Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko? u Društvo forumu; ni jedna riječ mi nije bila gora nego kad sam ju vidio s drugim u autu kako se smije i ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 03-06-07, 18:32   #21 (permalink)
Starter

Datum registracije: 29-05-07
Godina: 21
Poruka: 13
APONEUROSIS se izdvaja iz mase
Re: Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko?

ni jedna riječ mi nije bila gora nego kad sam ju vidio s drugim u autu kako se smije i uživa njegovim društvu(jako bolno)
dok je bila samnom
Odgovori sa citatom
Star 03-06-07, 18:35   #22 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,326
_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar

"Ako odeš, ne vraćaj se!" toliko sam bio povrijeđen da se nsiam mogao vratiti više...
_Aris_ je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-06-07, 19:56   #23 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 30-05-07
Godina: 22
Poruka: 2,216
Locrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznat

Nakon 3 godine veze mrtva hladna mi ispali: "Mi nikad nismo imali ništa, neda mi se više ovo"

Odmah sam je htio
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-06-07, 12:23   #24 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 26-06-06
Godina: 14
Poruka: 2,680
icegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko AIM-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko MSN-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku icegirl Pošalji poruku preko Skype-a korisniku icegirl

Dečko nakon mjesec dana, dođe u školu i kaže "Nema ništa između nas, imaš tu drugog dečka koji želi biti s tobom pa budi s njim...ja više neću"

Poslije je stalno htjeo biti samnom, ali ja za takvog kretena više nisam imala vremena. Što će mi dečko koji nezna što želi.

Klub Under 16
icegirl je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-06-07, 12:40   #25 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,563
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Pravi autor: icegirl Pogledaj Poruke
Dečko nakon mjesec dana, dođe u školu i kaže "Nema ništa između nas, imaš tu drugog dečka koji želi biti s tobom pa budi s njim...ja više neću"

Poslije je stalno htjeo biti samnom, ali ja za takvog kretena više nisam imala vremena. Što će mi dečko koji nezna što želi.
tako mu i treba
Star 04-06-07, 12:48   #26 (permalink)
Banned

Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 619
greta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznat

Da sam luda i da ću upropastit svojeg budućeg muža i dijete
greta12 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-06-07, 17:49   #27 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 02-06-07
Godina: 29
Poruka: 1,844
opaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masi

Kad mi je rekao " Biraj! Ili ja ili karijera "...
Odgovori sa citatom
Star 25-06-07, 16:50   #28 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-06-06
Poruka: 288
rudinho se izdvaja iz mase

da da prevarila me jedna mala i rekla mi : "gle daj se nemoj ljutit dok sam njega ljubila sam mislila na tebe!"

sad mi je smjesno ali onda...skoro sam ju supio...
rudinho je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-06-07, 16:58   #29 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 07-08-06
Godina: 29
Poruka: 2,378
Ibort je zabranio reputaciju

"Nešto si mi smršo."

Neoprostiva uvreda.
Odgovori sa citatom
Star 25-06-07, 17:07   #30 (permalink)
pure

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,022
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

najgore..hmm bok,kak si?
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: najgora kritika

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:42.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111