| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko? u Društvo forumu; da... bio sam u Rijeci jednom prilikom... Moram priznati da mi se nije baš svidjela kao grad...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #172 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 30-12-06 Godina: 20
Poruka: 68
![]() | Re: Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko? po meni najgori i najucestaliji odjeb: nije stvar u tebi, u meni je. sad zelim neko vrijeme bit sama i ne zelim imat decka a onda nakon tjedan dana je vidis da sece s deckom |
| | |
| | #174 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko? Citat:
![]() Poslije pak ide standardno "Popiknula se i pala niz stube."...
__________________ Čovjek je gospodar onih riječi koje nije izgovorio, ali je rob onih koje su mu izmakle. | |
| | |
| | #176 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,433
![]() ![]() ![]() | Re: Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko? copila me za kur.. i rekla ovo ti je zadnji put ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
| | #177 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 23-01-08 Godina: 22
Poruka: 13
![]() | Re: Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko? najgroznije sto mi je ikad rekao bivsi je bilo cuj,ako josh jednom dobijes napad(ja inace imam epilepsiju,ali imala sam samo dva napada u zivotu,i taj drugi je bio kad sam bila s njim)ostavit cu te.. mislim da je to jednostavno najodvratnije sto mi je mogao reci...
__________________ sometimes we want more than we can handle... |
| | |
| | #178 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-01-08
Poruka: 678
![]() ![]() | Re: Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko? Citat:
![]() | |
| | |
| | #179 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-02-08 Lokacija: Metropola Godina: 21
Poruka: 86
![]() | Re: Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko? A, jebote? Pa naravno da nisi ostala s tom budalom, nitko normalan ne bi.
__________________ Lud je samo onaj čija se ludost ne poklapa s ludošću većine. ![]() (S. Beckett) |
| | |
| | #180 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,433
![]() ![]() ![]() | Re: Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko? tipicna seljacina, trebala si mu otkinut ljevo jaje i rec mu: napravi neku facu i ostat ces i bez desnog ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
![]() |
| Tagovi: najgora kritika |
« OBNOVA
|
Jeste li usamljeni? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:01.

sometimes we want more than we can handle...