| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko? u Društvo forumu; to mi je rekla dan prije neg smo se vidli...ebiga....nisam mogel ostat hladan na to...a poslije sam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #141 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko? to mi je rekla dan prije neg smo se vidli...ebiga....nisam mogel ostat hladan na to...a poslije sam i sam skuzio kad sam ju videl....
__________________ yooo, breakin out of somethin you dont like it aint always easy okey?...if it got crazy, you think im crazy,well you know what...haaah....dammmmnnn rigghhhttt i ammm....woooooow |
| | |
| | #142 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,120
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko? OMG kad će svadba???? ![]()
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
| | #143 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 16-10-07 Godina: 17
Poruka: 67
![]() | Re: Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko? Citat:
Na sto smo ja i frend koji smo tad bili s njon u kaficu od smija a ona je mrtva ozbiljna rakla: " Sto vi mislite da se ja zajebavan" Tako da nemojte odma covika gaziti jer mozda je i ta zenska u kurcu. | |
| | |
| | #144 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 1,808
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko? bolje da se ne sijetim ovog vikenda..tneznam što da izaberem ..preširok izbor..svađa i pol ![]()
__________________ Ono što čovjek voli sa zanosom to ga najposlije ubije. |
| | |
| | #145 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko? U trenucima sreće, nakon 3.5 godine veze rekla mi je: "Dragi, varam te zadnji mjesec dana". Eto.
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? Šišmiš Bata |
| | |
| | #146 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,222
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko? Citat:
Još je gore kad znaš za to 3 mjeseca prije nego će ti reći, a ne smiješ joj otkrit kako znaš. Dobro da sam ja prekinuo s njom inače si ne bi mogao pogledat u oči. Sad sam se sjetio ovo je bilo prije 5-6 god,zadnja rečenica cure koja je prekinula sa mnom prek moba, evo ti novi broj moba. (A prekinula i rekla da me više ne želi čut) ![]() ![]() ![]() | |
| | |
| | #150 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,076
![]() ![]() ![]() | Re: Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko? najgore, da mi je brat stariji od mene, mislim donji ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
![]() |
| Tagovi: najgora kritika |
« Nanosi li vam osoba do koje vam je stalo mnogo boli ?
|
Koliko je tanka granica izmedju ljubavi i mrznje? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:18.

Nisam dobre volje....

,velika nedaju disati