Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi Nemo'š virovat.... u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Agness Hahaha glavni ženski lik ove teme sam ja imam osobit smisao za humor... ja bi te ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 20-05-08, 21:00   #71 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,905
shelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor
Re: Nemo'š virovat....

Citat:
Pravi autor: Agness Pogledaj Poruke
Hahaha glavni ženski lik ove teme sam ja

imam osobit smisao za humor...
ja bi te isamarala da sam na njegovom mjestu.. eheheh.. imam i ja osobit smisao za humor.. stas...

But you, the man behind the rifle, you are the soul.
"
shelby-eleanor je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-05-08, 21:47   #72 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Godina: 1
Poruka: 3,725
Dar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobar

haaaa ha ha ha super!

Citat:
Pravi autor: kresola Pogledaj Poruke
dalke....Agness, u daljnjem tekstu navedena kao "malo đubre" je mene taj dan uspješno uspjelo naložit
malo đubre
Dar1 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-05-08, 21:56   #73 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 30-05-07
Godina: 23
Poruka: 3,489
Locrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobar

Mladost - ludost....

I, oće bit seksa na kraju?

Locrian85 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-05-08, 21:58   #74 (permalink)
Djed Mraz

Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 9,097
Sahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svima

svaka cast, ja priko toga ne bi prisa... tvrdoglav san previse... uglavnom sad ju mudro iskoristavaj i ucjenjuj time

What's it when a woman talks dirty to a man?
$3.99 a minute.
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-05-08, 23:12   #75 (permalink)
Starter

Datum registracije: 17-05-08
Poruka: 10
Inga48 se izdvaja iz mase

Opraštati je ljudski samo da to drugoj strani ne postane
navika!Svaka čast na novom pokušaju bar češ znat je li
bilo vrijedno.Sretno!
Inga48 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-05-08, 07:05   #76 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 31
Poruka: 3,533
kresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

Očito nisam bio dovoljno jasan....

moraću poboldat....nije imala momka, samo me ložila (šalila se, zezala, zajebavala, vadila mi mast)

ne kužim preko čega bi ja trebao preć osim preko kratkoročne ljutnje za loženje koje je u njenom stilu...

za one koji nisu skužili.....

uostalom vidićemo šta će ona reć kad se logira....
Odgovori sa citatom
Star 21-05-08, 07:09   #77 (permalink)
Djed Mraz

Sahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svima

iskreno takav nacin zjebancije ni ne lezi...
zato san reka da sidobro prisa priko toga...
ja npr ne bi to tolerira,
ps znan kako je kad si zaljubljen i seren 99%
npr, nedavno smo ja i bivsa prekinuli i za mene to je to... kraj i nema sanse da tu ikad vise bude ista

$3.99 a minute.
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-05-08, 08:01   #78 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Godina: 1
Poruka: 3,725
Dar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: Sahataba Pogledaj Poruke
iskreno takav nacin zjebancije ni ne lezi...
zato san reka da sidobro prisa priko toga...
ja npr ne bi to tolerira,

npr, nedavno smo ja i bivsa prekinuli i za mene to je to... kraj i nema sanse da tu ikad vise bude ista
Mnogi kao ti tjeraju neki svoj preveliki ponos i zato imaš takvo mišljenje. To nije dobro. Kresola je dobro napravio.
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-05-08, 08:17   #79 (permalink)
Djed Mraz

dobro, ne tretiran ja ponos, kod mene je malo drugcija situacija bila, moguce da je zato moj pogled takav...
la definitivno mi je ponos manje bitna stvar u svemu...

$3.99 a minute.
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-05-08, 09:52   #80 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Poruka: 4,905
shelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

ne znam.. i ja bi si dobro razmislila zelim li u buducem zivotu prozivljavat jos takvih "lozenja"... ne volim bas takve ljude

But you, the man behind the rifle, you are the soul.
"
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 13:17.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114