| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko? u Društvo forumu; Dobija san ja par dobrih iako najviše me pogodilo kad mi je jedna cura sa kojom nisam bio u ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #221 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 27-02-08
Poruka: 1,003
![]() | Re: Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko? Dobija san ja par dobrih iako najviše me pogodilo kad mi je jedna cura sa kojom nisam bio u vezi al mi se jako sviđala rekla da san kretenćina glupa i to bez nekog razloga, inaće me takve stvari ne pogađaju al me taj put ubilo ono koma a ja san bia spremen napravit sve za nju ![]() |
| | |
| | #222 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 19-02-08 Lokacija: Dubrovnik
Poruka: 610
![]() | Re: Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko? ma bilo je tu svega,da bi bilo istinito..Bilo je pogrdnih imena,ma uzas,e to nikad se ne zaboravlja,sto sam ja sve dobivala,kritike od tih ljudi, makar bio to i bivsi. |
| | |
| | #225 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko? Mislim da je kod mene malo obrnut slučaj- da sam ja jednoj bivšoj rekao nešto najgore... Al' nisam kriv, majke mi... ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #227 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-03-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 21
![]() | Re: Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko? Bivša cura nije baš pretjerano voljela moje dečke, uvijek su joj bili sirovi, neozbiljni, nezreli, a jednog je posebno gadila, počevši od izgleda, pa do pameti, a onda dvije godine poslije (prijatelj postao bivši) saznam da su zajedno. I kraj svega prije neki dan, nazove me na telefon, kao ono sve super, sve pet i onda ona kaže: "Vidiš li Ivana što po gradu (ona živi u drugom gradu), ne javlja mi se na telefon, imam osjećaj da me vara"??? Ja savršeno cool kažem:" Ne, niam ga vidio, ne, ipak sam ga vidio, radio je na baušteli susjedovoj prije nekoliko dana. Marš u p... materinu sam promislio u sebi. Koja fucking idiotkinja, pa s kim sam to ja hodao 3 godine, wtf što mislite o ovom?
__________________ Bože, daj mi mirnoću da podnosim stvari koje ne mogu promijeniti; daj mi hrabrost da mijenjam stvari koje mogu promijeniti; daj mi mudrost da razlikujem jedno od drugog. |
| | |
| | #228 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 3,771
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko? nagore riječi izlaze iz usta sarkastične, ljubomorne i posesivne žene...ili muškarca........
__________________ Žene pamet u glavu, a dole šta uleti!!!! |
| | |
![]() |
| Tagovi: najgora kritika |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:35.