| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Nemo'š virovat.... u Društvo forumu; Evo ovaj trenutak sam dobio poziv od bivše djevojke, s kojom sam bio nekoliko godina u vezi, pričali smo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Nemo'š virovat.... Evo ovaj trenutak sam dobio poziv od bivše djevojke, s kojom sam bio nekoliko godina u vezi, pričali smo jedno pola sata, život, svemir, ovo, ono......jednostavno sve je teklo lipo, zezancija i to.... I pita me kad ćemo se vidit...da odemo ja ona i njen dečko vanka ![]() Rekoh joj "ma neeeeee.....šta ti je...." a ova se nešto namusi i spusti mi slušalicu..... E sad, jeli cili svit otiša u blagi k***c ili se to samo meni čini.... ![]()
__________________ They took a baseball bat and whacked open his head. Mummy Boy fell to the ground; he finally was dead. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 27
Poruka: 3,463
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nemo'š virovat.... Ma dobro si napravio. Hoće mala te vidjet ljubomornim i hvalit se svojim jebačem.
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 12-01-07 Lokacija: Samobor Godina: 20
Poruka: 2,222
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nemo'š virovat.... slijedeći put kad te zove nemoj se uopće javljat! i ne čini ti se, otišo je otišo....
__________________ "The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you." - Bill Murray "bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..." |
| | |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: peanuts and penis gigantica
Poruka: 1,186
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nemo'š virovat.... koi kurac ces ti radit sa njom i njenim deckom... daj dobro da ti je poklopila slusalicu pa nece opet zvat koi propuv od zenske...
__________________ OKRENUTA LEĐA KRIJU LICA SRAMA |
| | |
| | #7 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Nemo'š virovat.... mogu ti rec iz izkustva koje sad prozivljavam... bivsa je ljubomorna i to jako pa oce svoju ljubomoru prebacit na tebe... i da nemoj se upoznavat s deckom sadasnjim osim ako ne zelis nju pravit ljubomornom ali ti si covjek u godinama pa ne vjerujem da bi ti takve stvari padale na pamet
__________________ ** broos before whores... ** |
| | |
| | #9 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 12,100
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nemo'š virovat.... Jel' sad vidiš, prika, da san ja cilo vrime u pravu u svemu šta san govorija i pisa na ovome forumu o ženama? Jel' sad vidiš? Žene lažu i zlobne su do srži. Nadan se da ti je to sve skupa sad baren malo jasnije...
__________________ LOŽA PUNA MAFIJE, STADION PRAZNINE, SRCE NIKAD SNAŽNIJE DOK NAŠ HAJDUK NESTAJE |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: West Hercegovina Godina: 28
Poruka: 3,836
![]() ![]() | Re: Nemo'š virovat.... Tko zna šta je time htjela postići, nije mi jasan njen postupak Stvarno je Damfisk bio u pravu, žene lažu stalno!
__________________ TORCIDA WEST HERCEGOVINA |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:31.

i da nemoj se upoznavat s deckom sadasnjim osim ako ne zelis nju pravit ljubomornom ali ti si covjek u godinama pa ne vjerujem da bi ti takve stvari padale na pamet