| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: LPK Sviđaš mi se, htjela bi bit s tobom, ali već imam dečka i rezervu. haha...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #202 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,222
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko? Tko mi kriv kad nema slobodnih mjesta ![]() Omiljena rečenica ne znam dal sam to napisao prije. Volim te i stalo mi je do tebe, ali ne mogu biti u vezi za koju znam da će biti savršena, a premladi smo za to. Ne mogu više bit s tobom, prečesto ideš na bankomat, to me izluđuje (a pit i jest može )
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život Zadnji Uredio LPK : 03-03-08 u 20:26. |
| | |
| | #204 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 30-03-08 Godina: 19
Poruka: 23
![]() | par mjeseci nakon što me je prevario se izlajao u društvu i rekao sve detalje dok sam ja bila kraj njega... i komentar:" joj pa šta ti to nisam već rekao? a jebiga..." trebala sam ga izmlatit s nečim... ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Vanjski svijet nije onakav kakvim nam se čini... Nasmiješi se i sjat će sunce... |
| | |
| | #206 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,677
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko? najgore mi je bilo sto je nakon sto sam ga ostavila, rekao da sam ista kao i svake druge, jer da su sve zene iste a nisam ga ni prevarila ni nista, samo bila iskrena...
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #208 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-09-06 Lokacija: Ulan Bator
Poruka: 789
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko? Ma ti si dušica. Prava dobrica. Jebote, odmah sam se htio masakrirat. Čim ti to ženska kaže , znači da ne vidi u tebi jbača. Brate, furaj dalje i zaboravi na nju.
__________________ Jebeš potpisr" |
| | |
| | #209 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,677
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko? E Korozija, malo si zabrijao...
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #210 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,076
![]() ![]() ![]() | Re: Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko? najgore kaj mi je rekla, nije mi htjela nis rec ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
![]() |
| Tagovi: najgora kritika |
« Nanosi li vam osoba do koje vam je stalo mnogo boli ?
|
Koliko je tanka granica izmedju ljubavi i mrznje? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:15.

a nisam ga ni prevarila ni nista, samo bila iskrena...