Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi Nemo'š virovat.... u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Locrian85 I, oće bit seksa na kraju? Još nemam konkretan odgovor na ovo pitanje.........

Odgovor

Opcije Teme
Star 21-05-08, 18:08   #81 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 30-05-07
Godina: 22
Poruka: 2,691
Locrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masi
Re: Nemo'š virovat....

Citat:
Pravi autor: Locrian85 Pogledaj Poruke
I, oće bit seksa na kraju?
Još nemam konkretan odgovor na ovo pitanje......

Locrian85 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-05-08, 19:10   #82 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 31
Poruka: 3,645
kresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

ma taj detaljčić je davno već riješen....
Odgovori sa citatom
Star 22-05-08, 00:27   #83 (permalink)
animal slave

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,373
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Agness Pogledaj Poruke
Hahaha glavni ženski lik ove teme sam ja

imam osobit smisao za humor...
Zakon
Citat:
Pravi autor: kresola Pogledaj Poruke
ma jesmo....zajedno smo...
Super. Sretno vam
Odgovori sa citatom
Star 22-05-08, 01:33   #84 (permalink)
eva
Pure Intuition

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,333
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Citat:
......................................

dakle....

nije imala momka, ložila me da me nasekira (sadizam anyone?!?!) a ja sam kao ja, naivko i beznadežni emotivac reagirao ovako kako sam reagirao...jelde....

eto to je sve šta se tiče ove teme, ako sam nešto ispustio, ne brinite, ona će mi to spomenit i to ovako javno, sigurno....

pozdrav ljudovi....
Predobro.....
Odgovori sa citatom
Star 22-05-08, 09:37   #85 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-02-08
Poruka: 1,473
Agness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono nešto

Citat:
Hahaha glavni ženski lik ove teme sam ja
imam osobit smisao za humor...
Osjećam li to ja da sam napadnuta od strane
pojedinaca???
Khm, aj da i ja kažem ponešto o tome za ove koji ne odobravaju moj smisao za humor
Dakle, to jutro sam išla na sastanak, i onako idem pješke, i uhvati me ludilo ranom zorom, i kako sam tih dana bila u kontaktu sa g.Kresolom nazovem ga i bla bla, kako se primicalo valentinovo padne mi fora na pamet
Eh sad dalje, ta fora toliko nebulozno zvuči i svatko tko mene 5% zna, shvatio bi da je nešto sasvim drugo po srijedi, i ja sam računajući na pronicljivost mladog gospodina to ispalila, i jedva se suzdržavala da ne umrem od smijeha. Ali sam jedno previdjela: da je 8 ujutro i da klikeri još uvijek spavaju.
I čim sam uspjela (poslije radnih obveza) javila sam gosponu da je čista sprdačina u pitanju, ali forumska lavina je bila uvelike pokrenuta i nije bilo šanse to zaustavit.
Evo jedna exclusiva: tih dana (kako rekoh da smo bili u kontaktu, i jasno je znao da nemam dečka) me je pozvao da dođem na forum, tako da sam uživo pratila vaše komentare o mojoj bezočnosti

Citat:
Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke
ja bi te isamarala da sam na njegovom mjestu.. eheheh.. imam i ja osobit smisao za humor.. stas...
Ima i Kresola osobit smisao za humor, izlupkao me po guzi, za kaznu

Citat:
Pravi autor: Inga48 Pogledaj Poruke
Opraštati je ljudski samo da to drugoj strani ne postane
navika!Svaka čast na novom pokušaju bar češ znat je libilo vrijedno.Sretno!
hmm, nije pokušaj bio njegov, nego moj!!!
Tako da je ovaj post ustvari meni upućen, hvala na lijepim željama

Citat:
Pravi autor: Locrian85 Pogledaj Poruke
Mladost - ludost....
I, oće bit seksa na kraju?
Citat:
ma taj detaljčić je davno već riješen....
Kresola, za ovo ću te kaznit u petak, hahaha, čim dođem gotov si

Eto dragi moji, hvala ovima što su mi ''čuvali leđa'' u ovim teškim postovima .
Hvala i ovima što me napadaju, jer bez njih vam ne bih ove ostale detalje ispričala .

I da nadodam: ja se obožavam zezat, smišljat budalaštine, ja toliko vremena na to potrošim da ne biste vjerovali, ali uživam u tome, ali kako uvijek nakon pola sata kažem da je šala u pitanju, svaki put moram nešto uvjerljivije smislit (da mi uspije barem prvih 5 minuta), ehhh dragi moji nije ni meni sad tu lako hahaha…

Kresola- voli te Agness
Agness je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-05-08, 10:33   #86 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-12-07
Godina: 27
Poruka: 1,667
mrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: Oggy Pogledaj Poruke
Ma dobro si napravio. Hoće mala te vidjet ljubomornim i hvalit se svojim jebačem.
upravo tako......
i da oso je svijet u k.......c
Odgovori sa citatom
Star 22-05-08, 10:35   #87 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 31
Poruka: 3,645
kresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

ma ljudi čitajte temu prije nego odgovorite....nije sve u prva dava posta...
Odgovori sa citatom
Star 22-05-08, 11:22   #88 (permalink)
......

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,579
white devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masi

Ipak popustio, a?!

A sto se tice Agness, mislim da ni jednom muskarcu s njom ne bi bilo dosadno u zivotu!
Odgovori sa citatom
Star 22-05-08, 11:35   #89 (permalink)
fear of the dark

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 7,441
neukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

Citat:
I pita me kad ćemo se vidit...da odemo ja ona i njen dečko vanka
možda je tjela u troje....
(taJ Mi je dio upo u oči..moram komentirat
Odgovori sa citatom
Star 22-05-08, 13:46   #90 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Poruka: 9,482
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Citat:
ja se obožavam zezat, smišljat budalaštine, ja toliko vremena na to potrošim da ne biste vjerovali, ali uživam u tome, ali kako uvijek nakon pola sata kažem da je šala u pitanju, svaki put moram nešto uvjerljivije smislit (da mi uspije barem prvih 5 minuta), ehhh dragi moji nije ni meni sad tu lako hahaha…
Hihi, ja isto.. ma tako i treba.
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:58.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113