| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi ne mogu niti s kolegicama pričat u Društvo forumu; Ma zaboravi takve koje te pitaju neš čim ti se nakj desi. Tak sam i ja imal jednu kravu u ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: ne mogu niti s kolegicama pričat Ma zaboravi takve koje te pitaju neš čim ti se nakj desi. Tak sam i ja imal jednu kravu u srednjoj " Joj ideš u vojsku " da vidiš kak se navlažila....sorry takve fifice mi ne trebaju.... ![]()
__________________ "Misfortune shows those who are not really friends." Aristotel (384 BC - 322 BC), Eudemian Ethics |
| | |
| | #43 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,546
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ne mogu niti s kolegicama pričat Citat:
...znači ja imam prometnu i mene neka cura pita kako sam itd i ja bih onda njoj trebao reć odjebi fufo?... ![]() vidiš ti to...i danas sam nešto naučio...čovjek uči dok je živ...
__________________ ...for those who seek perfection there can be no rest this side of the grave..... | |
| | |
| | #44 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: ne mogu niti s kolegicama pričat Ma ne Nego samo kažem da postoje takve koje uopće ne znaju za tebe cijelo vrijeme i čim se nešto dogodi tebi ili nešto drugo to im je vijest ![]() Prolazno vjeruj mi. Ako prije nesreće nije pokazivala ništa,sigurno neće ni poslije.Bar sam ja tako to doživio.A sve je moguće![]()
__________________ "Misfortune shows those who are not really friends." Aristotel (384 BC - 322 BC), Eudemian Ethics |
| | |
| | #45 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: ne mogu niti s kolegicama pričat ja sam u srednjoj školi bio kod cura prilično autsajder, pa čak i na prijateljskoj razini... što i nije bio slučaj u Osnovnoj Školi... zašto? zato jer su ove u srednjoj bile prepotentne šminkerice, pune sebe i tako su se palile na stereotipe da nisi mogao normalno pričati s njima bez da su već imale neke predrasude i stavove... pa sam brzo odustao sada imam frendice s kojima sam jako dobar, koje se sa dotičnima ne mogu uspoređivati i drago mi je ![]() |
| | |
| | #46 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: ne mogu niti s kolegicama pričat Citat:
Ili osnovna ili faks....Ak ne osnovna onda na faksu imaš super ekipu... Srednja je za jednu stvar...baš kao što si naveo,pune predrasuda,pune sebe,i nekih svojih stavova
__________________ "Misfortune shows those who are not really friends." Aristotel (384 BC - 322 BC), Eudemian Ethics | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:38.

...
Nego samo kažem da postoje takve koje uopće ne znaju za tebe cijelo vrijeme i čim se nešto dogodi tebi ili nešto drugo to im je vijest
Ako prije nesreće nije pokazivala ništa,sigurno neće ni poslije.Bar sam ja tako to doživio.A sve je moguće