| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Nemo'š virovat.... u Društvo forumu; Oni koji mlate žene to čine jer su kreteni, a ne zato što su muškarci. Žene lažu jer ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,215
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nemo'š virovat.... Oni koji mlate žene to čine jer su kreteni, a ne zato što su muškarci. Žene lažu jer su žene. To im je u DNK. Koliko god ti bio optimist, ne možeš izvalit tvrdnju "u razočarenju je čar života" i očekivat da te ljudi shvate ozbiljno...
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #52 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Nemo'š virovat.... Normalno da su kreteni, ali zbog takvih kretena nismo svi ostali muskarci kreteni jer tako... jedno drvo ne cini sumu... isto tako zbog jedne zene koja laze, ne lazu sve ostale., i ne lazu zene zato sto su zene, nego zato sto su ljudi, isto kao i mi muskarci.... Nije u razocaranju car zivota, nego u tome da nije sve jednostavno, da su sve zene super, zgodne, vjerne iskrene i neznam ni ja sta sve ne, zivot nebi bio previse zanimljiv.... ![]()
__________________ Fяεε чσυя мιиd, αŋd чσυя αss ωιll fσllσω |
| | |
| | #53 (permalink) | |
| V.I.P. Član Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,146
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nemo'š virovat.... Citat:
![]()
__________________ When I'm good, I'm really good, when I'm bad, I'm even better! | |
| | |
| | #54 (permalink) | |||
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,215
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nemo'š virovat.... Citat:
Citat:
Sve žene lažu. A lažu jer su žene. I nisu ljudi. Žene su. To smo već utvrdili. Citat:
![]() Vjerovatno je, onda, čar života još u teškim psihoaktivnim drogama, serijskim ubojicama, opakim boleštinama od kojih ti umiru dragi ljudi te nepoznatim virusima koji kose čitave narode Čaroban je taj život, zar ne? Ma daj molim te...-
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT | |||
| | |
| | #55 (permalink) | |
| V.I.P. Član Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,146
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ When I'm good, I'm really good, when I'm bad, I'm even better! | |
| | |
| | #57 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Nemo'š virovat.... Ovako bi mogli cjeli dan nema veze svatko ima svoje misljenje i to postujem, premda me tvoj potpis bode u oci, uz toliko veliko razocaranje u zenama ipak bi za njih sve dao ![]()
__________________ Fяεε чσυя мιиd, αŋd чσυя αss ωιll fσllσω |
| | |
| | #59 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Nemo'š virovat.... Jebemu sutra je Valentinovo... ![]() Vidi, vidi....onda ova pizdarija dobija još veću dimenziju... Ah, šta ću kad sam jebako.... ![]() Hvala svima na savjetima.... ..al' nisu mi potrebni...nešto ti digne tlak najranije ujutro, pa dođeš, pa napišeš na forum, pa se prestaneš sekirat....i to je to....![]()
__________________ They took a baseball bat and whacked open his head. Mummy Boy fell to the ground; he finally was dead. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:54.

nema veze svatko ima svoje misljenje i to postujem, premda me tvoj potpis bode u oci, uz toliko veliko razocaranje u zenama ipak bi za njih sve dao 

..al' nisu mi potrebni...nešto ti digne tlak najranije ujutro, pa dođeš, pa napišeš na forum, pa se prestaneš sekirat....i to je to....