Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi Nemo'š virovat.... u Društvo forumu; Oni koji mlate žene to čine jer su kreteni, a ne zato što su muškarci. Žene lažu jer ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 13-02-08, 16:20   #51 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,215
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima
Re: Nemo'š virovat....

Oni koji mlate žene to čine jer su kreteni, a ne zato što su muškarci.

Žene lažu jer su žene. To im je u DNK.

Koliko god ti bio optimist, ne možeš izvalit tvrdnju "u razočarenju je čar života" i očekivat da te ljudi shvate ozbiljno...

NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT
damfisk je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-02-08, 16:26   #52 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 26-09-06
Godina: 21
Poruka: 544
EvilM@ster se izdvaja iz maseEvilM@ster se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku EvilM@ster

Normalno da su kreteni, ali zbog takvih kretena nismo svi ostali muskarci kreteni jer tako... jedno drvo ne cini sumu... isto tako zbog jedne zene koja laze, ne lazu sve ostale., i ne lazu zene zato sto su zene, nego zato sto su ljudi, isto kao i mi muskarci....

Nije u razocaranju car zivota, nego u tome da nije sve jednostavno, da su sve zene super, zgodne, vjerne iskrene i neznam ni ja sta sve ne, zivot nebi bio previse zanimljiv....
Odgovori sa citatom
Star 13-02-08, 16:27   #53 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,146
white devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: EvilM@ster Pogledaj Poruke
nisam idealist, i naravno da znam da me u zivotu cekaju crazocaranja, ali to ti je car zivota, spremno ides dalje u nove pobjede, sto prije to shvatis to ti je u zivotu lakse... zar ti mislis da se ni jedna cura nije razocarala u tebi ili meni, sta mislis da smo mi po necemu drugaciji od njih.... kod cura je mozda najgora stvar to sto lazu, ali barem ne tucu svoje muzeve, i tako unistavaju i njihov zivot i zivot svoje djece.... a dalje da ti ne nabrajam....
Gledaj ovog sad... Kakva dva zakjucka, svaka ti cast
Odgovori sa citatom
Star 13-02-08, 16:32   #54 (permalink)
women loving misogynist

damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Normalno da su kreteni, ali zbog takvih kretena nismo svi ostali muskarci kreteni jer tako...
Tako je, nismo.

Citat:
jedno drvo ne cini sumu... isto tako zbog jedne zene koja laze, ne lazu sve ostale., i ne lazu zene zato sto su zene, nego zato sto su ljudi, isto kao i mi muskarci....
Ne, jedno drvo ne čini šumu. Mnogo drveća čini šumu.

Sve žene lažu. A lažu jer su žene. I nisu ljudi. Žene su. To smo već utvrdili.

Citat:
Nije u razocaranju car zivota, nego u tome da nije sve jednostavno, da su sve zene super, zgodne, vjerne iskrene i neznam ni ja sta sve ne, zivot nebi bio previse zanimljiv....
Znači, čar života nije u razočarenju, ali jest u ženama koje lažu i varaju?

Vjerovatno je, onda, čar života još u teškim psihoaktivnim drogama, serijskim ubojicama, opakim boleštinama od kojih ti umiru dragi ljudi te nepoznatim virusima koji kose čitave narode

Čaroban je taj život, zar ne?

Ma daj molim te...-

damfisk je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-02-08, 16:38   #55 (permalink)
V.I.P. Član

white devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
Sve žene lažu. A lažu jer su žene. I nisu ljudi. Žene su. To smo već utvrdili.

Ma daj molim te...-
Odgovori sa citatom
Star 13-02-08, 16:41   #56 (permalink)
women loving misogynist

Hehehhehe...

damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-02-08, 17:09   #57 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 26-09-06
Godina: 21
Poruka: 544
EvilM@ster se izdvaja iz maseEvilM@ster se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku EvilM@ster

Ovako bi mogli cjeli dan nema veze svatko ima svoje misljenje i to postujem, premda me tvoj potpis bode u oci, uz toliko veliko razocaranje u zenama ipak bi za njih sve dao
Odgovori sa citatom
Star 13-02-08, 17:13   #58 (permalink)
V.I.P. Član

Pa, to ti je pravi muskarac, ma sta mislio....
Odgovori sa citatom
Star 13-02-08, 19:38   #59 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 30
Poruka: 3,605
kresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

Jebemu sutra je Valentinovo...

Vidi, vidi....onda ova pizdarija dobija još veću dimenziju...

Ah, šta ću kad sam jebako....

Hvala svima na savjetima......al' nisu mi potrebni...nešto ti digne tlak najranije ujutro, pa dođeš, pa napišeš na forum, pa se prestaneš sekirat....i to je to....
he finally was dead.
kresola je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-02-08, 19:40   #60 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-07-07
Godina: 24
Poruka: 2,006
mmrki ima ono neštommrki ima ono neštommrki ima ono neštommrki ima ono neštommrki ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mmrki

kresola, samo se ti kloni vraga...
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:54.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108