| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: white devil Zasto se secati losih stvari?! e upravo to... ja sam prema svom bivšem ravnoduš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #251 (permalink) |
| Somewhere I Belong | Re: Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko? e upravo to... ja sam prema svom bivšem ravnodušna,i čisto me boli briga za njega... kad ga vidim-ne vidim ga i to je to... samo mi je jako žao što sam bila s jednom takvom budalom kao što je on i da mogu vratit vrijeme sigurno ne bi bila s njim,pitam se šta sam uopće vidila u njemu,kasnije ništa ali jbg bila sam glupa što sam bila s njim.... ot.reko mi je još i da sam bezosječajna,i da sam čistunka (stvarno je retardiran),kraj njega bi i kurva postala čistunka a neku najosječajniju osobu bi pretvorio u ledenu kraljicu....
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #252 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko? zbog nicega ne treba zaliti, jer svojim usponima i padovima samo stjeces iskustvo koje ce ti valjda ulit pamet u glavu u buducnosti ![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
| | #253 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko? Na konto ovoga...nije najgore šta je reka, al je najčudnije: "Ja oću da kojiput napraviš i scenu, zašto se ne naljutiš, zašto si tako smirena?" Al lik je i sam bija svjestan sebe, jednom mi je reka: aj kad smo dosad tako lipo pričali, ajmo sad doma pa da ja opet ne bubnen nešto i zaseren sve... ![]()
__________________ |
| | |
| | #255 (permalink) | |
| Somewhere I Belong | Re: Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko? Citat:
istina
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| | |
| | #257 (permalink) |
| Starter | Re: Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko? par puta smo brijali, a ja se ufurala da bi moglo bit nešto od toga nakon toga me ostavio radi društva rekao je: zovi me kako hoćeš, samo ne svojim bivšim dečkom jer to me najviše vrijeđa nije mene povrijedilo to što mi je to rekao, nego sam se zapitala: je li problem zaista u meni? očito nije toliko bio, zato sam sad u vezi 6 mjeseci i predivno mi je x) al slažem se, loše stvari se dogode, zabole, ali i prođu svakom novom lijepom, sve brže nestaju one ogavne od prije klin se klinom x) |
| | |
| | #259 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,650
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko? Ma to ti je samo njihov način da malo ublaže izjavu "ne sviđaš mi se". Čula sam je u sličnoj verziji. I mislim da je to kukavička izjava ![]() Zakaj bi se osijećala krivom ako ne mogu uzvratiti istim osjećajem? Zato jer on to zaslužuje čuti jer je divna, krasna i nadasve dobra osoba? Da misliš da je sve to mogla bi mu uzvratiti ![]() moje mišljenje. sorry kaj se petljam, a neznam o čem je riječ
__________________ Mama, zar si lagala kad si govorila Da dobro uvijek pobijeduje... Zadnji Uredio dorina : 08-07-08 u 17:41. |
| | |
| | #260 (permalink) | |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,663
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko? Citat:
Posalji ga meni na jedan dan, pa ti to vishe nece pominjati! ![]() Mora da mene moj onda zbog toga voli! ![]() Al' stvarno me jos vishe iznervira kad se ja naljutim, ono kao prepiremo se, povisim ton, a decko sve polako mirno prihvata! Pa, to me jos vishe ispizdi nego da se dere na mene!
__________________ Credibile quia ineptum... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: najgora kritika |
« Nanosi li vam osoba do koje vam je stalo mnogo boli ?
|
Koliko je tanka granica izmedju ljubavi i mrznje? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:18.

koje ce ti valjda ulit pamet u glavu u buducnosti 

istina