| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi ne mogu niti s kolegicama pričat u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: klik™ Ovako.Kada god bih želio popričati s kolegica u razredu strah me.Srce počne na 1000 ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 16-03-08 Lokacija: zagreb Godina: 23
Poruka: 798
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ne mogu niti s kolegicama pričat Citat:
ma zaj.. se ovo s majcom, al skuzil si me valjda.. samo bez forsanja
__________________ Nietzsche:God is dead.God:Nietzshe is dead. | |
| | |
| | #73 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ne mogu niti s kolegicama pričat iiii,, sto ti to slusa tvoja potencijalna (samo) prijateljica... mozda i ti to slusas? pa onda imate o cemu pricat, kao nek ti slucajno pred njom ispadnu iz dzepa karte za cecin koncert ![]()
__________________ Nietzsche:God is dead.God:Nietzshe is dead. |
| | |
| | #75 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ne mogu niti s kolegicama pričat ma, vjerojatno nece ni skuzit koja ti je poanta.. a i velika je vjerojatnost da ce te odj. a to ti ne treba. treba ti nesto zesce, hmmm.. npr. ona prolazi pored tebe, a ti slucajno dignes majcu, da se vide tvoje plocice ![]() najpre sagledaj svoje kvalitete, i vidi kako joj to mozes pokazat.. pozvat na cugu moze svaki balavac,ne?
__________________ Nietzsche:God is dead.God:Nietzshe is dead. |
| | |
| | #78 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: ne mogu niti s kolegicama pričat Ma steraj je u kurac....ak nećeš pričat s njom ko te jebe ak hoćeš onda ok.Mislim stvarno više ovi prijedlozi su katastrofa.Gorka istina boli al nažalost moram biti iskren. Kao što rekoh,ne znam ništa o tebi zašto ne možeš pričat,jel dobiš erekciju,knedlu u grlu ili kaj ? Očito ti fali samopouzdanja.Učini nešto što tebe veseli.Nemoj biti u panici. A ovo naći ćeš neku koja te cijeni kakak jesi....ufff teško. Kao što sam rekao,kažem opet,fali ti samopouzdanja radi nečega....Fizički izgled ? Ako je to to poradi malo na tome i bit će sve ok.![]()
__________________ "When you are in Love you can't fall asleep because reality is better than your dreams." |
| | |
| | #79 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: ne mogu niti s kolegicama pričat To je, samopouzdanje= -1 Eh, di god hodam samo u pod gledam...Čovca u oči nemrem pogledat... Ma ko ih kara, sponzoruše, ionako se druže sa ekipom iz gračana bez zubi, a kada će me zatrebat(bilo je par puta) sreram ih u PM i neka si nekog drugog po portebi zovu... |
| | |
| | #80 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: ne mogu niti s kolegicama pričat Citat:
Ako te takve ( trebam zadaću etc ) zove...steraj ih u krasan k****.A ovo kaj veliš da ne možeš čovca pogledat u oči...bio sam i ja takav....nemaš frke bit će bolje. ![]()
__________________ "When you are in Love you can't fall asleep because reality is better than your dreams." | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:33.

Ako je to to poradi malo na tome i bit će sve ok.