| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Nemo'š virovat.... u Društvo forumu; ja se sjecam kad si ovo otvorio.......davno.... ali sad tek vidim o kome se radi,,,, jaooooooooooooooooooooooooo hahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #124 (permalink) | |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,829
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nemo'š virovat.... Citat:
Nisam ja to zaključio iz prvog posta. To je zaključak izveden iz godina i godina životnog iskustva. Žene lažu. Žene su zlobne. To je tako, jebi ga... Ja sam se s time pomirio.
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin | |
| | |
| | #126 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 11-06-08 Lokacija: zemlja čuda Godina: 26
Poruka: 66
![]() | Re: Nemo'š virovat.... ja ne lažem i nisam grozna - naprotiv najbolja sam na svitu ![]()
__________________ "griješila sam mnogo, sad mi je zao što nisam više i luđe, jer kad umrem samo grijesi bit će moji a sve ostalo tuđe!! |
| | |
| | #127 (permalink) | |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,829
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nemo'š virovat.... Citat:
Ne laži, zlobna ženo. Damfisk je kreten i nema pojma o nogometu.
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin | |
| | |
| | #130 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-11-06 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 442
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nemo'š virovat.... Citat:
Možda oće da se puknete u 3oje, ako budeš to radia pazi kad mu budeš okrića leđa možda je buzorant
__________________ Gnoj moj tvoj nije-tata tvoj pedofil je | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:28.