Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi Nemo'š virovat.... u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: kresola Ma briga mene, ta s curom se nisam čuja par (kažem čuo, prekinuli već poduž...

Odgovor

Opcije Teme
Star 09-06-08, 13:08   #91 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 03-04-08
Godina: 20
Poruka: 446
bruna-13 se izdvaja iz masebruna-13 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku bruna-13
Re: Nemo'š virovat....

Citat:
Pravi autor: kresola Pogledaj Poruke
Ma briga mene, ta s curom se nisam čuja par (kažem čuo, prekinuli već poduže....) miseci, i sve emotivne povezice su davno nestale,
Laži, laži, laži me...
a sad, par miseci iza pišeš kako si bio sve samo ne hladan prema njoj...
Agness, dobra ti je baza ali ne znam kako bi ja reagirala da me neko tako sprda do kog mi je stalo, a nisam s njim...al dobro, s malo gorčine u srcu - ipak bi završili skupa pa sve ostalo nije važno.

Eto, ali Kresola moj - ne ne lagati na forumu!
Star 09-06-08, 13:16   #92 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-02-08
Godina: 25
Poruka: 1,473
Agness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: Agness Pogledaj Poruke
Eh sad dalje, ta fora toliko nebulozno zvuči i svatko tko mene 5% zna, shvatio bi da je nešto sasvim drugo po srijedi, i ja sam računajući na pronicljivost mladog gospodina to ispalila, i jedva se suzdržavala da ne umrem od smijeha. Ali sam jedno previdjela: da je 8 ujutro i da klikeri još uvijek spavaju.
I čim sam uspjela (poslije radnih obveza) javila sam gosponu da je čista sprdačina u pitanju, ali forumska lavina je bila uvelike pokrenuta
Agness je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-06-08, 13:21   #93 (permalink)
Regularni forumas

Ma da, dobro...očito gospodin nije bio dovoljno pronicljiv bilo mu rano ujutro

Ali ovo šta mene zanima nema veze s tom zezancijom, nego zašto je prvo reka da nema nikakvih emotivnih poveznica između vas, da je to JOŠ jedan razlog zašto si mu bivša (dobro, to ima malo veze sa šalom, ali svejedno, da meni neko kaže: sad znam zašto si mi bivša, a ne sadašnja, bez obzira kojim povodom, to bi mi bilo ko pleska)...
a onda kad ste opet zajedno, tu je napisa da nikad, pa ni onda nije bio hladan prema tebi i da je tu uvik bilo nešto...

Nije mi sad namjera petljat po vašoj prošlosti i zašto ste prekinuli itd., al ja sam uvijek iskrena, i na forumu, pa bi ja i onda napisala da trzam na dotičnu i da ne znam šta da napravim u toj situaciji, jer nakon toga su u principu tebe svi ogadili...a sigurno mu nije ni to bilo lipo čitat

Zadnji Uredio bruna-13 : 09-06-08 u 13:25.
bruna-13 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-06-08, 13:34   #94 (permalink)
prof. Foruma

Agness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono nešto

Vjerujem ja da je on tako tad mislio...

Ali mu nisam povjerovala

p.s.već sam mu poslala pp da ne piše u ovoj temi, to bi tek bio urnebes od smijeha, čitava tema je od njegovih postova
Agness je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-06-08, 13:36   #95 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 31
Poruka: 3,645
kresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

ipak nećemo svoje privatne stvari više dijeliti s ostatkom foruma...

koliko god bi volio sad izodgovarat na ova pitanja, ipak neću...

bez ikakve ljutnje i to...

pozdrav ljudovi...
Odgovori sa citatom
Star 09-06-08, 13:38   #96 (permalink)
prof. Foruma

ne znam šta mu se desilo

ovako je nešto slično i pred prijateljima neki dan rekao, svi popadali od smijeha sa stolica (on se ne libi ispričat šta mu GOD padne na um) jedino ako na nešto zaboravi, spašen si
Agness je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-06-08, 13:38   #97 (permalink)
Regularni forumas

@Kresola
Da, pa to sam i mislila

Nema veze,
samo vi budite sretni i zadovoljni

case

ali ako poželiš odgovorit, slobodno...

al te oprala cura...ha ha...tako i ja svoga sprdam...nema toga šta neće reć... (ali samo sprdam, nije on takav)

@ Agness: sad kad si mu to rekla, sad će uprit sve snage da se suzdrži

Zadnji Uredio bruna-13 : 09-06-08 u 13:42.
bruna-13 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-06-08, 13:40   #98 (permalink)
prof. Foruma

prije da hoće, nego da neće odgovarat na postove
Agness je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-06-08, 17:37   #99 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 05-11-06
Godina: 22
Poruka: 753
Markan se izdvaja iz maseMarkan se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Markan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Markan

Citat:
Pravi autor: branja Pogledaj Poruke
Tko zna šta je time htjela postići, nije mi jasan njen postupak

Stvarno je Damfisk bio u pravu, žene lažu stalno!

Nažalost istina je. Ok, ne uvijek, ali su vrlo sklone tome. Danas je stvarno teško naći iskrenu, ali stvarno ISKRENU curu. To je ko da dobiš na lotu, pitanje hoćeš li uopće kad naići na takvu, i da ta ti nije nekim slučajem već zabranjena.

Ili laže sebi, ili drugima, ili oboje... ajde s tim se da živjeti dok ne prevrši neke mjere

Rock On!
Markan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-06-08, 18:19   #100 (permalink)
The Najarogantnija

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,146
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Oh...oh... ne serite!

Kada je iskrena ne valja zato kaj je preiskrena, a kada nije onda je lažljivica ovakava-onakava.

Mrš'!!!

Pa taman dobila bann
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 10:20.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113