Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi Nemo'š virovat.... u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: damfisk Ne, jedno drvo ne čini šumu. Mnogo drveća čini šumu. sam sebe pobijaš riječima...

Odgovor

Opcije Teme
Star 13-02-08, 20:31   #61 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 25-01-08
Godina: 25
Poruka: 841
special0312 se izdvaja iz masespecial0312 se izdvaja iz mase
Re: Nemo'š virovat....

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke

Ne, jedno drvo ne čini šumu. Mnogo drveća čini šumu.
sam sebe pobijaš riječima
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-02-08, 20:37   #62 (permalink)
Starter

Datum registracije: 17-01-08
Poruka: 69
real0slut se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
Žene lažu jer su žene. To im je u DNK.
Možda si ti naletio na takvu,al dobro nema veze to što vi kažete da mi lažemo je isto kad mi kažemo da su svi muški isti!!!!
sutra je Valentinovo a ja danas prekinula s dečkom...
Neznam dal da se smijem il da plačem!
Odgovori sa citatom
Star 13-02-08, 20:39   #63 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-09-07
Poruka: 867
ivana0015 ima ono neštoivana0015 ima ono neštoivana0015 ima ono neštoivana0015 ima ono neštoivana0015 ima ono nešto
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku ivana0015

a ma smij se....bar ćeš uštediti na poklonu.....
ivana0015 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-02-08, 22:07   #64 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 09-12-07
Godina: 23
Poruka: 356
mate_jeb@te je zabranio reputaciju

Citat:
Pravi autor: real0slut Pogledaj Poruke
mi kažemo da su svi muški isti!!!!
sutra je Valentinovo a ja danas prekinula s dečkom...
Neznam dal da se smijem il da plačem!
ne slazen se s njin ali kako si ti njega mislila uvridit s tin da smo svi isti. al kad si prikinila s momkon sta te boli kirac valjda si imala razlog ajde sutra vanka pa se napij
Odgovori sa citatom
Star 20-05-08, 15:29   #65 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-02-08
Godina: 25
Poruka: 1,450
Agness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznat

Hahaha glavni ženski lik ove teme sam ja

imam osobit smisao za humor...
Agness je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-05-08, 15:39   #66 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 03-03-08
Godina: 23
Poruka: 268
smooky se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Agness Pogledaj Poruke
Hahaha glavni ženski lik ove teme sam ja

imam osobit smisao za humor...
nije u redu sto to radis coveku
Odgovori sa citatom
Star 20-05-08, 15:41   #67 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 31
Poruka: 3,534
kresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

Ma krivo si skonta...ne mogu sad, al ispričaću cilu priču....večeras, sutra.....
Odgovori sa citatom
Star 20-05-08, 19:43   #68 (permalink)
Akademik Foruma

kresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: kresola Pogledaj Poruke
Evo ovaj trenutak sam dobio poziv od bivše djevojke, s kojom sam bio nekoliko godina u vezi, pričali smo jedno pola sata, život, svemir, ovo, ono......jednostavno sve je teklo lipo, zezancija i to....

I pita me kad ćemo se vidit...da odemo ja ona i njen dečko vanka

Rekoh joj "ma neeeeee.....šta ti je...." a ova se nešto namusi i spusti mi slušalicu.....

E sad, jeli cili svit otiša u blagi k***c ili se to samo meni čini....

khm, khm....evo sad kad je malo đubre podiglo ponovo ovu temu, red je na meni da objasnim....inače bi to učinio i prije, ali kako sam u međuvremenu zaboravio da ova tema postoji to nisam učinio.....

dalke....Agness, u daljnjem tekstu navedena kao "malo đubre" je mene taj dan uspješno uspjelo naložit da ima momka i da dolazi u Split (mislim da je to bilo....) i da ajdemo ja ona i taj njen imaginarni dečko ići vanka.... Ja (pošto još uvijek, tada, a ni danas, a mislim i još duuugo duuugo vremena) nisam nikako hladan prema njoj (sve samo ne hladan..) sam u trenutku apsolutno poludio, i otišao vama...mojim dragim "slušačima" se ispovjedio....

Kako ona nije bila još na portalu, a i malo đubre je odlučilo da me zere duži vremenski period loži, da dobijem još koju sijedu, jednostavno ova tema je ostala zaboravljena, i tek kad sam se ponovno zbližio s njom sjetila me da se ovo u biti dešavalo....i evo sad odlučila ovde postat, naravno da mi vadi mast i da mi radi ono što sve žene rade svojim muževima, momcima, potajno zaljubljenim najboljim prijateljima.....dodatno iživcira!!!...

dakle....

nije imala momka, ložila me da me nasekira (sadizam anyone?!?!) a ja sam kao ja, naivko i beznadežni emotivac reagirao ovako kako sam reagirao...jelde....

eto to je sve šta se tiče ove teme, ako sam nešto ispustio, ne brinite, ona će mi to spomenit i to ovako javno, sigurno....

pozdrav ljudovi....
Odgovori sa citatom
Star 20-05-08, 19:48   #69 (permalink)
The Eye

Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
Sahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavan

cek jeste vi na kraju opet zajedno ili ja ne kuzin dobro ?

What's it when a woman talks dirty to a man?
$3.99 a minute.
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-05-08, 19:50   #70 (permalink)
Akademik Foruma

ma jesmo....zajedno smo...
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 20:13.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114