| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: maja-manuela joj,meni se više puta dogodilo da mi netko kaže "volim te&... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #271 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 1,426
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko? Citat:
![]() hvala? ![]() još samo da si rekla ''hvala, također''? ukidam se od smijeha... | |
| | |
| | #272 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-06-08 Lokacija: Metropola Godina: 21
Poruka: 93
![]() | Re: Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko? Citat:
![]() ![]() hvala i tebi također! ![]()
__________________ | |
| | |
| | #273 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-03-08 Lokacija: zg
Poruka: 149
![]() ![]() | Re: Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko? Oprosti. Što želiš? Da ti obećam da više neću raditi gluposti? (jasno dajući do znanja da to ne može obećati)
__________________ tralalalala |
| | |
| | #275 (permalink) | |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,558
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko? Citat:
![]()
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. | |
| | |
| | #276 (permalink) |
| liz liz Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,795
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko? hmm meni je jendom jedna mala rekla da sam naporan.. ostal sam zabezeknut i zbediran josh najmanje pol sata...
__________________ nemam snage biti pošten iako to želim |
| | |
![]() |
| Tagovi: najgora kritika |
« Nanosi li vam osoba do koje vam je stalo mnogo boli ?
|
Koliko je tanka granica izmedju ljubavi i mrznje? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:22.

nakon toga mu,naravno,dam nogu...

, a imala sam 21 godinu...Pa me ostavio