| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko? u Društvo forumu; prestani kopat taj nos već jednom.................. |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #112 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-05-07 Lokacija: Fiume trenutacno Godina: 22
Poruka: 231
![]() | Re: Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko?
__________________ .........i fina mala plava kutijica za puder I ja sam te ostao zeljan dok me bude.......moja mila |
| | |
| | #113 (permalink) |
| Starter | Re: Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko? "hoces vec jednom prestati da buljis u taj jebeni TV?" - rekla je jedna od mojih bivsih u momentu dok smo se sevili brooka
__________________ Ja želim samo jedno…A to su dvije stvari…Red...Mir i Disciplinu! Kad ja tamo a ono međutim! |
| | |
| | #117 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 10-09-07
Poruka: 125
![]() ![]() | Re: Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko? tada smo bili dvi godine u vezi, i ja ga slučajno čula kako govori prijatelju za mene: ma dobro mi je s njom, al je ne volim, nije to to. ma pi*ka ti materina , pa šta nisi prije rekaa sa sadašnjim momkom je bila ovakva scena: ja: oćemo se seksat? on: daj dosadna si više s tim, uzmi malo vibrator ja pukla od smija, iako kad pogledaš i nije baš nešto smišno reka hm
__________________ Either love me completley, either just leave. |
| | |
| | #119 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,465
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko? Meni je rekao..."Idem u Big Brother kuću a i dati ću otkaz na poslu" ![]()
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
![]() |
| Tagovi: najgora kritika |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:48.

brooka

, pa šta nisi prije reka