| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Nemo'š virovat.... u Društvo forumu; nije ti neki argument :-P... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #102 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 19-02-08 Lokacija: Dubrovnik
Poruka: 633
![]() | Re: Nemo'š virovat.... M znas li sto,bolje ti nadi nekoju bolju,koja te nece zaj niti se ovako ponasati,a isto vrijedi i za mene..ja mogu naci i bolje ljude,od ovij prethodnih,koje sam imala,a nisu bog zna kakvi bili nesto...a taj joj tip,bice e, neki jebac,,pa misli da im drzis svijecu,kako da ne,,pa niti otliko glup,ajde drzi se.. |
| | |
| | #103 (permalink) | |
| Lutka od krvi bez trunke ideje | Re: Nemo'š virovat.... Citat:
, svaki dan me nasmijes... ajde pogledaj malo pa ces procitat da je ta zenska Agness i da su njih dvoje opet skupa... ![]()
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am | |
| | |
| | #107 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Nemo'š virovat.... Citat:
![]() u stvari niti ne možeš imati pojma, jer jednostavno ne znaš šta se događalo između nas dvoje, a ako misliš da ja sa svojih 30 u guzici, a i ona ne znamo šta želimo u životu grdno se varaš.... ![]()
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... | |
| | |
| | #109 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 1,987
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nemo'š virovat.... Citat:
![]() Pa umjesto da si se dogovorio s njima, pa da ju razvalite zajedno ![]()
__________________ Mistress Ancksunamun http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica ![]() http://slaven178.blog.hr/ | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:43.

, svaki dan me nasmijes... ajde pogledaj malo pa ces procitat da je ta zenska Agness i da su njih dvoje opet skupa...