| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Nemo'š virovat.... u Društvo forumu; Ma ko će znat....ne opterećujem se puno time, ali glupa gesta do bola.....još jedan razlog zašto je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Nemo'š virovat.... Ma ko će znat....ne opterećujem se puno time, ali glupa gesta do bola.....još jedan razlog zašto je bivša a ne sadašnja.... ![]()
__________________ They took a baseball bat and whacked open his head. Mummy Boy fell to the ground; he finally was dead. |
| | |
| | #18 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,175
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nemo'š virovat.... Ne vjerujem ti. Jer si žena. Jesi li žena? Jesi. E pa onda... Naravno da će se žene složit s tobom. Ali to će automatski značit da ne govore istinu. Jer su - žene. ![]()
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-02-08 Lokacija: Vojvodina
Poruka: 245
![]() | Re: Nemo'š virovat.... evo ti moj savjet: 1.budi sretan zbog toga događaja što si po njemu ponovo vidio kakva je. 2.njezino spuštanje slušalice je čak na granici perverzije. Ako je iko trebao spustiti slušalicu - ti si taj. 3. vjerujem da ćeš sada ti i ostali koji ovo čitaju, s malo više povjerenja i poštivanja čitati što vam pišemo damfiks i ja. 4. ne osuđuj je i ne sveti se, samo je žali što je takva. 5. za ostalo --> gledaj Ratkajeve ![]() |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:40.