| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko? u Društvo forumu; Najgore je bilo to sto mi je bivsi priznao da me je prevario....ali to je bilo bas bas davno...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 3,550
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko? Najgore je bilo to sto mi je bivsi priznao da me je prevario....ali to je bilo bas bas davno...ali secam se da sam se osecala kao nikad u zivotu, najgore, bedno...ma uzas!!!!
__________________ ♥ |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 3,550
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko? Mislim da covek moze preko svega da predje kad se svadja sa nekim , ja na primer kad se svadjam sa deckom kazem mnogo toga sto ne mislim,ali se posle kajem zbog toga...ali kad ti neko u oci kaze da te je varao i to ne samo jednom vec je imao paralelnu vezu sa drugom , e to je uzas i neoprostivo!
__________________ ♥ |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,229
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko? Slažem se.. meni je moj bivši rekao neke grozne stvari, koje nisu ni za pisat, ali da mi je rekao u lice da me prevario to bi mi bilo puno puno gore od svih tih ružnih riječi...
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko? a neznam.svi su pri prekidu govorili lijepe stvari...kako su oni debili,idioti i tako.....sve izgovoreno mi je komično.kad san ostavljala svog prvog reka mi je:kurvo,s kin se sve nisi poje*ala,štraco neš nikad naletit na lika koji će te volit ka ja(ha ha ha-sarkazam,zadnjih dana konstantno upoznajem samo one koji me vole)i šlag na kraju:da bog da naletiš na idiota koji će te pojebat i odjebat.ah ja sam se samo okrenula,pogledala tužno i rekla;ti si ispunija tu kvotu....(lik je malo ebete,pa nije ni skužia-to mi je bilo jako tužno....)nek mu je sa srićom...tribat će mu
__________________ ah..odlazim na par dana u Etiopiju.Daidza,čuvaj mi gaćice...skidaj se,ulice su široke... |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-05-07 Godina: 26
Poruka: 7
![]() | Re: Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko? Hmm, to je bilo davno...kada je moj bivsi momak komentarisao sa rajom (u mom prisustvu) grudi drugih djevojaka!Rekao je:"Ma sto o tome pricamo,kad to ne mozemo opipati, imam ja svoje,kakve su takve su!"I kretenski me pogledao!!Fuj situacija!
__________________ Život je kratak...Iskoristi ga MAXIMALNO!!! |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 29-04-06 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 1,607
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko? Citat:
![]() | |
| | |
| | #18 (permalink) | |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,330
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko? Citat:
Koji CAR ! ! ! rep+ za ovo
__________________ http://www.dubailand.ae/ | |
| | |
![]() |
| Tagovi: najgora kritika |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:26.