| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi ne mogu niti s kolegicama pričat u Društvo forumu; potencijalno rijesenje za tvoje probleme: teretana sa 16 si taman za pocet vjezbat... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #81 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 10-12-05 Lokacija: Johhanesburg Godina: 18
Poruka: 252
![]() | Re: ne mogu niti s kolegicama pričat potencijalno rijesenje za tvoje probleme: teretana sa 16 si taman za pocet vjezbat
__________________ Molim da mi na PM netko objasni kako da tu postavim potpis. |
| | |
| | #82 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: ne mogu niti s kolegicama pričat Citat:
![]() Danas sam počeo s teretanom,izmorio sam se ko konj...napokon izašao iz kuće nakon uff......godinama ![]() ![]() : Šalim se Ali meni je super.Izmorio sam se ko konj...Bar tamo nema kretena nego su svi FRIENDLY i sve će ti pomoći ! Teretana je riješenje.Ne ali fakat očekivao sam te će me svi tamo kurit " joj dečec kak si mršav " ali nitko da bi zucnuo kao u školi da me jebe o izgledu,dapače svi ti pomažu ![]()
__________________ Pray that your loneliness may spur you into finding something to live for, great enough to die for... | |
| | |
| | #83 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-06-06
Poruka: 308
![]() | Re: ne mogu niti s kolegicama pričat ma prodi pored nje i primi ju za supak....sve cure to vole ![]() i ako ti da samar onda barem znas da te je primjetila. I odmah joj das kompliment da ima dobru guzu....sljedeci put te nece vise udarit jel ce joj se svidat ![]() |
| | |
| | #84 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 31-07-07
Poruka: 55
![]() | Re: ne mogu niti s kolegicama pričat ti si onda skroz u banani, moraš se naviknuti komunicirati sa ljudima
__________________ Naučite zavoditi djevojke Povećanje penisa Sex poze |
| | |
| | #86 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 16-03-08 Lokacija: zagreb Godina: 22
Poruka: 729
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ne mogu niti s kolegicama pričat u forma fitness, nije skupo, a super je. i nema puno nakvarcanih gorila, onak je.., normalna atmosfera ![]()
__________________ Nietzsche:God is dead.God:Nietzshe is dead. |
| | |
| | #90 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 16-03-08 Lokacija: zagreb Godina: 22
Poruka: 729
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ne mogu niti s kolegicama pričat ma daj, tak sam i ja mislila, ali u biti, svako gleda samo na sebe, niko nikog ne dozivljava, bez brige. a ujutro nije guzva, super je. u biti, svaka teretana je dobra, koju god izabro, nisi fulao.. to ce ti pomoc da se bolje osjecas, sigurno! najpre sredi sebe, a onda predji na druge ![]()
__________________ Nietzsche:God is dead.God:Nietzshe is dead. Zadnji Uredio olja : 18-03-08 u 21:32. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:25.

Ali meni je super.Izmorio sam se ko konj...