| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Nemo'š virovat.... u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Agness Hahaha glavni ženski lik ove teme sam ja imam osobit smisao za humor... ja bi te ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Nemo'š virovat.... ja bi te isamarala da sam na njegovom mjestu.. eheheh.. imam i ja osobit smisao za humor.. stas...
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #74 (permalink) |
| Djed Mraz Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 9,097
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nemo'š virovat.... svaka cast, ja priko toga ne bi prisa... tvrdoglav san previse... uglavnom sad ju mudro iskoristavaj i ucjenjuj time ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #76 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Nemo'š virovat.... Očito nisam bio dovoljno jasan.... moraću poboldat....nije imala momka, samo me ložila (šalila se, zezala, zajebavala, vadila mi mast) ne kužim preko čega bi ja trebao preć osim preko kratkoročne ljutnje za loženje koje je u njenom stilu... za one koji nisu skužili..... uostalom vidićemo šta će ona reć kad se logira....
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... |
| | |
| | #77 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nemo'š virovat.... iskreno takav nacin zjebancije ni ne lezi... ![]() zato san reka da sidobro prisa priko toga... ja npr ne bi to tolerira, ps znan kako je kad si zaljubljen i seren 99% ![]() npr, nedavno smo ja i bivsa prekinuli i za mene to je to... kraj i nema sanse da tu ikad vise bude ista ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #79 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nemo'š virovat.... dobro, ne tretiran ja ponos, kod mene je malo drugcija situacija bila, moguce da je zato moj pogled takav... la definitivno mi je ponos manje bitna stvar u svemu...
| | |
| | #80 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Nemo'š virovat.... ne znam.. i ja bi si dobro razmislila zelim li u buducem zivotu prozivljavat jos takvih "lozenja"... ne volim bas takve ljude ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:17.