| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: tamijan bio sam curom i nakon 5 dana veze ju pitan za sex, a ona kaže ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #131 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko? Citat:
Onda se ismijavaju one cure koje su dobre... Haha, nije mi dala, kaj si ona umišlja kaj je... Te se ismijavaju cure koje daju, a ovu je pregazilo pol grada, mala puši svjetski... Znači ipak znaš kak puši, znači i ti si među tim jadnicima kaj ju je iskorištavalo.... Uh Nisam dobre volje....Ali mislim da sam rekla istinu... | |
| | |
| | #132 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,677
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko? Citat:
![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' | |
| | |
| | #135 (permalink) |
| Starter | Re: Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko? hmmm....prozivjeli smo jednu malu krizu radi mojeg problema sa zdravljem, i kasnije pogiblju zajednickog prijatelja....... da bi nakon svega rekla ...."ja ovo vise ne mogu......ne znam dali te volim ili ne" u sekundi sam je htio ubit ........ koji k.... me vuces za nos. tjedan dana kasnije je vec bila sa drugim Bolilo je neko vrijeme ...danas mi je smijesno kad je vidim. |
| | |
| | #136 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko? ona: miceko....ja sam trudna!!!! ja: gulp...:knedla u grlu:... zar samnom... ne sjecam se....hik.... ona: istina je....dok sam bila na moru...puknula sam se s drugim....bez kondoma... jel bi mi mogli opet bit skupa... ja: molim?!?!?! si ti normalna :cekic :cekic :cekic :cekic jos da mi je to spomenula koja 4 mjeseca ranije.... ![]()
__________________ lud ko siba, ko s tri kita, sisem zrak, ne pitam za mrak, tlak na max, dihtung slab, curi nekaj, nea veze, nek se mijesa, ko ih jebe |
| | |
| | #138 (permalink) | |
| curićak Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko? Citat:
![]()
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e | |
| | |
| | #139 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko? neeeeee....cek malo...kuda brzas....nisam nigdje naveo cinjenicu da mi nije nit bila cura-cura....u pravom smislu te rijeci (makar sam ja htio)... niti cinjenicu da je ta trudnoca pocela pocetkom ljeta kad smo zahladili odnos zbog njenih gluposti....ona je otisla na more a ja sam ostao na vrucem limenom krovu....te da se nismo vidjeli sve do negdje kraja desetog mjeseca....naravno da prosle godine....ne ove...
__________________ lud ko siba, ko s tri kita, sisem zrak, ne pitam za mrak, tlak na max, dihtung slab, curi nekaj, nea veze, nek se mijesa, ko ih jebe |
| | |
| | #140 (permalink) |
| curićak Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko? Po ovome "opet biti skupa" ? ![]() NVM ![]()
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e |
| | |
![]() |
| Tagovi: najgora kritika |
« Soleri i solerice
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:34.

Strpljen spašen 
Nisam dobre volje....