| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko? u Društvo forumu; meni je jedna rekla đubre jedno pokvareno marš u pizdu materinu, to mi je mama... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko? "ona crna zenska tamo... to mi je cura..." a ja zabrijala s tim deckom 5 min prije u drugom diskacu... ![]() ![]() ![]() stoka
__________________ "Kad ti muz ne pase uz ruz, kad ti sin ne pase uz kamin, dala bi sve, i sebe i muza i malog da mozes uci u katalog!" HP |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 1,628
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko? Citat:
Meni je bivši reko da sam glupa,jer sam mu se smijala kad se zabio u rasvjetni stup! Jako bezobrazno od mene! ![]()
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! | |
| | |
| | #4 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,023
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko? uh, bilo je toga, neznam koju da izaberem... ali opet, nikad me nisu povrjedile riječi kao osjećaj koji bi izazvale u meni...![]()
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 2,942
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko? Bivsi su bili dobri, mozda zato sta sam svakog nogirala posli misec dana, taman kad bi mi se prestali ulizivat ... Al ovaj sadasnji je rijecit... Mater mi doma zaboli... Iako mu bas nikad nisam ostala duzna... Al mi to sve iz ljubavi... ![]() Neznam koju izjavu da izaberem...
__________________ Ovdje počiva moj posljednji živac. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: Slavonski Brod,Osijek
Poruka: 353
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko? Baš mi je dobra tvoja legica,da nisam s tobom bio bi s njom ![]() Danas mi je ova rečenica smiješna ![]()
__________________ life goes around |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 29-09-06
Poruka: 229
![]() | Re: Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko? Kad je bila sa mnom rekla je da nema šanse da ikad više bude sa nekim od svojih bivših, da je to nezamislivo...., i mi prekinemo a ona nakon nekog vremena sa svojim bivšim btw za kojeg je rekla da je bez veze... Kako kaže ona narodna ''ne vjeruj nećemu što krvari 5 dana a ne umre'' ![]()
__________________ Stvarnost - iluzija izazvana pomanjkanjem alkohola |
| | |
| | #10 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,023
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko?
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care |
| | |
![]() |
| Tagovi: najgora kritika |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:34.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!
uh, bilo je toga, neznam koju da izaberem... ali opet, nikad me nisu povrjedile riječi kao osjećaj koji bi izazvale u meni...