Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi Neljudska prevara i ponasanje u Društvo forumu; ja bi ga odpilila odmah čim bi skužila da ne trza na mene... kod mene nikad nisu palili odnosi ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 22-07-08, 12:50   #11 (permalink)
Starter

Datum registracije: 02-03-08
Poruka: 37
brigica se izdvaja iz mase
Re: Neljudska prevara i ponasanje

ja bi ga odpilila odmah čim bi skužila da ne trza na mene... kod mene nikad nisu palili odnosi toplo-hladno - ili je jedno ili drugo, a ak je hladno - adio, mali, odoh dalje ....
Star 22-07-08, 13:37   #12 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 31
Poruka: 3,533
kresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

Citat:
Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke
ja ne kuzim samo sto si se ti imala javljat njegovoj curi? sto ti je ona napravila pobogu? to si trebala rijesit s njim, poslat ga u 3pm i gotovo.
pomaže jadnoj curi jebemu.... nije ona ništa njoj napravila, već iz njene perspektive (a i moje) zašto ne pomoći curi, da se rješi nevolje od čovika, nego je ostavit da joj i dalje nabija rogove okolo....

bravo za postupak, ja bih isto tako postupio....
Odgovori sa citatom
Star 22-07-08, 13:42   #13 (permalink)
Starter

Datum registracije: 22-07-08
Poruka: 6
ljubiteljica se izdvaja iz mase

Ja polazim od sebe da bih voljela da mi netko rekne da me doticna osoba vara. I zato sam to i uradila, a i od njega nisam mogla dobiti potvrdu. Zato sam odlucila da vise ne treba ni nju ni mene praviti budalom. Bolje i gorka istina, nego lijepa laz...
Star 22-07-08, 13:49   #14 (permalink)
Dr. Love

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 4,371
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Citat:
Pravi autor: kresola Pogledaj Poruke
pomaže jadnoj curi jebemu.... nije ona ništa njoj napravila, već iz njene perspektive (a i moje) zašto ne pomoći curi, da se rješi nevolje od čovika, nego je ostavit da joj i dalje nabija rogove okolo....

bravo za postupak, ja bih isto tako postupio....
Da, ali čisto sumnjam da su njene namjere bile časne
Više brijem da je bilo: ja cu joj reci da joj njen decko šara samnom i duboko se nadam da ce ona onda prekinut sa njime i onda ce biti samo moj i moj.
Po meni bi plemenitije bilo: čuj decko, odjebaus od mene, ne pale me likovi koji saraju okolo. Jer ako svoju curu varaš zbog čega mislis da nece i tebe kasnije? A za njegovu djevojku - neka sama sazna sta se događa nego od nekog nepoznatog koji još ima ohoho interesa u toj vezi
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-07-08, 13:50   #15 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 31
Poruka: 3,533
kresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

e vidiš, to ćemo morat pokretačicu teme pitat...
Odgovori sa citatom
Star 22-07-08, 13:51   #16 (permalink)
Dr. Love

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 4,371
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Citat:
Pravi autor: kresola Pogledaj Poruke
e vidiš, to ćemo morat pokretačicu teme pitat...
Ziher ce biti iskrena
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-07-08, 13:53   #17 (permalink)
Starter

Ne, nije tako!!!... Ja bas ne zelim nista vise sa njim imati. Zapravo kako bih i mogla sad nastaviti dalje sa njim, kakvo bih povjerenje mogla imati u njega? Jedino bih mogla stalno sumnjati da tamo opet meni iza ledja 'sara' sa nekom djevojkom. ON ZA MENE NE POSTOJI (osim kad je posao u pitanju - tu se moram postaviti profesionalno, sto sam i do sada uspijevala)!!!
Star 22-07-08, 13:58   #18 (permalink)
Starter

Zapravo, da sam htjela ostati sa njim, ja sam mogla preci preko toga, preko njegove sutnje na moje pitanje i nastaviti se dalje sa njim povremeno viđati - vikendom ili kad dodje u grad gdje nam je smještena firma i u svakom se momentu sa njim cuti preko sms i tel.poziva i idalje se zezati. Ali sam odlucila i napravila to sto jesam, povratka nema. Zivot ide dalje. A on neka sebi opet trazi druge zrtve, jer je ocito sposoban za to!
Star 22-07-08, 14:13   #19 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika saban sajnovic

Datum registracije: 14-12-07
Godina: 52
Poruka: 4,363
saban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku saban sajnovic

nisi trebala nju nazvati. On je tebe varao i sa njime to resis u cetiri oka, a ubogu devojku nisi trebala u to uvuci. Onaje trebala i dalje ziveti sretno. Da si joj i drugarica, nebi trebala reci: "znas, ja sam ti dobra frendica, pa ću ti nešto važno reći. Juče sam ti dečku pušila kurach.." i tipa tih saveta od "drugara/drugarice".
Sada bi ja trebao nazvati muža od prodavačice Jadranke koja radi u unionu i reći mu: "ćuj prijatelju, dođi na piće da ti nešto važno kažem. Znaš, žena ti je takva drolja i to sve zbog tebe jer po ceo dan buljiš u Tv i ispijaš pivu za pivom, a popodne izađeš u lokalnu birtijetinu dok ti žena češka picu kod kuće"
Ne mešajmo se u tuđi brak, , hoću reći da ne dajemo savete toga tipa.
Iako nikoga ne klevećemo time, moramo paziti da ga i ne osudimo. Sudimo li nekom, a sud je nama potreban. Ima i ona: "vadim trn bratu svome iz oka, a u mome balvan". Dobro nije to slučaj kod tebe ali nikad se nezna što se može desiti u životu. Znači po meni nebi trebali vaditi drugima trn iz oka. Svi smo mi krhke kineske posude od porculana. Neke su napunjene sa časti a neke ne. Očito je on posuda bez časti i nije nikakvo zlo ako ga otpiliš, njemu ne smeta. No međutim njegova devojka je bila posuda puna časti i sada se je možda prevrnula i čast je istekla. Možda se promenila i ko zna šta če da napravi iz mržnje prema njemu.

"Bolje svašta jesti nego svašta govoriti."
saban sajnovic je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-07-08, 14:25   #20 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 23-10-06
Poruka: 1,323
maja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masi

u takvim situacijama se najbolje samo pokupiti i otići,nema se tu što istjerivati pravdu ni razjašnjavati
maja-manuela je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: nas, obje, varao, zavlacio

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 13:12.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114