| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Nemo'š virovat.... u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: damfisk Ne, jedno drvo ne čini šumu. Mnogo drveća čini šumu. sam sebe pobijaš riječima... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #62 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-01-08 Lokacija: Poreč
Poruka: 69
![]() | Re: Nemo'š virovat.... Možda si ti naletio na takvu,al dobro nema veze to što vi kažete da mi lažemo je isto kad mi kažemo da su svi muški isti!!!! ![]() sutra je Valentinovo a ja danas prekinula s dečkom... ![]() Neznam dal da se smijem il da plačem! ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ "Ljubav su prostor i vrijeme mjereni srcem...." |
| | |
| | #64 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-12-07 Godina: 23
Poruka: 356
![]() | Re: Nemo'š virovat.... ne slazen se s njin ali kako si ti njega mislila uvridit s tin da smo svi isti. al kad si prikinila s momkon sta te boli kirac valjda si imala razlog ajde sutra vanka pa se napij
__________________ Odabrao Dželo Hadžiselimović, prevela Neda Ritz, tekst čitao Miljenko Kokot, tonski obradio... |
| | |
| | #68 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Nemo'š virovat.... Citat:
khm, khm....evo sad kad je malo đubre podiglo ponovo ovu temu, red je na meni da objasnim....inače bi to učinio i prije, ali kako sam u međuvremenu zaboravio da ova tema postoji to nisam učinio..... dalke....Agness, u daljnjem tekstu navedena kao "malo đubre" je mene taj dan uspješno uspjelo naložit da ima momka i da dolazi u Split (mislim da je to bilo....) i da ajdemo ja ona i taj njen imaginarni dečko ići vanka.... Ja (pošto još uvijek, tada, a ni danas, a mislim i još duuugo duuugo vremena) nisam nikako hladan prema njoj (sve samo ne hladan.. ) sam u trenutku apsolutno poludio, i otišao vama...mojim dragim "slušačima" se ispovjedio....Kako ona nije bila još na portalu, a i malo đubre je odlučilo da me zere duži vremenski period loži, da dobijem još koju sijedu, jednostavno ova tema je ostala zaboravljena, i tek kad sam se ponovno zbližio s njom sjetila me da se ovo u biti dešavalo....i evo sad odlučila ovde postat, naravno da mi vadi mast i da mi radi ono što sve žene rade svojim muževima, momcima, potajno zaljubljenim najboljim prijateljima.....dodatno iživcira!!!... ![]() dakle.... nije imala momka, ložila me da me nasekira (sadizam anyone?!?!) a ja sam kao ja, naivko i beznadežni emotivac reagirao ovako kako sam reagirao...jelde.... eto to je sve šta se tiče ove teme, ako sam nešto ispustio, ne brinite, ona će mi to spomenit i to ovako javno, sigurno.... ![]() pozdrav ljudovi.... ![]()
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... | |
| | |
| | #69 (permalink) |
| The Eye Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nemo'š virovat.... cek jeste vi na kraju opet zajedno ili ja ne kuzin dobro ?
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:13.