| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko? u Društvo forumu; bas sam se zabavila citajuci cijelu temu... suosjecam se,al' stvarno je smijesno... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #152 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-01-08 Godina: 30
Poruka: 1,031
![]() ![]() | Re: Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko? Dan Prekida: Volim te, ali ne mogu ovako dalje,"Šmrc,Sob", ti si mi najbolji prijatelj i ne želim da se i dalje ovako svađamo! Želim s tobom i dalje izlaziti i ,"Šmrc,Sob", viđati se s tobom kad prođu kritični trenutci raspada veze... 2 Tjedna nakon prekida: Ona već ima novog lika, i to tipa koji je do prije 3 mjeseca zajedno s nama izlazio van i dolazio doma kod mene igrati D&D! ...I onda mi onako posprdno puna sarkazma kaže "ja sam te već prebolila, iako sam mislila da neću, to što si ti sebi davao lažne nade, je tvoj problem" Ne bi toliko bolilo da je i dalje nisam volio i da veza nije trajala 2 i pol godine!!! Ovo je meni kao nož u leđa! |
| | |
| | #153 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,076
![]() ![]() ![]() | Re: Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko? pa trebao si i ti pred nju doc s novim likom i rec da vam je super ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
| | #155 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,076
![]() ![]() ![]() | Re: Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko? bolje umrije od smijeha nego pozara pa da ti pjevaju: sve jos mirise na njega ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
| | #156 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-01-08
Poruka: 247
![]() ![]() | Re: Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko? "Ti imaš problema i trebaš ih liječiti! Ne moći nekome reći 'volim te', odnosno biti tako zatvoren kao ti - to je problem i to treba rješavati!" Nažalost, to je istina, samo mi se nikad nitko to nije usudio reći u lice. No, to nije najgore. "Bivši" se, dvije godine nakon što smo ja i on završili, naljutio na mene jer sam mu stajala preblizu dok sam ljubila nekog lika pa mi je rekao da sam kurva... Uf, da mi je bio blizu (nije imao jaja da mi to kaže u lice, pa je preko maila), razbila bih mu bila facu... |
| | |
| | #157 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,222
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko? Citat:
Slično je i meni bilo, samo sam ja prekinuo. Njezine riječi 3 mjeseca prije konačnog prekida - želim slobodu. Volim te i znam da si ti osoba s kojom ću provesti život, ali hoću malo prostora. Htjela bi da budemo malo prijatelji, da se malo družimo s drugima a onda opet možemo bit zajedno. Nemoj me mrzit, znaš da te jako volim. Drugi dan, oprosti ne znam što mi je jučer bilo, hoću bit samo tvoja, molim te uzmi me nazad. 3 mjeseca poslije - moje riječi - sorry ali ja više ne mogu ovako (varala me, ali nije znala da ja znam). Želim da budeš sretna i slobodna, očito ti sa mnom nije lijepo i zato te puštam. (Ona plačući) - Ali zašto. O5 ja - Znam za sve, ne moraš mi lagat, očito je da me nevoliš, nemaš poštovanja prema meni i lažeš mi u facu. Njene riječi - Ne znam o čemu pričaš, pa ja tebe volim. Nakon što sam joj rekao da znam za njega. Ti si ljubomoran (napad je najbolja obrana). Mi smo samo prijatelji, nisam te niti jednom prevarila. Dobro (plačući), dobro onda nećemo više bit zajedno. Nakon tebe, više neću imat niti jednog dečka. Hoću da mi ostaneš prijatelj, nemoj me mrzit. Dva tjedna poslije - ima novog dečka (onaj s kojim me varala) Zadnji Uredio LPK : 12-01-08 u 12:40. | |
| | |
| | #158 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 4,020
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko? Najtuznije je kad te neko povredi recima a i delima posle toliko vremena ... ili kad ti kaze Ne volim te vise na taj nacin...teske reci pogotovo kad se stvarno voli...
__________________ Zapamti da je ponekad i kada ne dobiješ nešto što želiš čudesan udarac sreće. |
| | |
| | #159 (permalink) |
| Starter | Re: Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko? pitala sam ga kak je a on je rekel dobro, a bil je loseeee SMRC lagal mi jeeee SMRC uzaaas doslo mi je da se ubijem i tad sam ga ostavila jer sam znala da ako laze jednom stalno ce ![]()
__________________ Izgubila sam vjeru u sebe, vjeru u ljubav. Jedinu utjehu pronašla sam u igli. Sad heklam i super mi je! |
| | |
| | #160 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-01-08
Poruka: 247
![]() ![]() | Re: Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko? Citat:
![]() ja uvijek kažem da sam dobro, čak i ako sam loše. ali to ne znači da sam patološka lažljivica.... ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: najgora kritika |
« Nanosi li vam osoba do koje vam je stalo mnogo boli ?
|
Koliko je tanka granica izmedju ljubavi i mrznje? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:28.