne mogu niti s kolegicama pričat Citat:
ako si takav lik preporučujem ti topic sa najboljim uletima pa izvuci neki od tamo i probaj. ![]()
__________________ Nema smisla. | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:36.