Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi Neljudska prevara i ponasanje u Društvo forumu; Desilo mi se nesto zasto sam mislila da se meni nece desiti. Naime, prije 10-ak mjeseci na poslu sam ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 22-07-08, 09:49   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 22-07-08
Poruka: 6
ljubiteljica se izdvaja iz mase
Angry Neljudska prevara i ponasanje

Desilo mi se nesto zasto sam mislila da se meni nece desiti. Naime, prije 10-ak mjeseci na poslu sam upoznala super zanimljivog i simpa kolegu koji nam u firmu dolazi periodicno, svakog mjeseca. No, on i ja smo iz istog mjesta, tako da kada sam ja odlazila kuci, znali smo se naci, izaci i sl. Naravno, uslijedilo je i tikanje poruka, zivkanje telefonom i pravljenje kilometarskih racuna, zezanje,... No, sve je to islo kreoz zezanciju, ali na kraju je postalo ozbiljno. Ja sam se zaljubila u njega, i davala sam mu to do znanja na milion nacina, govorila sam mu da mi se svidja, a on bi me cak nekad znao i zezati i reci je li to bila ljubav na prvi pogled. A znam da je i on bar nesto osjecao prema meni ili je to bar bila neka fizicka privlacnost, jer me znao pitati jesam li ga pozeljela, koliko, sta bi radila da sam mu blize, kada dodje u firmu - ynao me je ustinuti za ruku, ya vrat i sl. Osjetile su se neke simpatije. Tako da smo se znali sastajati, nako cega bi me on pitao sta mi ovo radimo, sta ce biti, jednom su mu cak i potekle suze... A ustvari covjek je imao djevojku sa kojom je dugo godina u vezi. I zato me nije izvodio na vidna mjesta. No, neki dan od prijateljica saznam da on ima djevojku. Nazvala sam ga i pitala je li to istina. Naravno, negirao je i nonsalantno presao preko teme. opet sam ga kasnije zvala i pitala komu je ta djevojka, no on bi to sve okrenuo na zezanciju. Uglavnom, od njeg nisam mogla dobiti nikakvu informaciju. I to me izludilo, jer je meni bilo stalo do njega. Tako sam saynala ime te djevojku i skupila sam hrabrosti i nazvala je i pitala je sta joj on znaci. Naravno, djevojka je prvo ostala bez teksta, no kasnije je kao bila i zahvalna sto sam joj otvorila oci, jer je on mozda i pored nas imao i neku trecu. Jer on izadje sa tom svojom djevojkom u grad, a onda dodje kuci i mene zove, salje poruke, zezamo se, ujutru kad se vrati sa posla yove me, pita kako sam raspolozena i sl. Moram priznati da on i ja nismo bili u formalnoj vezi, ali se nesto izmedju nas desavalo, zapravo i previse se toga desilo, jer me je on na neki nacin zavodio, i iako me drzao na relaciji toplo-hladno ipak mi je davao razloga da se zaljubim u njega. I ja sam mu izgleda sluzila kao neko rame za plakanje u teskim trenucima, kao njegov savjetnik kad je posao u pitanju i izgleda kao ljubavnica ili je kompenzirao svoje potrebe izmedju nas dvije. Krivo mi je sto me nekoliko mjeseci pravio budalom, vukao za nos. Pitam se zasto je, s obzirom da je u dugogodisnjoj vexi, mene uvukao u svoj zivot, a posebno zato sto smo poslom vezani i sto bismo trebali s vremena na vrijeme komunicirati vezano za posao. Zasto me je uvukao u sve to...????
Naravno, juce mi se nije javio na telefon jer je kukavica, a kad sam ga jutros nazvala sa poslovnog telefona da mi samo kaze zasto me je uvukao u sve to, on je odmah spustio slusalicu.
I na kraju svega mislim da se on vodio time da sam ja previse yaljubljena u njega i da od mene nije ocekivao da uradim ovo sto sam uradila - javila njegovoj djevojci. Sad se pitam jesam li ja to trebala uraditi? Ali iskreno, posla sam od pretpostavke da bih voljela da mi netko otvori oci i kaye istinu da sam na njenom mjestu...
Star 22-07-08, 09:56   #2 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 31
Poruka: 3,534
kresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola
Re: Neljudska prevara i ponasanje

dobro si napravila...nemaj brige, sve pet....
Odgovori sa citatom
Star 22-07-08, 09:58   #3 (permalink)
Starter

Iskreno, zao mi je prvo sebe, ali i te djevojke, ali ja sam joj morala javiti, a tako sam i sebe smirila... A on se bas neljudski ponio...
Star 22-07-08, 10:07   #4 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 08-09-07
Poruka: 2,532
Ancksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: ljubiteljica Pogledaj Poruke
Desilo mi se nesto zasto sam mislila da se meni nece desiti. Naime, prije 10-ak mjeseci na poslu sam upoznala super zanimljivog i simpa kolegu koji nam u firmu dolazi periodicno, svakog mjeseca. No, on i ja smo iz istog mjesta, tako da kada sam ja odlazila kuci, znali smo se naci, izaci i sl. Naravno, uslijedilo je i tikanje poruka, zivkanje telefonom i pravljenje kilometarskih racuna, zezanje,... No, sve je to islo kreoz zezanciju, ali na kraju je postalo ozbiljno. Ja sam se zaljubila u njega, i davala sam mu to do znanja na milion nacina, govorila sam mu da mi se svidja, a on bi me cak nekad znao i zezati i reci je li to bila ljubav na prvi pogled. A znam da je i on bar nesto osjecao prema meni ili je to bar bila neka fizicka privlacnost, jer me znao pitati jesam li ga pozeljela, koliko, sta bi radila da sam mu blize, kada dodje u firmu - ynao me je ustinuti za ruku, ya vrat i sl. Osjetile su se neke simpatije. Tako da smo se znali sastajati, nako cega bi me on pitao sta mi ovo radimo, sta ce biti, jednom su mu cak i potekle suze... A ustvari covjek je imao djevojku sa kojom je dugo godina u vezi. I zato me nije izvodio na vidna mjesta. No, neki dan od prijateljica saznam da on ima djevojku. Nazvala sam ga i pitala je li to istina. Naravno, negirao je i nonsalantno presao preko teme. opet sam ga kasnije zvala i pitala komu je ta djevojka, no on bi to sve okrenuo na zezanciju. Uglavnom, od njeg nisam mogla dobiti nikakvu informaciju. I to me izludilo, jer je meni bilo stalo do njega. Tako sam saynala ime te djevojku i skupila sam hrabrosti i nazvala je i pitala je sta joj on znaci. Naravno, djevojka je prvo ostala bez teksta, no kasnije je kao bila i zahvalna sto sam joj otvorila oci, jer je on mozda i pored nas imao i neku trecu. Jer on izadje sa tom svojom djevojkom u grad, a onda dodje kuci i mene zove, salje poruke, zezamo se, ujutru kad se vrati sa posla yove me, pita kako sam raspolozena i sl. Moram priznati da on i ja nismo bili u formalnoj vezi, ali se nesto izmedju nas desavalo, zapravo i previse se toga desilo, jer me je on na neki nacin zavodio, i iako me drzao na relaciji toplo-hladno ipak mi je davao razloga da se zaljubim u njega. I ja sam mu izgleda sluzila kao neko rame za plakanje u teskim trenucima, kao njegov savjetnik kad je posao u pitanju i izgleda kao ljubavnica ili je kompenzirao svoje potrebe izmedju nas dvije. Krivo mi je sto me nekoliko mjeseci pravio budalom, vukao za nos. Pitam se zasto je, s obzirom da je u dugogodisnjoj vexi, mene uvukao u svoj zivot, a posebno zato sto smo poslom vezani i sto bismo trebali s vremena na vrijeme komunicirati vezano za posao. Zasto me je uvukao u sve to...????
Naravno, juce mi se nije javio na telefon jer je kukavica, a kad sam ga jutros nazvala sa poslovnog telefona da mi samo kaze zasto me je uvukao u sve to, on je odmah spustio slusalicu.
I na kraju svega mislim da se on vodio time da sam ja previse yaljubljena u njega i da od mene nije ocekivao da uradim ovo sto sam uradila - javila njegovoj djevojci. Sad se pitam jesam li ja to trebala uraditi? Ali iskreno, posla sam od pretpostavke da bih voljela da mi netko otvori oci i kaye istinu da sam na njenom mjestu...
moras bit taktična i pokazati mu tko je glavni

http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica
http://slaven178.blog.hr/
Ancksunamun je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-07-08, 10:11   #5 (permalink)
Starter

Mislim da on od mene to nije ocekivao da cu se raspitati ko mu je djevojka i da cu je kontaktirati. Ocito da me nije bas previse poznavao. Ali ja sam to uradila!!! Samo ne znam da li je on ikad raymisljao da cemo mi to saznati. Pa kako ce me pogledati u oci kada dodje u firmu s obzirom da sam mu ja nadredjena? Ali on ocito nema srama ni stida u tom pogledu... Svaka mu cast kad nas je uspio toliko vrtiti oko prsta...
Star 22-07-08, 10:13   #6 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika maja-manuela

Datum registracije: 23-10-06
Poruka: 1,291
maja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masi

nije mi jasno kako od početka nisi vidjela da baš i nije lud za tobom,sama si mu dopuštala da pravi budalu od tebe umjesto da si pokazala stav na početku...nisi trebala zvati njegovu curu nego ga odjebati kad si vidjela da ti ne daje ni približno ono što tebi treba...i ne vidim u ovome ništa neljudski,to je baš tipično ljudski,malo si je hranio ego lik
maja-manuela je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-07-08, 10:14   #7 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 08-09-07
Poruka: 2,532
Ancksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: ljubiteljica Pogledaj Poruke
Mislim da on od mene to nije ocekivao da cu se raspitati ko mu je djevojka i da cu je kontaktirati. Ocito da me nije bas previse poznavao. Ali ja sam to uradila!!! Samo ne znam da li je on ikad raymisljao da cemo mi to saznati. Pa kako ce me pogledati u oci kada dodje u firmu s obzirom da sam mu ja nadredjena? Ali on ocito nema srama ni stida u tom pogledu... Svaka mu cast kad nas je uspio toliko vrtiti oko prsta...
Zapamti, nikada s nikim iz firme ne ulaze u bilo kakve odnose takvog tipa..To uvijek završi nikako i odrazi se na posao..
To ti je moj prijateljski savjet

http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica
http://slaven178.blog.hr/
Ancksunamun je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-07-08, 10:26   #8 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-12-07
Godina: 27
Poruka: 1,674
mrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: Ancksunamun Pogledaj Poruke
moras bit taktična i pokazati mu tko je glavni

Citat:
Pravi autor: Ancksunamun Pogledaj Poruke
Zapamti, nikada s nikim iz firme ne ulaze u bilo kakve odnose takvog tipa..To uvijek završi nikako i odrazi se na posao..
To ti je moj prijateljski savjet
Nemora uvijek tako biti....ja sam svog zarucnika upoznala na radnom mjestu i nije lose ispalo.Ako si dovoljno zrel u glavi da odvojis privatno i poslovno nema razloga izbjegavat vezu s osobom s posla.
Odgovori sa citatom
Star 22-07-08, 10:56   #9 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,532
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

ja ne kuzim samo sto si se ti imala javljat njegovoj curi? sto ti je ona napravila pobogu? to si trebala rijesit s njim, poslat ga u 3pm i gotovo.
So let the good times roll before we say goodbye.
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-07-08, 11:15   #10 (permalink)
Dr. Love

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 4,098
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Citat:
Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke
ja ne kuzim samo sto si se ti imala javljat njegovoj curi? sto ti je ona napravila pobogu? to si trebala rijesit s njim, poslat ga u 3pm i gotovo.
Potpis. Sta ona ima veze sa time da se njoj ides tuzakati? K'o ona ofca u Pink Panteru si ispala...
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: nas, obje, varao, zavlacio

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:13.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114