Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko? u Društvo forumu; Naravno da je opravdano, još je i dobro prošao...

Odgovor

Opcije Teme
Star 12-06-08, 08:24   #241 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-05-07
Godina: 26
Poruka: 2,443
carica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznat
Re: Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko?

Naravno da je opravdano, još je i dobro prošao
Odgovori sa citatom
Star 12-06-08, 08:29   #242 (permalink)
irm
Akademik Foruma

Datum registracije: 16-01-08
Godina: 28
Poruka: 4,328
irm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobar

ja sam svoju bivšu vidio neki dan... morao sam po neke papire..... sve super razgovarali ko najnormalniji ljudi.... i onda je na mom izlazu pljusnila takvu rečenicu da sam se skoro upišao od smijeha

to je kao trebalo biti nešto da mene podjebe ali se tako prosrala da je to strašno....

još uvijek se smijem izjavi
Odgovori sa citatom
Star 12-06-08, 09:23   #243 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 03-04-08
Godina: 20
Poruka: 445
bruna-13 se izdvaja iz masebruna-13 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku bruna-13

hm...a da kažeš pa da se i mi smijemo???
Star 12-06-08, 09:51   #244 (permalink)
irm
Akademik Foruma

Datum registracije: 16-01-08
Poruka: 4,328
irm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobar

ma nije uopće bitno.... bitno da sam ja sretan i zadovljan što mi je bivša a ne sadašnja
Odgovori sa citatom
Star 12-06-08, 10:50   #245 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 20-09-07
Poruka: 2,076
driver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz mase

ma za drugo te boli briga, ajd molim te kad bi gledao kaj mi je sve bivsa govorila u vrapce bi zavrsio kolko bi se vrijedjao, ma boli me...
driver1zg je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-06-08, 10:53   #246 (permalink)
P.I.M.P.

Datum registracije: 12-07-07
Godina: 22
Poruka: 4,984
Arylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Arylin Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Arylin

Meni nije ništa ružno rekao, ali mi je svakakve gadosti radio!

Kukavica!

EDIT: A sjetila sam se šta mi je prvi bivši jednom rekao: "Volim te kao prijateljicu koja mi je nešto više"
Arylin je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-06-08, 11:08   #247 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-02-08
Godina: 25
Poruka: 1,445
Agness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: Arylin Pogledaj Poruke
EDIT: A sjetila sam se šta mi je prvi bivši jednom rekao: "Volim te kao prijateljicu koja mi je nešto više"
dobar je... Moglo mu se omaknut i ''niže'' da bubne, kad ga je već krenulo

meni nisu govorili ništa ružno, trudila sam se uvijek svaku svađu zadržat u granicama pristojnog ponašanja
i ne znam kako, ali uspijevalo je
Agness je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-06-08, 15:59   #248 (permalink)
P.I.M.P.

Datum registracije: 12-07-07
Godina: 22
Poruka: 4,984
Arylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Arylin Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Arylin

Nismo se uopće svađali
Arylin je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-06-08, 16:06   #249 (permalink)
Bitch

Datum registracije: 02-08-07
Poruka: 5,627
white devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobar

Zasto se secati losih stvari?!
Odgovori sa citatom
Star 12-06-08, 16:08   #250 (permalink)
The Eye

Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
Sahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavan

da mi patike i majica nisu uskladjeni

a sto je znan, naslusa san se stvarno svega i svacega...

What's it when a woman talks dirty to a man?
$3.99 a minute.
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: najgora kritika

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 13:04.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114