| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Nemo'š virovat.... u Društvo forumu; Meni prvo sto je palo na pamet u vezi ove teme jest poziv na sex u troje ... Tako mi je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #131 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 27-06-08 Lokacija: Istra Godina: 25
Poruka: 1,369
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nemo'š virovat.... Meni prvo sto je palo na pamet u vezi ove teme jest poziv na sex u troje ... Tako mi je nekako zvucao taj telefonski razgovor ... Ili te je samo htjela iskusati da vidi tvoju reakciju da li si ljubomoran sto ima drugog decka ... Ili je sasvim neki treci razlog ... Kod nekih zena nikad ne znas ,,, one su spremne na sve ... Ima svakakvih zena, i zlobnih i lazu ,,, ali nisu bas sve takve ,,, ja se ne bi slozio u potpunosti s damfiskom koji kaze Žene lažu. Žene su zlobne ,,, ja nemam takvu sliku o zenama ,,, i siguran sam da ima puno gorih muskaraca koji su zlobni, lazu i muljaju zenama ... Nismo svi jednaki ,,, sto je dobro, jer ne bi onda ni bio zanimljiv ovaj zivot ...
__________________ ...Kada izgubite, ne gubite to iskustvo... |
| | |
| | #134 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 27-06-08 Lokacija: Istra Godina: 25
Poruka: 1,369
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nemo'š virovat.... Osjecam da se lagano crvenim po licu ... ![]() Jedan mi je vazan detalj promakao ... Ne mislim nista lose o tebi ... ![]() Samo sam ispisao sto mi je u tom trenutku prolazilo kroz glavu ...
__________________ ...Kada izgubite, ne gubite to iskustvo... |
| | |
| | #135 (permalink) | ||
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,916
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nemo'š virovat.... Točno. Jesu. Citat:
Citat:
Međutim, čim žena pored takvog muškarca pokaže svoju pravu prirodu, taj muškarac odjednom se doima kao malo, nedužno jagnje. Tamna strana sile (odn. žena) je toliko moćna u svome zlu da sve drugo u usporedbi s njim izgleda poput najčišće svjetlosti Naravno da nismo svi jednaki. Neki od nas su spoznali beskrajne dubine ženske podlosti i zloće, a neki od nas još nisu.
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović | ||
| | |
| | #137 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 09-04-08 Lokacija: sjedište MI6 Godina: 34
Poruka: 1,153
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nemo'š virovat.... ne znam tko je damfisku spalio srce, al se nadam da će naići na neku koja će mu promijeniti mišljenje. (možda od tada neće biti tolika cjepidlaka) ![]()
__________________ You only live twice |
| | |
| | #138 (permalink) | |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,916
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nemo'š virovat.... Citat:
Riječ je o spoznaji beskraja zlobe, oceana podlosti, beskonačnosti zloće... ukratko - riječ je o spoznaji prave prirode žene. ![]()
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:12.