| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Neljudska prevara i ponasanje u Društvo forumu; ja bi ga odpilila odmah čim bi skužila da ne trza na mene... kod mene nikad nisu palili odnosi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 02-03-08 Lokacija: Velika Gorica
Poruka: 37
![]() | Re: Neljudska prevara i ponasanje ja bi ga odpilila odmah čim bi skužila da ne trza na mene... kod mene nikad nisu palili odnosi toplo-hladno - ili je jedno ili drugo, a ak je hladno - adio, mali, odoh dalje ....
__________________ |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Neljudska prevara i ponasanje Citat:
bravo za postupak, ja bih isto tako postupio.... ![]()
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... | |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 22-07-08 Lokacija: BiH
Poruka: 6
![]() | Re: Neljudska prevara i ponasanje Ja polazim od sebe da bih voljela da mi netko rekne da me doticna osoba vara. I zato sam to i uradila, a i od njega nisam mogla dobiti potvrdu. Zato sam odlucila da vise ne treba ni nju ni mene praviti budalom. Bolje i gorka istina, nego lijepa laz...
__________________ |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,371
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Neljudska prevara i ponasanje Citat:
![]() Više brijem da je bilo: ja cu joj reci da joj njen decko šara samnom i duboko se nadam da ce ona onda prekinut sa njime i onda ce biti samo moj i moj. Po meni bi plemenitije bilo: čuj decko, odjebaus od mene, ne pale me likovi koji saraju okolo. Jer ako svoju curu varaš zbog čega mislis da nece i tebe kasnije? A za njegovu djevojku - neka sama sazna sta se događa nego od nekog nepoznatog koji još ima ohoho interesa u toj vezi
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... | |
| | |
| | #17 (permalink) |
![]() | Re: Neljudska prevara i ponasanje Ne, nije tako!!!... Ja bas ne zelim nista vise sa njim imati. Zapravo kako bih i mogla sad nastaviti dalje sa njim, kakvo bih povjerenje mogla imati u njega? Jedino bih mogla stalno sumnjati da tamo opet meni iza ledja 'sara' sa nekom djevojkom. ON ZA MENE NE POSTOJI (osim kad je posao u pitanju - tu se moram postaviti profesionalno, sto sam i do sada uspijevala)!!!
__________________ |
| | |
| | #18 (permalink) |
![]() | Re: Neljudska prevara i ponasanje Zapravo, da sam htjela ostati sa njim, ja sam mogla preci preko toga, preko njegove sutnje na moje pitanje i nastaviti se dalje sa njim povremeno viđati - vikendom ili kad dodje u grad gdje nam je smještena firma i u svakom se momentu sa njim cuti preko sms i tel.poziva i idalje se zezati. Ali sam odlucila i napravila to sto jesam, povratka nema. Zivot ide dalje. A on neka sebi opet trazi druge zrtve, jer je ocito sposoban za to!
__________________ |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Neljudska prevara i ponasanje nisi trebala nju nazvati. On je tebe varao i sa njime to resis u cetiri oka, a ubogu devojku nisi trebala u to uvuci. Onaje trebala i dalje ziveti sretno. Da si joj i drugarica, nebi trebala reci: "znas, ja sam ti dobra frendica, pa ću ti nešto važno reći. Juče sam ti dečku pušila kurach.." i tipa tih saveta od "drugara/drugarice". Sada bi ja trebao nazvati muža od prodavačice Jadranke koja radi u unionu i reći mu: "ćuj prijatelju, dođi na piće da ti nešto važno kažem. Znaš, žena ti je takva drolja i to sve zbog tebe jer po ceo dan buljiš u Tv i ispijaš pivu za pivom, a popodne izađeš u lokalnu birtijetinu dok ti žena češka picu kod kuće" Ne mešajmo se u tuđi brak, , hoću reći da ne dajemo savete toga tipa.Iako nikoga ne klevećemo time, moramo paziti da ga i ne osudimo. Sudimo li nekom, a sud je nama potreban. Ima i ona: "vadim trn bratu svome iz oka, a u mome balvan". Dobro nije to slučaj kod tebe ali nikad se nezna što se može desiti u životu. Znači po meni nebi trebali vaditi drugima trn iz oka. Svi smo mi krhke kineske posude od porculana. Neke su napunjene sa časti a neke ne. Očito je on posuda bez časti i nije nikakvo zlo ako ga otpiliš, njemu ne smeta. No međutim njegova devojka je bila posuda puna časti i sada se je možda prevrnula i čast je istekla. Možda se promenila i ko zna šta če da napravi iz mržnje prema njemu.
__________________ "Ako govoriš oprezno, jezik je tvoja vrlina, a ako govoriš kako ti padne na pamet, jezik je tvoja nesreća." "Bolje svašta jesti nego svašta govoriti." |
| | |
![]() |
| Tagovi: nas, obje, varao, zavlacio |
« OBNOVA
|
teme za razgovor »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:12.

, hoću reći da ne dajemo savete toga tipa.