| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: justagirl najgroznije sto mi je ikad rekao bivsi je bilo cuj,ako josh jednom dobijes napad(ja ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #181 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko? Citat:
![]() Pa nisi ti kriva za napadaj.
__________________ Čovjek je gospodar onih riječi koje nije izgovorio, ali je rob onih koje su mu izmakle. | |
| | |
| | #182 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,076
![]() ![]() ![]() | Re: Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko? trebala si mu skinut jednu betonsku pa da vidis kakoo bi brzo promjenio misljenje, ma steraj ga u ljepu maternu ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
| | #183 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 23-01-08 Godina: 22
Poruka: 12
![]() | Re: Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko? a eto,ima nas svakakvih...njegova ljubav prema meni ocito nije bila bezuvjetna,a onda opet vidjelo se tocno odakle to proizlazi,jer kad je to saznala njegova mama,rekla je ne znam sine jel ti treba tako nesto... Bili smo skupa vec 2.5 godine kad se to dogodilo,tako da nakon takvog vremena reagirat na takav nacin,ma uopce reagirat na takav nacin je jednostavno zaostalo...Ali definitivno je trebalo vremena da pocnem razmisljat tako...Dosta dugo sam mislila da sam ja kriva za sve...Ali eto,uz pomoc dragih ljudi shvatila sam da je on taj koji ima problem,a ne ja...
__________________ sometimes we want more than we can handle... |
| | |
| | #184 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-09-07 Lokacija: HR jug
Poruka: 1,140
![]() ![]() ![]() | Re: Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko? da mi jebe mater crnogorsku...studentica iz vž...dobila je samo nogu u guzicu...
__________________ mogu li umjesto prof.foruma dobiti potpis "kung-fu panda" ??????????????? |
| | |
| | #186 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | Re: Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko? rekla pa porekla, napravila ispricala se, prevarila odjebala , sve u paketu, samo 10 kuna akcija ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
| | #187 (permalink) | ||
| Regularni forumas Datum registracije: 04-01-08
Poruka: 247
![]() ![]() | Re: Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko? Citat:
Citat:
No comment | ||
| | |
| | #188 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-05-07 Godina: 18
Poruka: 103
![]() | Re: Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko? Citat:
![]()
__________________ Take this away!I can kill you if you get to close! | |
| | |
| | #189 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | Re: Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko? da se gadi moje metalurgije
| | |
![]() |
| Tagovi: najgora kritika |
« Nanosi li vam osoba do koje vam je stalo mnogo boli ?
|
Koliko je tanka granica izmedju ljubavi i mrznje? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:03.

sometimes we want more than we can handle...