| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi ne mogu niti s kolegicama pričat u Društvo forumu; Kaj buš reko? Ima jedan mali, koji ti nema muda priči i pričat?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #56 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,301
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ne mogu niti s kolegicama pričat E Klik stvarno te ne kužim. Toliko toga možeš a ti to ne vidiš. ![]() Exer - Da sredit ćeš je za sebe : ![]()
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život |
| | |
| | #58 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-06-06
Poruka: 288
![]() | Re: ne mogu niti s kolegicama pričat a kako ti klik izgledas...tko zna mozda se i ti njoj svidas a da ti to ni neznas... ma stari moj i najgori muskarac i predobar za najbolju zensku.... nemas se cega bojat nemas kaj izgubit. |
| | |
| | #59 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ne mogu niti s kolegicama pričat svaki muškarac može imati svaku ženu, samo treba znati pitati!!! ![]() prvo napraviš njen psihološki profil, a onda ga nasereš u skladu sa tim... ![]()
__________________ Feel it turning your heart into stone Feel it piercing your courageous soul You're beyond redemption And no one's gonna catch you when you fall |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:44.

Ko ih treba