| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi ne mogu niti s kolegicama pričat u Društvo forumu; 1 srednje.15 godina...to sam bezveze tam napisal... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 10-02-08
Poruka: 105
![]() | Re: ne mogu niti s kolegicama pričat imaš 4 godine da se zbližiš s njom, ne brini doć će to s vremenom i ja sam se na početku 1. srednje držao uglavnom muškog društva a onda malo kasnije se počeo sve više i više družit i s curama iz razreda |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,301
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ne mogu niti s kolegicama pričat A joj, ajd prvo da vidim njenu sliku na pp, pa ćemo dalje lako ![]() Stvaraš problem tamo gdje ga nema. Znači ti bi bio prijatelj s njom, pa tako reci. Kao što je Shelby rekla, priđeš joj isto kao da je muško. Ne znam kakve su ti mogućnosti da joj se približiš, dal idete istim putem u školu/iz škole, dal sjedite blizu.... Citat:
Znam po sebi kad sam bio u srednjoj. Od štreberica sam posuđivao samo ako se radilo o lektiri ili zadaći za ocjenu, a ostalo sam prepisivao od bilo koga )Nemoj puno razbijat glavu, što ćeš kako ćeš, što bi ona mogla napravit reći,nego to napravi. Sve što ti zamišljaš, planiraš i vrtiš u svojoj glavi, u većini slučajeva se dogodi sasvim drugačije. Zato napravi to odmah, pa kako god bilo bar će bit spontano.
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život | |
| | |
| | #25 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: ne mogu niti s kolegicama pričat pa daj šta te ima biti stid... razbi tremu i zajebavaj se s curama....uklopi se,nemoj bit ko šonjo. ak se odmah ne uklopiš nećeš nikada...jer će te okolina teško prihvatiti,i svi će te pamtiti kao malog neprihvačenog i izdvojenog dečkića
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #27 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ne mogu niti s kolegicama pričat Joj, pa ne vjerujem. Kažeš bok i tko si, ako te nema na listi i to je to. Pričaš o običnim stvarima, o školi, a dalje će se već same nametat teme.
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život |
| | |
| | #29 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ne mogu niti s kolegicama pričat Ti si nek čudna biljka ![]() Ne vidim problem. Ako te ima na listi znači da ste se dopisivali. Sad bi ti da ti se napiše što da ju pitaš o čemu da pričate. E pa malo upotrijebi maštu.... ![]()
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 10-02-08
Poruka: 105
![]() | Re: ne mogu niti s kolegicama pričat Reci joj bok, pa pričekaš da ona odgovori, pa pitaš jel znaš možda kad pišemo to i to ili šta pišemo iz nekog testa šta sad ubrzo pišete, pa kad ti odgovori, kažeš hvala i sve to. A onda nastaviš razgovor, kak ti je bilo u gradu prošli vikend, jel ideš i ovaj vikend van i tak, onda ćte valjda nastavit pričat. Ne vrijedi ti planirat šta ćeš reć unaprijed jer rijetko kad to uspiješ iskoristit. Ne možemo ti mi baš reć šta da joj kažeš kad ne znamo šta ju zanima, al probaj nać neku zajedničku temu i stvari će se razvit same od sebe. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:36.

)