| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko? u Društvo forumu; vuxs, najgore ?!?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,989
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko? pa da... prepal sam se cure..i sad ne želim s curama imat posla..
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima |
| | |
| | #34 (permalink) |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,989
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko? ko je plašljiv ne rugaj mi se...lolček pa kad me svi mlate ko mladog majmuna
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,678
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko? Nakon mjesec patnje i slusanja mentalnih problema mlade "umjetnice/pjesnice" u usponu (Goethe, Nitche, Nick Cave i slicna ekipa) i pokusaja pomoganja dotičnoj osobi da malo odchilla dobijem: "A cuj, znas, mislim da ovo ne bu išlo. Ti si predobar za mene". Maaaars, tele jedno ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 12-10-06 Lokacija: Zaprešić Godina: 25
Poruka: 396
![]() ![]() ![]() | Re: Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko? Kad sam ga ostavljala nabacivao mi je svakakve stvari, a najviše me povrijedilo kad mi je rekao da sam najveća kuja iako ga nikad nisam prevarila! Mama ti je kuja, a ne ja!! ah povrijeđeni muški ego!! tad mi je prvi put bilo žao što nikada nisam da mu mogu stresti u facu nekoliko imena!! i reći: 'da bolji su bili od tebe!!'
__________________ Ženski savjet nije bogzna što, ali je glup onaj tko ga ne primi. |
| | |
| | #39 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 15-07-07 Godina: 19
Poruka: 63
![]() | Re: Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko? kad mi je jedan rekao prije 2,3 godine: Jaako sam te zavolio al se moram ohladit!............Kakva je to usrana isprika ![]()
__________________ mene novac i slava ne zanimaju.zanima me samo novac |
| | |
| | #40 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-03-07 Godina: 24
Poruka: 246
![]() ![]() | Re: Nešto najgore što vam je rekla bivša cura ili bivši dečko? "nisi dovoljno ambiciozan i zato te ostavljam" nakon godinu dana veze...dobio sam na zadnjem renzed vousu ovaj odgovor... užas peče i dan danas i peć će do kraja života, ozbiljno |
| | |
![]() |
| Tagovi: najgora kritika |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:44.

da se ispravno othrvaš