Pokazujem rezultate 1 do 7 od 7

(Ne)Sretna vožnja ispovijest jednog teenagera

Raspravljate o temi (Ne)Sretna vožnja ispovijest jednog teenagera u Usamljena Srca forumu, dio Društvo foruma; (Ne)Sretna vožnja Sjedim ja tako u autobusu, linija 7 i idem prema Gornjoj Vežici. Nije moglo biti više od 2 ...

Regularni forumas Avatar od korisnika liker_13
    Datum registracije
    05-07-07
    Poruka
    435
    Liked
    0 times

(Ne)Sretna vožnja ispovijest jednog teenagera

(Ne)Sretna vožnja

Sjedim ja tako u autobusu, linija 7 i idem prema Gornjoj Vežici. Nije moglo biti više od 2 sata poslijepopodne kad je u (ne)sretni autobus ušla - ona. Preko njenih ramena pružala se mala torba. Bila je boje leda, rekao bih. I zaista, od njene nježnosti i ljepote ledila mi se krv u venama. Do mene je bilo slobodno sjedalo. Ja je doduše nisam niti primjetio do trenutka čim je sjela pored, tada nezainteresiranog, mene. Oboje se okrenemo jedno prema drugome, kao nas je oboje nešto u tom trenutku kopkalo i kao da je neka viša sila htjela da se naši pogledi susretnu. U sebi uskliknuh – Bože je li ovo san?, i već sam se bio uštipnuo nebih li se uvjerio da ne sanjam kad su njezine usne načinile pokret koji nikada neću zaboraviti. Doista je imala predivan osmjeh. Štoviše, bila je to vila sišla među nas smrtnike da nam pokaže savršenstvo, za koje većina ljudi misli da zna što to jest, ali kažem vam: nemadu pojma, ako nisu vidjeli nju – što sam je ja susreo toga dana. Sjedimo mi tako kad odjednom odlučim nagnuti se preda nj. Mislim u sebi, takvo se nježno i predivno stvorenje ne susreće svakoga dana, stoga se okušah ići na kako bi rekli „sve ili ništa“ pa i pod cijenu da budem odbijen. Mirnim, ali dajući joj naslutiti, pomacima primičem se preda nj, na što ona na moje opće iznenađenje učini isto. Bijaše prihvatila moju ''taktiku'' pa se naše usne nađoše na milimetre tako da smo mogli omirisati jedan drugoga. Bez ikakve sumnje, bio je to poljubac koji sam čekao cijeli život. Strasno i bez oklijevanja poput ljubavnika s Titanica mi smo se ljubili nekoliko sekunda. Ja prekinuh, ne želeći je ustrašiti, a i bližila se stanica na kojoj je namjeravala izići. Bez ikakvog govora mi smo se sporazumijevali, željeli smo jedan drugoga. Ona, božica ako je tako smijem nazvati, ustane i krene prema izlaznim vratima, cijelo mi je to vrijeme pružala beskrajno očaravajući pogled da ni ja nisam mogao pogledati ikamo drugdje nego u njene oči koje su se sjajile poput bisera. Nisam siguran je li to bio pogled koji bi govorio da žudi za ostajanjem u kontaktu samnom ili ju je nešto u tom trenutku smelo. Ako jest ovo drugo, moralo ju je tada nešto vraški smesti. Kad je izišla iz autobusa ljudi su me gledali kao da nisam s ovog planeta, kao da pripadam nekoj drugoj vrsti.
    Shvatio sam da sam kriv.
    Bio sam naime vrlo glasno prdnuo!
    PLAY HARD, PLAY SMART, PLAY TOGETHER, HAVE FUN

Akademik Foruma Tic Toe Champion, Naive Town Champion, Bat & Mouse 2 Champion, MemoryMadnessJS Champion, Strip Down Champion, Snowball roll Champion, Jungle Girl Champion Avatar od korisnika Locrian85
    Datum registracije
    30-05-07
    Starost
    26
    Poruka
    5,924
    Liked
    3 times

Re: (Ne)Sretna vožnja ispovijest jednog teenagera

A zato je danas smrdilo u sedmici........

Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem...
    ×××
    Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...

mama 2 be :) Avatar od korisnika dorina
    Datum registracije
    28-02-07
    Starost
    29
    Poruka
    9,610
    Liked
    41 times

Zašto ti nisi sišla sa vlaka kada sam ja sišao sa vlaka
    stupid is as stupid does

prof. Foruma Avatar od korisnika EvilM@ster
    Datum registracije
    26-09-06
    Starost
    25
    Poruka
    1,584
    Liked
    5 times

Aaaaa joj koja romansa i koje uljepsavanje stvarnog dogadaja.... iskreno priznaj da si se vozio autobusom, na jednoj stanici usla je zgodna picka, ti si prdnuo, njoj su od smrada krenule suze na oci i jedva je cekala da izade na sljedecoj stanici, pogledala te pri izlazu iz autobusa jer je zeljela zapamtiti sa kime se vise nesmije nikako voziti...
    Daj, kad mi u srce pogledas, da tamo nema nicega, da nista nema osim tvoga imena..
    Tu, na tvome pragu zaspala, jedna dusa iskrena i samo cekam dan da ti lice ugledam...

Najveći Car Foruma Avatar od korisnika ševa
    Datum registracije
    28-08-06
    Starost
    29
    Poruka
    6,907
    Liked
    6 times

ima finta da prstom povučeš po prozoru, pa ko fol da zaškripi. uglavnom, poanta je da zvuk možeš kamuflirati ali ne i smrad.

Starter
    Datum registracije
    05-01-10
    Poruka
    25
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: EvilM@ster Pogledaj Poruke
    Aaaaa joj koja romansa i koje uljepsavanje stvarnog dogadaja.... iskreno priznaj da si se vozio autobusom, na jednoj stanici usla je zgodna picka, ti si prdnuo, njoj su od smrada krenule suze na oci i jedva je cekala da izade na sljedecoj stanici, pogledala te pri izlazu iz autobusa jer je zeljela zapamtiti sa kime se vise nesmije nikako voziti...
    hahhahahahahahahahah

Akademik Foruma Avatar od korisnika saban sajnovic
    Datum registracije
    14-12-07
    Starost
    51
    Poruka
    5,862
    Liked
    1 times

jeli i ona čula kad si prdnuo?