| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Nemo'š virovat.... u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: kresola Ma briga mene, ta s curom se nisam čuja par (kažem čuo, prekinuli već poduž... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #91 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Nemo'š virovat.... Citat:
a sad, par miseci iza pišeš kako si bio sve samo ne hladan prema njoj... Agness, dobra ti je baza ali ne znam kako bi ja reagirala da me neko tako sprda do kog mi je stalo, a nisam s njim...al dobro, s malo gorčine u srcu - ipak bi završili skupa pa sve ostalo nije važno.Eto, ali Kresola moj - ne ne lagati na forumu!
__________________ | |
| | |
| | #92 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 1,473
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nemo'š virovat.... Citat:
![]() | |
| | |
| | #93 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Nemo'š virovat.... Ma da, dobro...očito gospodin nije bio dovoljno pronicljiv bilo mu rano ujutroAli ovo šta mene zanima nema veze s tom zezancijom, nego zašto je prvo reka da nema nikakvih emotivnih poveznica između vas, da je to JOŠ jedan razlog zašto si mu bivša (dobro, to ima malo veze sa šalom, ali svejedno, da meni neko kaže: sad znam zašto si mi bivša, a ne sadašnja, bez obzira kojim povodom, to bi mi bilo ko pleska)... a onda kad ste opet zajedno, tu je napisa da nikad, pa ni onda nije bio hladan prema tebi i da je tu uvik bilo nešto... Nije mi sad namjera petljat po vašoj prošlosti i zašto ste prekinuli itd., al ja sam uvijek iskrena, i na forumu, pa bi ja i onda napisala da trzam na dotičnu i da ne znam šta da napravim u toj situaciji, jer nakon toga su u principu tebe svi ogadili...a sigurno mu nije ni to bilo lipo čitat
__________________ Zadnji Uredio bruna-13 : 09-06-08 u 13:25. |
| | |
| | #94 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nemo'š virovat.... Vjerujem ja da je on tako tad mislio... Ali mu nisam povjerovala ![]() p.s.već sam mu poslala pp da ne piše u ovoj temi, to bi tek bio urnebes od smijeha, čitava tema je od njegovih postova ![]() |
| | |
| | #95 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Nemo'š virovat.... ipak nećemo svoje privatne stvari više dijeliti s ostatkom foruma... koliko god bi volio sad izodgovarat na ova pitanja, ipak neću... ![]() bez ikakve ljutnje i to... pozdrav ljudovi... ![]()
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... |
| | |
| | #96 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nemo'š virovat.... ne znam šta mu se desilo ![]() ovako je nešto slično i pred prijateljima neki dan rekao, svi popadali od smijeha sa stolica (on se ne libi ispričat šta mu GOD padne na um) jedino ako na nešto zaboravi, spašen si ![]() |
| | |
| | #97 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Nemo'š virovat.... @Kresola Da, pa to sam i mislila ![]() Nema veze, samo vi budite sretni i zadovoljni ![]() ![]() case ![]() ali ako poželiš odgovorit, slobodno... ![]() al te oprala cura...ha ha...tako i ja svoga sprdam...nema toga šta neće reć... (ali samo sprdam, nije on takav) @ Agness: sad kad si mu to rekla, sad će uprit sve snage da se suzdrži ![]()
__________________ Zadnji Uredio bruna-13 : 09-06-08 u 13:42. |
| | |
| | #99 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Nemo'š virovat.... Citat:
Nažalost istina je. Ok, ne uvijek, ali su vrlo sklone tome. Danas je stvarno teško naći iskrenu, ali stvarno ISKRENU curu. To je ko da dobiš na lotu, pitanje hoćeš li uopće kad naići na takvu, i da ta ti nije nekim slučajem već zabranjena. ![]() Ili laže sebi, ili drugima, ili oboje... ajde s tim se da živjeti dok ne prevrši neke mjere ![]() | |
| | |
| | #100 (permalink) |
| The Najarogantnija Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: u shoppingu Godina: 24
Poruka: 5,146
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nemo'š virovat.... Oh...oh... ne serite! Kada je iskrena ne valja zato kaj je preiskrena, a kada nije onda je lažljivica ovakava-onakava. Mrš'!!! Pa taman dobila bann ![]()
__________________ Si vis pacem, para bellum. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:20.

pa sve ostalo nije važno.

bilo mu rano ujutro