| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Neljudska prevara i ponasanje u Društvo forumu; Desilo mi se nesto zasto sam mislila da se meni nece desiti. Naime, prije 10-ak mjeseci na poslu sam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 22-07-08 Lokacija: BiH
Poruka: 6
![]() | Desilo mi se nesto zasto sam mislila da se meni nece desiti. Naime, prije 10-ak mjeseci na poslu sam upoznala super zanimljivog i simpa kolegu koji nam u firmu dolazi periodicno, svakog mjeseca. No, on i ja smo iz istog mjesta, tako da kada sam ja odlazila kuci, znali smo se naci, izaci i sl. Naravno, uslijedilo je i tikanje poruka, zivkanje telefonom i pravljenje kilometarskih racuna, zezanje,... No, sve je to islo kreoz zezanciju, ali na kraju je postalo ozbiljno. Ja sam se zaljubila u njega, i davala sam mu to do znanja na milion nacina, govorila sam mu da mi se svidja, a on bi me cak nekad znao i zezati i reci je li to bila ljubav na prvi pogled. A znam da je i on bar nesto osjecao prema meni ili je to bar bila neka fizicka privlacnost, jer me znao pitati jesam li ga pozeljela, koliko, sta bi radila da sam mu blize, kada dodje u firmu - ynao me je ustinuti za ruku, ya vrat i sl. Osjetile su se neke simpatije. Tako da smo se znali sastajati, nako cega bi me on pitao sta mi ovo radimo, sta ce biti, jednom su mu cak i potekle suze... A ustvari covjek je imao djevojku sa kojom je dugo godina u vezi. I zato me nije izvodio na vidna mjesta. No, neki dan od prijateljica saznam da on ima djevojku. Nazvala sam ga i pitala je li to istina. Naravno, negirao je i nonsalantno presao preko teme. opet sam ga kasnije zvala i pitala komu je ta djevojka, no on bi to sve okrenuo na zezanciju. Uglavnom, od njeg nisam mogla dobiti nikakvu informaciju. I to me izludilo, jer je meni bilo stalo do njega. Tako sam saynala ime te djevojku i skupila sam hrabrosti i nazvala je i pitala je sta joj on znaci. Naravno, djevojka je prvo ostala bez teksta, no kasnije je kao bila i zahvalna sto sam joj otvorila oci, jer je on mozda i pored nas imao i neku trecu. Jer on izadje sa tom svojom djevojkom u grad, a onda dodje kuci i mene zove, salje poruke, zezamo se, ujutru kad se vrati sa posla yove me, pita kako sam raspolozena i sl. Moram priznati da on i ja nismo bili u formalnoj vezi, ali se nesto izmedju nas desavalo, zapravo i previse se toga desilo, jer me je on na neki nacin zavodio, i iako me drzao na relaciji toplo-hladno ipak mi je davao razloga da se zaljubim u njega. I ja sam mu izgleda sluzila kao neko rame za plakanje u teskim trenucima, kao njegov savjetnik kad je posao u pitanju i izgleda kao ljubavnica ili je kompenzirao svoje potrebe izmedju nas dvije. Krivo mi je sto me nekoliko mjeseci pravio budalom, vukao za nos. Pitam se zasto je, s obzirom da je u dugogodisnjoj vexi, mene uvukao u svoj zivot, a posebno zato sto smo poslom vezani i sto bismo trebali s vremena na vrijeme komunicirati vezano za posao. Zasto me je uvukao u sve to...???? Naravno, juce mi se nije javio na telefon jer je kukavica, a kad sam ga jutros nazvala sa poslovnog telefona da mi samo kaze zasto me je uvukao u sve to, on je odmah spustio slusalicu. I na kraju svega mislim da se on vodio time da sam ja previse yaljubljena u njega i da od mene nije ocekivao da uradim ovo sto sam uradila - javila njegovoj djevojci. Sad se pitam jesam li ja to trebala uraditi? Ali iskreno, posla sam od pretpostavke da bih voljela da mi netko otvori oci i kaye istinu da sam na njenom mjestu...
__________________ |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: Femdom Kingdom
Poruka: 2,532
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Neljudska prevara i ponasanje Citat:
__________________ Mistress Ancksunamun http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica ![]() http://slaven178.blog.hr/ | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 22-07-08 Lokacija: BiH
Poruka: 6
![]() | Re: Neljudska prevara i ponasanje Mislim da on od mene to nije ocekivao da cu se raspitati ko mu je djevojka i da cu je kontaktirati. Ocito da me nije bas previse poznavao. Ali ja sam to uradila!!! Samo ne znam da li je on ikad raymisljao da cemo mi to saznati. Pa kako ce me pogledati u oci kada dodje u firmu s obzirom da sam mu ja nadredjena? Ali on ocito nema srama ni stida u tom pogledu... Svaka mu cast kad nas je uspio toliko vrtiti oko prsta...
__________________ |
| | |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-10-06
Poruka: 1,291
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Neljudska prevara i ponasanje nije mi jasno kako od početka nisi vidjela da baš i nije lud za tobom,sama si mu dopuštala da pravi budalu od tebe umjesto da si pokazala stav na početku...nisi trebala zvati njegovu curu nego ga odjebati kad si vidjela da ti ne daje ni približno ono što tebi treba...i ne vidim u ovome ništa neljudski,to je baš tipično ljudski,malo si je hranio ego lik |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: Femdom Kingdom
Poruka: 2,532
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Neljudska prevara i ponasanje Citat:
To ti je moj prijateljski savjet ![]()
__________________ Mistress Ancksunamun http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica ![]() http://slaven178.blog.hr/ | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-12-07 Lokacija: grad na Dravi.... Godina: 27
Poruka: 1,674
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Neljudska prevara i ponasanje ![]() Nemora uvijek tako biti....ja sam svog zarucnika upoznala na radnom mjestu i nije lose ispalo.Ako si dovoljno zrel u glavi da odvojis privatno i poslovno nema razloga izbjegavat vezu s osobom s posla.
__________________ Grijesiti je ljudski ...Al osjecaj je bozanski.... |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Neljudska prevara i ponasanje ja ne kuzim samo sto si se ti imala javljat njegovoj curi? sto ti je ona napravila pobogu? to si trebala rijesit s njim, poslat ga u 3pm i gotovo.
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,098
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Neljudska prevara i ponasanje Potpis. Sta ona ima veze sa time da se njoj ides tuzakati? K'o ona ofca u Pink Panteru si ispala...
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
![]() |
| Tagovi: nas, obje, varao, zavlacio |
« OBNOVA
|
teme za razgovor »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:13.

Grijesiti je ljudski ...