| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi ne mogu niti s kolegicama pričat u Društvo forumu; jedamput...obično počnem sa pitanjem jer kaj za zadaču i ispričam se na smetnji...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,301
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ne mogu niti s kolegicama pričat Nemoraš joj se ispričavat, da joj smetaš ne bi odgovorila. Drugi put nemoj se ispričavat nakon što ti odgovori nego nastavi dalje. Pitaš što je radila za vikend ili što planira slijedeći vikend, napišeš nešto što si ti napravio ili ćeš napravit. Što god napišeš ne možeš fulat (nemoj ovo doslovno shvatit )
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 10-02-08
Poruka: 105
![]() | Re: ne mogu niti s kolegicama pričat Razumio bi te da ti se sviđa i da se zanimaš za nju al ako samo želiš biti prijatelj s njom onda ne znam koji je problem. Jel imaš koju prijateljicu? Il sam muške prijatelje? E ajd daj sliku na pp, stvarno me zanima kak ona izgleda kad ti izaziva tako veliku tremu da ne možeš ni pričat s njom |
| | |
| | #39 (permalink) | |
| Starter | Re: ne mogu niti s kolegicama pričat Citat:
takvih "slučajeva" i poznate su mi jako dobro te blokade. Malo su cure danas postale žešće i onda se često puta zna desiti da naiđeš na neku vauuuuuuuuu,ova me nikad ne bi htjela,ali nije tako. jako se varate. samo treba progutati strah i krenuti i kako se ono kaže tko ne riskira -ne profitira. Kao da je njoj lako? Svi je gledaju ko praznu lutku,a nitko nema muda niti započeti razgovor s njom!
__________________ "Jedino klaunovi znaju kako se to radi,kad im se smije oni plaču,kad im se plače oni se smiju" | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:16.

)

zakaj cure ne pričaju samnom?-zato što se ne pravim važan, ne pijem, ne pušim , ne drogiram se?