Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi Nemo'š virovat.... u Društvo forumu; ja se sjecam kad si ovo otvorio.......davno.... ali sad tek vidim o kome se radi,,,, jaooooooooooooooooooooooooo hahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

Odgovor

Opcije Teme
Star 12-06-08, 08:26   #121 (permalink)
irm
Banned

Datum registracije: 16-01-08
Godina: 28
Poruka: 4,136
irm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobar
Re: Nemo'š virovat....

ja se sjecam kad si ovo otvorio.......davno.... ali sad tek vidim o kome se radi,,,,

jaooooooooooooooooooooooooo

hahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
irm je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-06-08, 08:40   #122 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 31
Poruka: 3,645
kresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

Odgovori sa citatom
Star 12-06-08, 08:53   #123 (permalink)
irm
Banned

Datum registracije: 16-01-08
Poruka: 4,136
irm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobar

a jebo vas

barem vidim da vam nije dosadno u životu
irm je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-06-08, 13:10   #124 (permalink)
nevoljen

Datum registracije: 20-11-05
Poruka: 13,829
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: bruna-13 Pogledaj Poruke
A nean pojma, inače bi se smijala ka i na sve tvoje druge postove, al nekako...

Ovo mi je ka da si me poklopija matunon.

'Žene su laž.' - ružno, ružno, eto, neman druge riči. Nadan se da je više neka šala (za mene neslana) nego da stvarno misliš da sve žene lažu...
I još uvik mi nije jasno zašto si iz uvodnog posta zaključija da žene lažu - jer poziv da izađeš s nekim (bilo s kim, taman s njom i njenim sadašnjim) - nije laž. Iz toga moš zaključit da je luda, bezobrazna, glupa, bezosjećajna, zla, vištica...al da laže - e to ne kužin

Nisam ja to zaključio iz prvog posta. To je zaključak izveden iz godina i godina životnog iskustva.

Žene lažu. Žene su zlobne. To je tako, jebi ga...

Ja sam se s time pomirio.
I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka.
Copyright by Davor Burazin
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-06-08, 20:42   #125 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 03-04-08
Godina: 20
Poruka: 446
bruna-13 se izdvaja iz masebruna-13 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku bruna-13

ali onda nema veze s temom ni uvodnim postom
a šta se tiče iskustva, jebiga,žaj mi je, ali...ima nas još koje nismo TAKO grozne
Star 13-06-08, 10:19   #126 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika fantastichna

Datum registracije: 11-06-08
Godina: 26
Poruka: 66
fantastichna se izdvaja iz mase

ja ne lažem i nisam grozna - naprotiv najbolja sam na svitu

fantastichna je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-06-08, 13:16   #127 (permalink)
nevoljen

Datum registracije: 20-11-05
Poruka: 13,829
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: bruna-13 Pogledaj Poruke
a šta se tiče iskustva, jebiga,žaj mi je, ali...ima nas još koje nismo TAKO grozne
Nema.

Citat:
Pravi autor: fantastichna Pogledaj Poruke
ja ne lažem i nisam grozna - naprotiv najbolja sam na svitu

Ne laži, zlobna ženo.

Damfisk je kreten i nema pojma o nogometu.
I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka.
Copyright by Davor Burazin
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-06-08, 19:33   #128 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 19-02-08
Poruka: 653
-cool girl- se izdvaja iz mase

Ima nas koji smo, nazalost ostali jos i normalniji,al musakrci takve ne trazu,nego nekave kujeeeeeeeee od z ena..pa sto ce mo sada..
-cool girl- je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-07-08, 09:20   #129 (permalink)
......

Datum registracije: 02-08-07
Poruka: 5,615
white devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masi

Napraviti poslusne kuje od muskaraca!

Ne, pardon, sad cemo se poubijati!
Odgovori sa citatom
Star 12-07-08, 15:01   #130 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 18-11-06
Godina: 21
Poruka: 442
Chuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: kresola Pogledaj Poruke
Evo ovaj trenutak sam dobio poziv od bivše djevojke, s kojom sam bio nekoliko godina u vezi, pričali smo jedno pola sata, život, svemir, ovo, ono......jednostavno sve je teklo lipo, zezancija i to....

I pita me kad ćemo se vidit...da odemo ja ona i njen dečko vanka

Rekoh joj "ma neeeeee.....šta ti je...." a ova se nešto namusi i spusti mi slušalicu.....

E sad, jeli cili svit otiša u blagi k***c ili se to samo meni čini....

Možda oće da se puknete u 3oje, ako budeš to radia pazi kad mu budeš okrića leđa možda je buzorant
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 17:28.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113