dobro si napravila...nemaj brige, sve pet....![]()
Raspravljate o temi Neljudska prevara i ponasanje u Usamljena Srca forumu, dio Društvo foruma; Desilo mi se nesto zasto sam mislila da se meni nece desiti. Naime, prije 10-ak mjeseci na poslu sam upoznala ...
dobro si napravila...nemaj brige, sve pet....![]()
Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi....
Iskreno, zao mi je prvo sebe, ali i te djevojke, ali ja sam joj morala javiti, a tako sam i sebe smirila... A on se bas neljudski ponio...
Mislim da on od mene to nije ocekivao da cu se raspitati ko mu je djevojka i da cu je kontaktirati. Ocito da me nije bas previse poznavao. Ali ja sam to uradila!!! Samo ne znam da li je on ikad raymisljao da cemo mi to saznati. Pa kako ce me pogledati u oci kada dodje u firmu s obzirom da sam mu ja nadredjena? Ali on ocito nema srama ni stida u tom pogledu... Svaka mu cast kad nas je uspio toliko vrtiti oko prsta...
nije mi jasno kako od početka nisi vidjela da baš i nije lud za tobom,sama si mu dopuštala da pravi budalu od tebe umjesto da si pokazala stav na početku...nisi trebala zvati njegovu curu nego ga odjebati kad si vidjela da ti ne daje ni približno ono što tebi treba...i ne vidim u ovome ništa neljudski,to je baš tipično ljudski,malo si je hranio ego lik
.... Good girl go to Heaven....but bad girl go everywhere.....
ja ne kuzim samo sto si se ti imala javljat njegovoj curi? sto ti je ona napravila pobogu? to si trebala rijesit s njim, poslat ga u 3pm i gotovo.