Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko? u Društvo forumu; Najgore je bilo to sto mi je bivsi priznao da me je prevario....ali to je bilo bas bas davno......

Odgovor

Opcije Teme
Star 21-05-07, 15:06   #11 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 23
Poruka: 3,550
Lulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobar
Re: Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko?

Najgore je bilo to sto mi je bivsi priznao da me je prevario....ali to je bilo bas bas davno...ali secam se da sam se osecala kao nikad u zivotu, najgore, bedno...ma uzas!!!!
Star 21-05-07, 15:12   #12 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,229
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

A joj mogu mislit kako je to
Odgovori sa citatom
Star 21-05-07, 15:15   #13 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 23
Poruka: 3,550
Lulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobar

Mislim da covek moze preko svega da predje kad se svadja sa nekim , ja na primer kad se svadjam sa deckom kazem mnogo toga sto ne mislim,ali se posle kajem zbog toga...ali kad ti neko u oci kaze da te je varao i to ne samo jednom vec je imao paralelnu vezu sa drugom , e to je uzas i neoprostivo!
Star 21-05-07, 15:20   #14 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,229
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Slažem se.. meni je moj bivši rekao neke grozne stvari, koje nisu ni za pisat, ali da mi je rekao u lice da me prevario to bi mi bilo puno puno gore od svih tih ružnih riječi...
Odgovori sa citatom
Star 22-05-07, 15:00   #15 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika mogu biti krava

Datum registracije: 01-05-07
Poruka: 507
mogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mogu biti krava Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku mogu biti krava

a neznam.svi su pri prekidu govorili lijepe stvari...kako su oni debili,idioti i tako.....sve izgovoreno mi je komično.kad san ostavljala svog prvog reka mi je:kurvo,s kin se sve nisi poje*ala,štraco neš nikad naletit na lika koji će te volit ka ja(ha ha ha-sarkazam,zadnjih dana konstantno upoznajem samo one koji me vole)i šlag na kraju:da bog da naletiš na idiota koji će te pojebat i odjebat.ah ja sam se samo okrenula,pogledala tužno i rekla;ti si ispunija tu kvotu....(lik je malo ebete,pa nije ni skužia-to mi je bilo jako tužno....)nek mu je sa srićom...tribat će mu
Odgovori sa citatom
Star 22-05-07, 15:10   #16 (permalink)
Starter

Datum registracije: 06-05-07
Godina: 26
Poruka: 7
Libero girl se izdvaja iz mase

Hmm, to je bilo davno...kada je moj bivsi momak komentarisao sa rajom (u mom prisustvu) grudi drugih djevojaka!Rekao je:"Ma sto o tome pricamo,kad to ne mozemo opipati, imam ja svoje,kakve su takve su!"I kretenski me pogledao!!Fuj situacija!
Odgovori sa citatom
Star 22-05-07, 15:17   #17 (permalink)
Banned

Datum registracije: 29-04-06
Godina: 21
Poruka: 1,607
sumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: mogu biti krava Pogledaj Poruke
a neznam.svi su pri prekidu govorili lijepe stvari...kako su oni debili,idioti i tako.....sve izgovoreno mi je komično.kad san ostavljala svog prvog reka mi je:kurvo,s kin se sve nisi poje*ala,štraco neš nikad naletit na lika koji će te volit ka ja(ha ha ha-sarkazam,zadnjih dana konstantno upoznajem samo one koji me vole)i šlag na kraju:da bog da naletiš na idiota koji će te pojebat i odjebat.ah ja sam se samo okrenula,pogledala tužno i rekla;ti si ispunija tu kvotu....(lik je malo ebete,pa nije ni skužia-to mi je bilo jako tužno....)nek mu je sa srićom...tribat će mu
sumsko_voce je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-05-07, 15:31   #18 (permalink)
Crazy Kure s Bmw-om

Datum registracije: 20-06-05
Godina: 24
Poruka: 2,330
HornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: Libero girl Pogledaj Poruke
Hmm, to je bilo davno...kada je moj bivsi momak komentarisao sa rajom (u mom prisustvu) grudi drugih djevojaka!Rekao je:"Ma sto o tome pricamo,kad to ne mozemo opipati, imam ja svoje,kakve su takve su!"I kretenski me pogledao!!Fuj situacija!

Koji CAR ! ! !

rep+ za ovo
Odgovori sa citatom
Star 22-05-07, 15:35   #19 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 14-02-06
Godina: 45
Poruka: 800
MATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku MATILDA

Kad mi je rakao da super izgledam za ženu koja je dvaput rodila.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-05-07, 15:53   #20 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika mogu biti krava

Datum registracije: 01-05-07
Poruka: 507
mogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mogu biti krava Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku mogu biti krava

Citat:
Pravi autor: MATILDA Pogledaj Poruke
Kad mi je rakao da super izgledam za ženu koja je dvaput rodila.
TO GOVNO TRIBA PREBIT.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: najgora kritika

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:26.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108