| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Nemo'š virovat.... u Društvo forumu; Kresola, kaj ti velis vezano za sve? nije ti bed? dam ti ja svoj br... ak ti je potrebna utjehica,... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Nemo'š virovat.... Ma briga mene, ta s curom se nisam čuja par (kažem čuo, prekinuli već poduže....) miseci, i sve emotivne povezice su davno nestale, ali (ne spominjem cili ženski rod, naravno) ove pizdarije se nikome normalnom ne smiju dešavat...opet pri tom ne mislim na to s moje strane... Ma javljaću se ja još njoj na telefon... ![]() Da vidim oće li još bit gluposti... ![]()
__________________ They took a baseball bat and whacked open his head. Mummy Boy fell to the ground; he finally was dead. |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-02-08 Lokacija: Vojvodina
Poruka: 245
![]() | Re: Nemo'š virovat.... e da tek sad pročitah - ti si je napuco. ![]() Ona te još voli i želi za sebe pa onda u svojoj posesivnosti zlonamjerno iskorišćuje praznoglavog napaljenka da tebe učini ljubomornim. krajnji cilj joj je da te opet vrati sebi. zato je i spustila slušalicu, jer je to svatila (u svojoj subjektivnosti) kao da nju odbijaš. Ništa novo, to sve one rade, to su mi i sve bivše radile, bez obzira kolko se prije toga zaklinjale da to neće učiniti i bez obzira koliko pričale da im je to besmisleno, jadno i nisko. To im je zapisano u genima. ![]() |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Nemo'š virovat.... Citat:
![]() ![]()
__________________ "I'm going to make him an offer he can't refuse" | |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Nemo'š virovat.... Citat:
Ili nije baš mudra kad ti takvo pitanje postavi... ii što je najbolje još se naljuti. Tko se ljuti uleti mu kruti.
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? | |
| | |
| | #27 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: ulica muških prostitutki Godina: 28
Poruka: 4,831
![]() ![]() ![]() | Re: Nemo'š virovat.... Citat:
![]()
__________________ Sirotinji i pas kurac pokazuje. | |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-10-07
Poruka: 29
![]() | Re: Nemo'š virovat.... Jeeesam... Ali mi glupo ovakve mucke raditi, nazove ga, predlozi mu ''grupnjak'' izlazak, poklopi slusalicu i ne javlja se vise, ma dajjjj... ili cura stvarno ima ocajan smisao za humor ili... je stvarno pravi TOP |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:20.