| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Nemo'š virovat.... u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Locrian85 I, oće bit seksa na kraju? Još nemam konkretan odgovor na ovo pitanje......... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #84 (permalink) | |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,333
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nemo'š virovat.... Citat:
![]()
__________________ Granice ne postoje... izmislio ih je čovjek... | |
| | |
| | #85 (permalink) | ||
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 1,473
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nemo'š virovat.... Osjećam li to ja da sam napadnuta od strane pojedinaca??? Khm, aj da i ja kažem ponešto o tome za ove koji ne odobravaju moj smisao za humor Dakle, to jutro sam išla na sastanak, i onako idem pješke, i uhvati me ludilo ranom zorom, i kako sam tih dana bila u kontaktu sa g.Kresolom nazovem ga i bla bla, kako se primicalo valentinovo padne mi fora na pamet ![]() Eh sad dalje, ta fora toliko nebulozno zvuči i svatko tko mene 5% zna, shvatio bi da je nešto sasvim drugo po srijedi, i ja sam računajući na pronicljivost mladog gospodina to ispalila, i jedva se suzdržavala da ne umrem od smijeha. Ali sam jedno previdjela: da je 8 ujutro i da klikeri još uvijek spavaju. I čim sam uspjela (poslije radnih obveza) javila sam gosponu da je čista sprdačina u pitanju, ali forumska lavina je bila uvelike pokrenuta i nije bilo šanse to zaustavit. Evo jedna exclusiva: tih dana (kako rekoh da smo bili u kontaktu, i jasno je znao da nemam dečka) me je pozvao da dođem na forum, tako da sam uživo pratila vaše komentare o mojoj bezočnosti ![]() Citat:
![]() Citat:
Tako da je ovaj post ustvari meni upućen, hvala na lijepim željama ![]() Kresola, za ovo ću te kaznit u petak, hahaha, čim dođem gotov si ![]() Eto dragi moji, hvala ovima što su mi ''čuvali leđa'' u ovim teškim postovima . Hvala i ovima što me napadaju, jer bez njih vam ne bih ove ostale detalje ispričala .I da nadodam: ja se obožavam zezat, smišljat budalaštine, ja toliko vremena na to potrošim da ne biste vjerovali, ali uživam u tome, ali kako uvijek nakon pola sata kažem da je šala u pitanju, svaki put moram nešto uvjerljivije smislit (da mi uspije barem prvih 5 minuta), ehhh dragi moji nije ni meni sad tu lako hahaha… Kresola- voli te Agness ![]() | ||
| | |
| | #86 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-12-07 Lokacija: grad na Dravi.... Godina: 27
Poruka: 1,667
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nemo'š virovat.... Citat:
![]() i da oso je svijet u k.......c
__________________ Grijesiti je ljudski ...Al osjecaj je bozanski.... | |
| | |
| | #90 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nemo'š virovat.... Citat:
![]()
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:58.

.