| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi ne mogu niti s kolegicama pričat u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: little_devil svaki muškarac može imati svaku ženu, samo treba znati pitati!!! prvo napraviš njen psihološ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,222
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ne mogu niti s kolegicama pričat Citat:
![]()
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život | |
| | |
| | #63 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: ne mogu niti s kolegicama pričat Pa ajde savjeta...Danas sam se malo približil... btw-dao sam jednoj štreberici 100 kn da sazna moj statust među curama...I sazno sam: Jednoj sam O.K. ali joj je žao što sam sam tamo... Heh, sada ču probat foru(provjerenu) kao daj mi reci kaj je za lektiru i kako si inače...Ona če me pitati kako sam ja a ja ču reči da me frend zahebo za cugu i kino i da častim kao...I nadat se najboljem... |
| | |
| | #65 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: ne mogu niti s kolegicama pričat Citat:
to bi ja učinio...jebote za sto kuna ima da mi radi ufff.....![]()
__________________ “Just as a candle cannot burn without fire, men cannot live without a spiritual life.” | |
| | |
| | #66 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: ne mogu niti s kolegicama pričat Primjetil sam da su malo ljubomorne ![]() Kada odgovoram one mene gledaju, a e druge...e sada. možda im se sviđa što ne pušim, ne pijem i ne fiksam se... ![]() Eh, kažu na koga si ljubomoran da to se on zapravao sviđa...Najgore, da se meni uhvati prilika, ja bih i pričal Ae, a najgore kada vidim one šmokljane koji nemaju zube i dođu tamo i pričaju... Za tih 100 kn, ako je to cjena, nije velika... |
| | |
| | #67 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: ne mogu niti s kolegicama pričat Gledaju te svi čak i muška populacija da bi čuli " odgovore " ![]() Citat:
![]() ____________________________________________ Ne mogu reći sa sigurnošću jer te ne poznajem.Kakve ocjene imaš,izgled,personality itd.Bez toga svi savjeti padaju u vodu. ![]()
__________________ “Just as a candle cannot burn without fire, men cannot live without a spiritual life.” | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:17.

to bi ja učinio...jebote za sto kuna ima da mi radi ufff.....